Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterim

Torrent hocanın takımları zinciri olmayan bir bisiklet gibi ortada efor,çaba ve ter var ama bir gıdım yol alınamıyor

Edit. Soruyu aslında @Murat Önder beye soracaktım :)
Benim gördüğüm kadarıyla yol almaya başladık dostum.

Ayrıca genel açıdan katılmadığım başka bir konu da şudur, takım maç kazanırsa öz güven olarak da toparlanır. Sen çalışmazsan güçlenmez isen şaş kaza 1-2 maç kazansan ne olur 1 sonraki maç gelir sana yine üflerler. İşin öz güven tarafı da çalışmaya ve güçlenmeye bağlı 1 durum ve takımda bunun olumlu sinyallerini veriyor.

Bir ara vakit ayırıp şu videoya bakmanı öneririm. En önemli kısmı da 5:45 - 7:00 arasına dikkat derim.

Benim gördüğüm kadarıyla yol almaya başladık dostum.

Ayrıca genel açıdan katılmadığım başka bir konu da şudur, takım maç kazanırsa öz güven olarak da toparlanır. Sen çalışmazsan güçlenmez isen şaş kaza 1-2 maç kazansan ne olur 1 sonraki maç gelir sana yine üflerler. İşin öz güven tarafı da çalışmaya ve güçlenmeye bağlı 1 durum ve takımda bunun olumlu sinyallerini veriyor.

Bir ara vakit ayırıp şu videoya bakmanı öneririm. En önemli kısmı da 5:45 - 7:00 arasına dikkat derim.

Bisiklet örneğimden uzaklaşmamalı yeğlerdim. Video atmışsın ama İnan benim derdim haklı çıkmak değil Muratım

modern futbolu iliklerimize kadar yaşatıyor sağol varol hocam

Damadını abuk sabuk işlere karıştıranlar senden feyz alsın

Fatih Terim i de eleştirıyorduk. Terim düşmanliğindan dolayı başarısı olmayan bi adamı yalan yere abartmıyoruz sadece.
Abartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.

Bir de birinci bahaneleri neymiş hocanın istediği topçular alınmamış hocanın istekleri hiç bitmiyor ki yav
İkinci bahaneleri ise avrupa da gruptan çıkartmış yok bi de çıkartmasın

Sen terimcisin ya da değilsin bilmiyorum ama torrent’e yapılan büyük bir haksızlık

antrenmanı izledim pestil etmiş topcuları yine

ama inanılmaz hırslı takım antrenmanda bile top oynama istegi var herkes birbirine bagırıp destek veriyor

Abartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.

Bir de birinci bahaneleri neymiş hocanın istediği topçular alınmamış hocanın istekleri hiç bitmiyor ki yav
İkinci bahaneleri ise avrupa da gruptan çıkartmış yok bi de çıkartmasın

Sen terimcisin ya da değilsin bilmiyorum ama torrent’e yapılan büyük bir haksızlık
Torrent saflarında mısın

Geri
Üst Alt