- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Dome Hocam...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim gördüğüm kadarıyla yol almaya başladık dostum.Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterim
Torrent hocanın takımları zinciri olmayan bir bisiklet gibi ortada efor,çaba ve ter var ama bir gıdım yol alınamıyor
Edit. Soruyu aslında @Murat Önder beye soracaktım![]()
Benim gördüğüm kadarıyla yol almaya başladık dostum.
Ayrıca genel açıdan katılmadığım başka bir konu da şudur, takım maç kazanırsa öz güven olarak da toparlanır. Sen çalışmazsan güçlenmez isen şaş kaza 1-2 maç kazansan ne olur 1 sonraki maç gelir sana yine üflerler. İşin öz güven tarafı da çalışmaya ve güçlenmeye bağlı 1 durum ve takımda bunun olumlu sinyallerini veriyor.
Bir ara vakit ayırıp şu videoya bakmanı öneririm. En önemli kısmı da 5:45 - 7:00 arasına dikkat derim.
Zincir uzamasına dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz.Bisiklet örneğimden uzaklaşmamalı yeğlerdim. Video atmışsın ama İnan benim derdim haklı çıkmak değil Muratım
Hoca farkı
herkes galatasarayı tutmak zorunda degilO farkı önünüzdeki 4 maçta göreceğiz.
Rengim terimcilere laf anlatmaktan dilinde tüy bitti sal artık bunlar gs li değilherkes galatasarayı tutmak zorunda degil
usta destek olmak zor degil yaRengim terimcilere laf anlatmaktan dilinde tüy bitti sal artık bunlar gs li değil
bunlar taraftar değil Şakşakçı!usta destek olmak zor degil ya
cidden bu taraftarlardan utanıyorum artık
Fatih Terim i de eleştirıyorduk. Terim düşmanliğindan dolayı başarısı olmayan bi adamı yalan yere abartmıyoruz sadece.Rengim terimcilere laf anlatmaktan dilinde tüy bitti sal artık bunlar gs li değil
sen arda turanı bile savunuyon kardeşim degisik bi adamsınFatih Terim i de eleştirıyorduk. Terim düşmanliğindan dolayı başarısı olmayan bi adamı yalan yere abartmıyoruz sadece.
Abartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.Fatih Terim i de eleştirıyorduk. Terim düşmanliğindan dolayı başarısı olmayan bi adamı yalan yere abartmıyoruz sadece.
Arda yı savunmak değil Gs da Arda ya gelene kadar bir sürü sıkıntı var.sen arda turanı bile savunuyon kardeşim degisik bi adamsın
O farkı önünüzdeki 4 maçta göreceğiz.
Varsayım üzerinden yapılan eleştiriye de ilk defa rastlıyorum.Fatih Terim i de eleştirıyorduk. Terim düşmanliğindan dolayı başarısı olmayan bi adamı yalan yere abartmıyoruz sadece.
Torrent saflarında mısınAbartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.
Bir de birinci bahaneleri neymiş hocanın istediği topçular alınmamış hocanın istekleri hiç bitmiyor ki yav
İkinci bahaneleri ise avrupa da gruptan çıkartmış yok bi de çıkartmasın
Sen terimcisin ya da değilsin bilmiyorum ama torrent’e yapılan büyük bir haksızlık
Her daim seninde torrent saflarında olman beni mesud ederTorrent saflarında mısın