Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2019
- 2.259
- 1.739
- 698
Seneye Emre Akbaba, Okan Koçuk, Yunus Akgün dönüyor. +3 yerli bu konuda eli de rahatlayacaktır biraz daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemedim mi. Mohamedin en ufak hatasinda ellerini acip ana baci sovmelerini, surekli opsiyondan bahsedip kullanir miyiz kullanmaz miyiz belli degil demelerini kacirdin herhal renkkas.trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.
futbolcu tembel değilse bi hocanın kaliteli olup olmadığını anlar ve kaliteliyse saygı duymaya başlar ,değilse iplemez.torentin iş bildiğini anlayan oyuncular kendini teslim etti ,bazılarıda ters davrandı,ters davranan bazıları şuan kadro dışında.Oyunculara da kendini benimsetmeye başlamış..bu bence teknik taktikten de öte bir şey.. oyuncuları oynatmak istediği oyuna mental yönden ikna etmek önemli..takımda olumlu yönde ivmelenme bariz gorunuyor. torrent hoca ilk baştaki o olumsuz düşünceleri de yıkmaya başladı..bu şekilde devam ederse taraftarın da tamamıyla benimseyecegini düşünüyorum..
türk oyuncu konusunda ciddi eksiklik var. bugün 5.hamle ömer bayram. kulübede oyuna girmeyen diger 2 yerliden biri kaleci jankat ve stoper semih. halil, arda ve alpaslan yüksek ihtimalle paket olacak. baris'i kiraya verecegiz muhtemelen. emin bayram yeni sezonda stoper alternatifi olarak kadroda tutulur, bolu'da sürekli oynuyor.Seneye Emre Akbaba, Okan Koçuk, Yunus Akgün dönüyor. +3 yerli bu konuda eli de rahatlayacaktır biraz daha.
Free Denayer alıp Marcao veya Nelsson'dan + Cicaldau'yu 30'a satarsak güzel bir ortasaha + yerli rotasyonu oluşturabiliriz.türk oyuncu konusunda ciddi eksiklik var. bugün 5.hamle ömer bayram. kulübede oyuna girmeyen diger 2 yerliden biri kaleci jankat ve stoper semih. halil, arda ve alpaslan yüksek ihtimalle paket olacak. baris'i kiraya verecegiz muhtemelen. emin bayram yeni sezonda stoper alternatifi olarak kadroda tutulur, bolu'da sürekli oynuyor.
Free Denayer alıp Marcao veya Nelsson'dan + Cicaldau'yu 30'a satarsak güzel bir ortasaha + yerli rotasyonu oluşturabiliriz.
!!!Dayı zahmet olmazsa arada maç kazan.
Keyfin yerinde rengimHocamızdan baş dusmanlarimiz rizeyi ve bjkyi yenmesini istedik evire çevire yendi. Arada gitti barcaya futbol dersi verdi. Sevmeyelim de taşa mı donelim.

yabanci sayisi ciddi anlamda düsecegi icin ilk önce eli ayagi düzgün türkleri bulup yabanci kontenjanini bosaltmamiz gerekiyor.Free Denayer alıp Marcao veya Nelsson'dan + Cicaldau'yu 30'a satarsak güzel bir ortasaha + yerli rotasyonu oluşturabiliriz.
Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.Keyfin yerinde rengim![]()
Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.
Bilemedim mi. Mohamedin en ufak hatasinda ellerini acip ana baci sovmelerini, surekli opsiyondan bahsedip kullanir miyiz kullanmaz miyiz belli degil demelerini kacirdin herhal renkkas.
Lig bittiğinde son 13 haftanın puan durumuna baktığımızda acik ara lider olacağımızdan suphemiz olmasin.üst üste kazanması lazım hala