yillarca barcelona ve bayern munich ve mancester city de calismis bir adam ne kadar kotu olabilir gozunuzu seviyim , gercekten cok kotu bir takim aldi , butun oyuncular bitmis okeye donuyordu hem mental hem taktik hem teknik olarak hic yoklardi , terim resmen bitirmisti takimi cocuklar yeni yeni kendilerine geliyorlar , kenarda elinde sopali her hatalarinda onlari azarlayan , dovucek gibi soven bir adama ne kadar dayanirsin , bize gelen her adam ikinci sezonunda cokuse geciyordu .mami resmen kullerinden doguyor ,nelson geldiginde dususteydi , onda bile gozle gorunur yukselis var , sabredelim beyler Roma bir gunde kurulmadi ,bu adam iyi isler yapicak dervali hatirlim ne laflar edilmisti geldigi zaman ..

terim ile işler yolundayken oyuncuları öyle motive eder ki savasa sürsen savas kazandırır. bu diğer hocalarda bulunmayan değişik bir yetenek olsa gerek. ama işler kötü gidince napıyo nası beceriyo bilmiyom ama oyuncular götü başı dağıtıyor. trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.

beşiktaşa sampiyonlugu verdiğimiz sene sahadan o kadar uzaklastırdı ki takımı sene sonu 1 golle sampiyonluk verildi. kendine göre haklı ama gereksiz tansiyonu yükselttiği ve bu sebepten ceza aldığı, oyuncuları da sahadan uzaklastırarak hakemlerin üzerimizde ard niyet uyguladığına inandırdı. bu sahadan uzaklasmamıza o ara açılan puan farkını kapatamamıza ve 1 golle sampiyonlugu vermemize sebebiyet verdi. ben hala hocanın devre arası gönderilmemesi en azından sezon sonuna bırakılması gerektiğini düşünüyorum. ama doğruya doğru yanlısa yanlıs da demek lazım.

terim ile suan ligde daha fazla puan toparlardık muhtemelen. barca maçını da aynı skorla istanbula tasıyabilirdik. düşününce çok absurd seyler gelmiyor. sonucta avrupa maclarında oynadığımız aldığımız skorlar belli. bir şeyler değişmeliydi 2 3 senedir basiretsizlik vardı üzerimizde değişim sağlandı 2 3 maçtır da etkisini görüyoruz. umarım uzun soluklu ve sürekli yukarıya cıkan bir ivmeyle devam eder bu etki.

terime farklı sevgi ve saygı gösteren biri olarak torrentin basarılı olmasını canı gönülden istiyorum. iyi futbol iyi mücadele izlemeek istiyorum cünkü . ben galatasaray hep kazansın istiyorum. oyuncuların sahada keyif almasını gs da oynamanın bir ayrıcaklık olduğunu yasamalarını istiyorum. terim olmus ahmet olmus torrent olmus farketmez. konu buraya nası geldi bilmiyorum ama yazdıkca acıldım, acıldıkca yazdım.

haydin görüşürüz. :d
Selçuk İnan yada Necati Ateş: Çalışarak değilse değişerek gelişeceğiz demişlerdi bunu da söyleten Terim herrhalde sonuçta onun izni olmadan maç sonu bunu söyleyemezlerdi.

Bazı tipler Torrent hoca futbolculara uzak,soğuk davranıyor diyordu. Taktik veriyormuş, yapsınlar diyormuş güya. İlgi alaka yokmuş filan, hal hatır sormazmış, topçular kendisini sevmiyormuş. Bu fotodan tam da bunların hepsi anlaşıyor zaten. Pes valla
Olur mu hocam Nelson, Marcao, Kerem falan takımda kalmak istemiyor dediler.

