Yeterli olduğunu düşünmesem de başarılı olmasını istiyorum. Kanat oyuncusu değiştirirken emre yi orta da bir dene gözünü seveyim. Cicu dan berkan ve Taylan dan daha verimli oynuyor o çocuk. Ayrıca gole de yakın olabiliyor. Morutan ve erik i kadroya alır almaz gerçekten umurumda da değil. Bence ikisi de çok yetersiz olmasa kadroya alırdı. Halil i de sevmeme rağmen kadroya almamasını anlayışla karşılarım.
Hoca barça maçı çok önemli hem bizim hem de bu ülke için. Bu turu geç diğer maçları kaybet tek kelime etmeyeceğim.
Kaptan, ha suda yürü demişsin ha Barca'yi ele 😁
Bu adam Barca'yi gecsin Florya'yi üstüne yapariz

Trabzon ve Kasımpaşa maçlarının İsmaille alakası yok. Hatay maçının var onda da 10 tane yerdik arka yayla gibiydi.

İsmail yüzünden verilen maçlar Denizlispor ve belki Ads maçlarıdır.

Bu kez de başkası kaybettirdi diyenler olacaktır evet 2 senedir maçları hep bireysel hatalardan kaybediyoruz zaten, rakiplere üstün olsak da kaybediyoruz, aylarca da biz burada bunları anlattık. Bir Gomis bile neleri değiştirdi, forvet olunca neler olacağını gösterdi ama tek taraflı bakınca böyle olması normal.

Lucescu çingene adamcağız, Tudor 5.lig hocası, torrent çaycı, Mancini kibar hocalık yapamaz medyada sürekli Gs yabancı hocalarına her zaman böyle hakaretler basın toplantılarında sert sorular soruldu bunları kim mamaliyor acaba Gs dan gittikten sonra bu hocaların hepsi destan yazdı dışardan kim uğraşıyorsa bırakın kulübün yakasını seneledir doymadınız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Euro maaş alıp ortalamanın altında bir performans sergiliyor

Okan buruk ve Emre gibi Galatasaray düşmanlarını önerenlere de ifrit olmaya başladım
Sergen’de olmaz asla biz bize yapılan kötülükleri unutmamalıyız

İsmail Kartal örneği verilmiş o olur bak en azından alt yapıya hakim ve ülkesinin gençlerini seven bir milliyetçi

attıgımız 2 golde de hocanın söyledikleri yapılmıs sol bek ve sol acık ikisi aynı yerde degil biri iceri biri dışarda

helal olsun torrent hocama

Bi ayrıntı var,taylanın o pası atması demek top gelmeden oyuncular çevre kontrolü yapıyor demektir,yani top gelmeden,geldiğinde çevre kontrolü çalışmasıda yapılmış diye düşünüyorum,ayrıca şuda olabilir,bek içerde kanat dışarda çalışması bi ezberde oluşturmuş olabilir,yani taylan çevre kontrolü yapmasa bile orda bi oyuncu olduğu kesindir ve taylan sadece tam olarak nerde durduğuna bakıp atmış olabilir.tabii pozisyon devamında bakıyorsun gole kadarki her dokunuş eksiksiz ve kim nerde görerek yapılıyor paslaşmalar.buyüzden çevre kontrolü çalışması yapıldığını düşünüyorum.fegin gomise attırdığı ve fege gelen topta dahil gene görerek atılmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek katılmadığım nokta burası. Terim tepki almıyordu ki? Bu adama da gereksiz tepkinin kralı yapılıyor. 30 günde Terimin 4 senedir düzeltemediği kondisyon sıkıntısını düzeltti adam. Takım çok şükür sakat vermiyor o kadar antremana rağmen, buda büyük bir başarıdır ayrıca. Moral motivasyon olarak bile şahlandı takım. O aditaraftar oluşumu da(Terimtapar itler) takıma zarar vermeyi bıraksa tekrar takım hüvviyetine bürüneceğiz. Sene sonuna kadar Torrent kaldığında, sene sonu biz gitmemesi için elimizden geleni yapacağız bu adam için.

Ben sana bişey diyim mi renktaş,terimi çok seven tayfa bunu yapmayıp oyunculara sizin yüzünüzdende biraz bu durum yaşandı tepkisi olsaydı belki takımı düzeltme şansı olmazdı torentin.terimi sevenler bence farkında olmadan yönetime ve torente giydirmekle oyuncuları daha beter büyük baskıdan yani direkt oyuncuya yapılan baskıyı yapmadılar.bu torent içinde gs içinde ekmeğe yağ sürdü,torent daha hırslı ve kendini kanıtlama çabasına girdi bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene başı herhalde yeryüzünde bu takımı ve camiayı en iyi tanıyan TD'dü başımızda olan ve bir çok kişi tarafından "bakın anlaşacağı başkan geldi hain yönetim gitti, birliği bozan haindir" denildi.

Bu yüzden kendisine ilk 10 maç 0 eleştiride bulundum.

Torrent adam geldi hazırlık maçı v.s. hiç bir şeye çıkmadan geldiği ilk hafta 3 maçlık girdaba girdi. Sonrasında 2 haftalık milli maç arasını tam kapasite çalışarak değerlendirdi ve herkesin yangın yaptığı 6 yediğimiz bir Tuzla hazırlık maçı vardı.

O zaman da dedim "ben hazırlık maçlarını sallamam resmi maçlarda bakacağız ama tabi ki resmi maçlarda kayıplar devam ederse olması gereken yapılmalıdır".

Son 6'lık Tuzla faciası da Torrent'in son kaybı oldu ve o 2 haftalık süreç sonrası yaklaşık son 30 günde takımın başında maç kaybetmeden ve her hafta üzerine koyarak 4 yılın enkazını 4 ay da toparlamaya çalışıyor.

Biz bu camiayı en iyi tanıyan adama sene başı 8-10 maç diyerek 10 maç sabrettik siz bu adama (oldu 7 maç) 8 maç bile sabır etmeyin. Birlik ve beraberlik konularından bahsetmeyeceğim bile.

Soru da cevapta çok kalite. Herif aglicakmis nerdeyse anlasildigi icin :asd:

Çalışmasını takdir etmek lazım. Küme hattından kurtulduğumuza göre sahaya odaklansın biraz daha. Sene sonu için kendi belirleyecek kaderini. Küme hattından bir tık daha uzaklaşırsak orta-üst hat zaten ligin son haftalarında gevşiyor. Oradaki rakiplerden puanlar alabilir. Tudor da son haftalarda 4'te 4 yapıp kalmıştı. Bu motivasyon olsun ona.

Çalışmasını takdir etmek lazım. Küme hattından kurtulduğumuza göre sahaya odaklansın biraz daha. Sene sonu için kendi belirleyecek kaderini. Küme hattından bir tık daha uzaklaşırsak orta-üst hat zaten ligin son haftalarında gevşiyor. Oradaki rakiplerden puanlar alabilir. Tudor da son haftalarda 4'te 4 yapıp kalmıştı. Bu motivasyon olsun ona.
Konya maçı çok önemli kendi evlerinde 1 Mağlubiyetleri var. Bakalım neler yapacaz

Bu herifin barca maçına sakın ha çıkmaması lazım

Barça forumlarında acayip makaraya alındığını görüyorum inanın bizim seviyemiz kesinlikle bu değil

Belki insani olarak iyi biridir ama akıl hocası bence yanlış yönlendiriyor.

güç zehirlenmesi yaşadığını düşünüyorum yada kazandığı eurolar tatlı gelmiştir.

1646146316476.png
a

Geri
Üst Alt