FN1qP7TXoAcXZCG
Terim hocamdan kopya çekiyor olarak yorumladım.

cicildau girerken torent kerem e kerem cicildauya çevirdi. nası bir dil trafiği oldu orda onu merak ediyorum. düşündüm düşündüm tek secenek cididau nun türkçe bilmesi geldi aklıma

torent kerem arası en
kerem cicidau arası tr
Cica İngilizce biliyor. Hatta Rumenler İspanyolcayı da tek tük anlayabilir. Yakın diller. Muhtemelen çeviri değil de 3'lü bir taktik konuşuyorlardı.

Oyunculara da kendini benimsetmeye başlamış..bu bence teknik taktikten de öte bir şey.. oyuncuları oynatmak istediği oyuna mental yönden ikna etmek önemli..takımda olumlu yönde ivmelenme bariz gorunuyor. torrent hoca ilk baştaki o olumsuz düşünceleri de yıkmaya başladı..bu şekilde devam ederse taraftarın da tamamıyla benimseyecegini düşünüyorum..

Mostafa gibi bencil dediğimiz adamı ne hale getirmiş imparatorrent düşünün yani taylana bile pas atıyor :asd:
terim ile işler yolundayken oyuncuları öyle motive eder ki savasa sürsen savas kazandırır. bu diğer hocalarda bulunmayan değişik bir yetenek olsa gerek. ama işler kötü gidince napıyo nası beceriyo bilmiyom ama oyuncular götü başı dağıtıyor. trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.

beşiktaşa sampiyonlugu verdiğimiz sene sahadan o kadar uzaklastırdı ki takımı sene sonu 1 golle sampiyonluk verildi. kendine göre haklı ama gereksiz tansiyonu yükselttiği ve bu sebepten ceza aldığı, oyuncuları da sahadan uzaklastırarak hakemlerin üzerimizde ard niyet uyguladığına inandırdı. bu sahadan uzaklasmamıza o ara açılan puan farkını kapatamamıza ve 1 golle sampiyonlugu vermemize sebebiyet verdi. ben hala hocanın devre arası gönderilmemesi en azından sezon sonuna bırakılması gerektiğini düşünüyorum. ama doğruya doğru yanlısa yanlıs da demek lazım.

terim ile suan ligde daha fazla puan toparlardık muhtemelen. barca maçını da aynı skorla istanbula tasıyabilirdik. düşününce çok absurd seyler gelmiyor. sonucta avrupa maclarında oynadığımız aldığımız skorlar belli. bir şeyler değişmeliydi 2 3 senedir basiretsizlik vardı üzerimizde değişim sağlandı 2 3 maçtır da etkisini görüyoruz. umarım uzun soluklu ve sürekli yukarıya cıkan bir ivmeyle devam eder bu etki.

terime farklı sevgi ve saygı gösteren biri olarak torrentin basarılı olmasını canı gönülden istiyorum. iyi futbol iyi mücadele izlemeek istiyorum cünkü . ben galatasaray hep kazansın istiyorum. oyuncuların sahada keyif almasını gs da oynamanın bir ayrıcaklık olduğunu yasamalarını istiyorum. terim olmus ahmet olmus torrent olmus farketmez. konu buraya nası geldi bilmiyorum ama yazdıkca acıldım, acıldıkca yazdım.

haydin görüşürüz. :d

hoca şu duran toplarda bugün vurdurmamız düşündürücü oldu

pique ve it busquets bunları atabilir

Geri
Üst Alt