Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim hocamdan kopya çekiyor olarak yorumladım.
Talimat çocukları yemlenmiş belli kimaç öncesi yuhlanmış
kimlerin niye yaptığını az çok tahmin edersiniz
Cica İngilizce biliyor. Hatta Rumenler İspanyolcayı da tek tük anlayabilir. Yakın diller. Muhtemelen çeviri değil de 3'lü bir taktik konuşuyorlardı.cicildau girerken torent kerem e kerem cicildauya çevirdi. nası bir dil trafiği oldu orda onu merak ediyorum. düşündüm düşündüm tek secenek cididau nun türkçe bilmesi geldi aklıma
torent kerem arası en
kerem cicidau arası tr
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hiçbir yerde haberi görmedim.maç öncesi yuhlanmış
kimlerin niye yaptığını az çok tahmin edersiniz
Maç başı twitter hesapları yazdı, kadro sayımı esnasında adı okununca yuhalanmışÖyle bir şey olduğunu sanmıyorum hiçbir yerde haberi görmedim.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hiçbir yerde haberi görmedim.
Eyvah.Çok iyi hoca
Dayı zahmet olmazsa arada maç kazan.
terim ile işler yolundayken oyuncuları öyle motive eder ki savasa sürsen savas kazandırır. bu diğer hocalarda bulunmayan değişik bir yetenek olsa gerek. ama işler kötü gidince napıyo nası beceriyo bilmiyom ama oyuncular götü başı dağıtıyor. trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.Mostafa gibi bencil dediğimiz adamı ne hale getirmiş imparatorrent düşünün yani taylana bile pas atıyor![]()
Necip susEyvah.
Mohammed'in cebinden çıkmaya çalışıyordur necip'e ulaşamazsın şu sıra.Necip sus
Bazı tipler Torrent hoca futbolculara uzak,soğuk davranıyor diyordu. Taktik veriyormuş, yapsınlar diyormuş güya. İlgi alaka yokmuş filan, hal hatır sormazmış, topçular kendisini sevmiyormuş. Bu fotodan tam da bunların hepsi anlaşıyor zaten. Pes valla
İroni renktaş, anlayanlara.Kazandı ya adam