Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.342
- 101.545
- 5.238
Hocam barcayı duyunca gaza geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

.imparator
imparator
imparator domenec tooreennt
imparator im-pa-ra-tor
imparatorrent domeneeeec
Söz konusu Galatasaray. Sen Torrent'e bu kadar bel altı vuramazsın. Aynı durum benim de dikkatimi çekiyor ve inceden deli oluyorum. Kim olursa olsun karşılarında çocuk olmadığı hatırlatılması lazım. Bir de Levent Tüzemen gibi Galatasaray'lılar var ki onlar daha tehlikeli. Torrent'in duruşuna kadar eleştirilmesi bana yüzsüzlük gibi geliyor. Galatasaray hocasını bu denli 80 milyonun önünde yermesi kimsenin haddi değilBasının yerli bir hocaya asla takınamayacağı tavrı bu adama karşı takınması rezalet. Açıklamalarını ciddiye almıyor, her dediğini dalga konusu yapıyorlar. İyi veya kötü hoca olması bir yana, böyle bir davranış kabul edilmemeli. Kulüp bu konularda bir açıklama yapar umarım.
O penaltılar zamanında verilse şu an zirveye oynuyorduk.Penaltılar olmasa bir hiç.Yeni yapılanmaya daha sağlam bir teknik direktörle girmeliyiz.
Geçen sene de bu sene de en başından beri hakkımızı yiyorlar ben bu konuda hemfikirim.Oyun anlamında Trabzon maçı ilk yarısı dışında istediğim oyunu göremediğim için yeni sezonda daha sağlam bir teknik direktörle yapılanmaya girmeliyiz diye düşünüyorum.O penaltılar zamanında verilse şu an zirveye oynuyorduk.
Hakkını verelim ama olmaz 3 Türk yeterli Kerem-Emre K-Berkan.Taylan Berkan orta sahasında ısrar ettiği için bu maçta eleştirdim ama pozitif olarak da söylenmesi gereken çok önemli bir şey var…
Takım 55-60’dan sonra tamamen tükeniyordu. Geldiğinde fiziksel olarak kötüyüz düzelteceğiz demişti. Dediğini de yaptı. Takım artık 90 dakika mücadele ediyor.
Hakkını verelim.