trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.
Bilemedim mi. Mohamedin en ufak hatasinda ellerini acip ana baci sovmelerini, surekli opsiyondan bahsedip kullanir miyiz kullanmaz miyiz belli degil demelerini kacirdin herhal renkkas.

Oyunculara da kendini benimsetmeye başlamış..bu bence teknik taktikten de öte bir şey.. oyuncuları oynatmak istediği oyuna mental yönden ikna etmek önemli..takımda olumlu yönde ivmelenme bariz gorunuyor. torrent hoca ilk baştaki o olumsuz düşünceleri de yıkmaya başladı..bu şekilde devam ederse taraftarın da tamamıyla benimseyecegini düşünüyorum..
futbolcu tembel değilse bi hocanın kaliteli olup olmadığını anlar ve kaliteliyse saygı duymaya başlar ,değilse iplemez.torentin iş bildiğini anlayan oyuncular kendini teslim etti ,bazılarıda ters davrandı,ters davranan bazıları şuan kadro dışında.

Seneye Emre Akbaba, Okan Koçuk, Yunus Akgün dönüyor. +3 yerli bu konuda eli de rahatlayacaktır biraz daha.
türk oyuncu konusunda ciddi eksiklik var. bugün 5.hamle ömer bayram. kulübede oyuna girmeyen diger 2 yerliden biri kaleci jankat ve stoper semih. halil, arda ve alpaslan yüksek ihtimalle paket olacak. baris'i kiraya verecegiz muhtemelen. emin bayram yeni sezonda stoper alternatifi olarak kadroda tutulur, bolu'da sürekli oynuyor.

türk oyuncu konusunda ciddi eksiklik var. bugün 5.hamle ömer bayram. kulübede oyuna girmeyen diger 2 yerliden biri kaleci jankat ve stoper semih. halil, arda ve alpaslan yüksek ihtimalle paket olacak. baris'i kiraya verecegiz muhtemelen. emin bayram yeni sezonda stoper alternatifi olarak kadroda tutulur, bolu'da sürekli oynuyor.
Free Denayer alıp Marcao veya Nelsson'dan + Cicaldau'yu 30'a satarsak güzel bir ortasaha + yerli rotasyonu oluşturabiliriz.

Free Denayer alıp Marcao veya Nelsson'dan + Cicaldau'yu 30'a satarsak güzel bir ortasaha + yerli rotasyonu oluşturabiliriz.
yabanci sayisi ciddi anlamda düsecegi icin ilk önce eli ayagi düzgün türkleri bulup yabanci kontenjanini bosaltmamiz gerekiyor.

okan, emin, taylan, berkan, yunus, kilinc, akbaba ve kerem 8 yerli ediyor. minimum 3-4 tane kaliteli ayak lazim.

kilit noktalara baba oyuncu alınmalı bi şekilde,babel feg gibi yüklü para alanlar yerine o paraları mesela gelirse ilkay gündoğan ve bulunabilirse bi melo şart. bi takımda enaz üç baba şarttır.eğer stoper tandemi iyiyse ön liberoya bi tane forvete,eğer 10 no ile oynama sistemin varsa 10 no ya şart.

ben cicadan umudumu kesmedim,bu çocuk 180 derece döndüyse ve bu koronadan sonra olduysa ciğerlerinde bence sıkıntı var.tıbbi açıdan bu hep böyle olacaksa satılmasını isterim gs den üstün kimse yok sonuçta,yok eğer geçiciyse ben kumaşına kalitesine eminim .

Keyfin yerinde rengim :asd:
Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.

Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.

üst üste kazanması lazım hala

Bilemedim mi. Mohamedin en ufak hatasinda ellerini acip ana baci sovmelerini, surekli opsiyondan bahsedip kullanir miyiz kullanmaz miyiz belli degil demelerini kacirdin herhal renkkas.

Luyündamayı da böyle bitirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımı ben kurmadım diyordu Konya yenilgisinden sonra. Kendi kuracağı takımı çok merak ediyorum. Eline verilen takım Avrupa’da son 10 maçını kaybetmeyen bir takımdı. Bakalım torrent bey ne yapacak?

Halil ve baris oyuna girmeliydi diyosunuz,ikisi de kadroda yoktu.morutan girebilirdi,olmadi.torrent her mac sagbek ve solbeki oyuna aliyormuş gibi konusmakta sacma.bencede degisiklikler tuhafti ve yanlisti ama bazilarinin dinlenmesi,gomis ve babel gibilerinin de oyuna girince fisi cekmesi gerekiyodu

Adamda Tudor tarzı fizik güç takıntısı ve Lucescu tarzı taktiksel kurnazlık var.Bir de Terim gibi transfer manyağı olursa başarı kaçınılmaz olur.İyi bakalım kendisine.Zaten genelde isimli teknik adamlar ligde pek iş yapmadi; Lucescu,Zico gibi alt profiller sürpriz şekilde başarılı oldu.

Geri
Üst Alt