-Hatay deplasmanı 0-1'ken penaltıya kadar her şey iyi gidiyordu penaltı kaçtı 60'da kondisyon diye bir şey kalmadı kalede de İsmail olunca maçı öyle verdik.
-Kasımpaşa maçında aynı anda Berkan-Taylan cezalı duruma düştü kalede İsmail olunca gene mağlubiyet oldu
-Trabzon maçı müthiş bir 45 dakika oynadık 60'dan sonra takımda kondisyon gene bitti 2 tane hata yaptık ve son dakikalarda maçı verdik
-Alanyaspor deplasmanına giderken rakip formdaydı ama bence bu maç hocaya yazar şöyle bir açıklaması olabilir 3 mağlubiyetle başlayınca belki de kaybetmeme üzerine çıkmıştık 4 mağlubiyet yerine 1 puan 1 puandır dedik.
-Kayserispor maçı adamlar 1 kez geldi golü attı kale önünden atamadık ama fizik kalitesinin yükseldiğinin belirtileri vardı
-Göztepe deplasmanı ilk 70 dakika kötü futboldan sonra değişikliklerle maçı kazandık takım fizik kalitesinin iyice arttığı gözüküyordu
-Rize iç sahada gene 90'a giden topla 0-1 geriye düştük ama maçı çevirmesini bildik fizik kalitesi her hafta arttığı daha net gözüküyordu.
-Konya dep maçın başında saçma sapan 2 kafa topuyla geri düştük zor rakibe karşı oynadık 2-0'dan sonra ligin en zor rakibi olabilir
-Beşiktaş maçında ilk 45 dakika son yılların en etkili futbollarından birini oynadık 70'e kadar iyi götürdük sonrasında yorgunluk belirtileri başladı tabi Barcelona deplasmanından döndüğümüz düşünülürse gayet normal diyebiliriz.

Bence hoca şanssız başladı geldiğinde kaleci İsmail, forvetin Halil'di hem Mohamed hem de Gomis yoktu. Fizik kalitesi en fazla 50-60 dakika dayanıyordu. Şu an hem fizik hem oyuncu hem de taktik olarak baya ilerlemeye başladık. Bence hocanın teknik bilgisi var bunca yıl yardımcı da olsa çalıştığı büyük takımların isimleri yeter ligimiz de öyle hocalar var ki hoca denmez. Torent için kariyerinde belki de bir şey ispat edecekse bizimle olabilir. Umarım başarılı olur hem biz kupalar kazanırız hem de kendisi hem lig hem de Avrupa kupalarında ispat eder. Meydan okuyacaksa bence en ideal takım biziz Avrupa'da bir şeyler başarırsa zaten tarih kendisini yazar.

Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.
Rengim bu yolda seninle birlikte cenk etmek benim için onurdur!

yabanci sayisi ciddi anlamda düsecegi icin ilk önce eli ayagi düzgün türkleri bulup yabanci kontenjanini bosaltmamiz gerekiyor.

okan, emin, taylan, berkan, yunus, kilinc, akbaba ve kerem 8 yerli ediyor. minimum 3-4 tane kaliteli ayak lazim.
Defansta bek yedekleri yerli olmalı, Halil almayacaksak forvet yedeği yerli olmalı. Çok nokta atışı transfer lazım, bu yabancı sınırında ve bankalar birliği anlaşması ile iyi transferler zor gözüküyor.

Defansta bek yedekleri yerli olmalı, Halil almayacaksak forvet yedeği yerli olmalı. Çok nokta atışı transfer lazım, bu yabancı sınırında ve bankalar birliği anlaşması ile iyi transferler zor gözüküyor.
Umut Bozok ve Eren Elmalı'ya çökebiliriz.

Mert Müldür sürekli ilk 11 oynamaya başladı. Altay'da Cebrail Karayel, Antalya'da Bünyamin Balcı var. Sağ bek işi yaş gibi.

Yedek yerli sol stoper şart (Abdülkerim veya Cenk Özkaçar).

Mert Müldür sürekli ilk 11 oynamaya başladı. Altay'da Cebrail Karayel, Antalya'da Bünyamin Balcı var. Sağ bek işi yaş gibi.

Paşaya bi 15 daha verelim diyorsun :)

Bence ikiside alınmalı. Eren fizik olarak çok iyi yaşı genç ve potansiyelli, umut da forvetteki yerden oynama eksikliğimizi giderecektir. Mohammed havadan çok iyi ama kerem harici arkaya koşu atan adam yok

Hocam diri bir Emre Akbabadan Muller çıkartabilir mi diye merak halindeyim.

Kerem-Akbaba-Yunus

Ribery-Muller-Robben
Emre Akbaba' nın en diri hali ne kadar diri olabilir?!..1-2 milyon veren olursa transportunu memnuniyetle üstlenirim. Bedava gitmesin elbette, sonradan girip birkaç maçta skor katkısı yapabilir, fazlası olmaz...Forvet desen değil, orta saha değil, kanat değil; hepsinden birazcık; her bakımdan yetersiz...

Geri
Üst Alt