Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.232
- 49.090
- 2.968
Bein telif atıp, hesabını kapattı bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk İnan yada Necati Ateş: Çalışarak değilse değişerek gelişeceğiz demişlerdi bunu da söyleten Terim herrhalde sonuçta onun izni olmadan maç sonu bunu söyleyemezlerdi.terim ile işler yolundayken oyuncuları öyle motive eder ki savasa sürsen savas kazandırır. bu diğer hocalarda bulunmayan değişik bir yetenek olsa gerek. ama işler kötü gidince napıyo nası beceriyo bilmiyom ama oyuncular götü başı dağıtıyor. trip mi atıyo oyunculara yoksa alttan alta oynamayan gider şeklinde baskılıyor mu bilemedim.
beşiktaşa sampiyonlugu verdiğimiz sene sahadan o kadar uzaklastırdı ki takımı sene sonu 1 golle sampiyonluk verildi. kendine göre haklı ama gereksiz tansiyonu yükselttiği ve bu sebepten ceza aldığı, oyuncuları da sahadan uzaklastırarak hakemlerin üzerimizde ard niyet uyguladığına inandırdı. bu sahadan uzaklasmamıza o ara açılan puan farkını kapatamamıza ve 1 golle sampiyonlugu vermemize sebebiyet verdi. ben hala hocanın devre arası gönderilmemesi en azından sezon sonuna bırakılması gerektiğini düşünüyorum. ama doğruya doğru yanlısa yanlıs da demek lazım.
terim ile suan ligde daha fazla puan toparlardık muhtemelen. barca maçını da aynı skorla istanbula tasıyabilirdik. düşününce çok absurd seyler gelmiyor. sonucta avrupa maclarında oynadığımız aldığımız skorlar belli. bir şeyler değişmeliydi 2 3 senedir basiretsizlik vardı üzerimizde değişim sağlandı 2 3 maçtır da etkisini görüyoruz. umarım uzun soluklu ve sürekli yukarıya cıkan bir ivmeyle devam eder bu etki.
terime farklı sevgi ve saygı gösteren biri olarak torrentin basarılı olmasını canı gönülden istiyorum. iyi futbol iyi mücadele izlemeek istiyorum cünkü . ben galatasaray hep kazansın istiyorum. oyuncuların sahada keyif almasını gs da oynamanın bir ayrıcaklık olduğunu yasamalarını istiyorum. terim olmus ahmet olmus torrent olmus farketmez. konu buraya nası geldi bilmiyorum ama yazdıkca acıldım, acıldıkca yazdım.
haydin görüşürüz. :d
Olur mu hocam Nelson, Marcao, Kerem falan takımda kalmak istemiyor dediler.Bazı tipler Torrent hoca futbolculara uzak,soğuk davranıyor diyordu. Taktik veriyormuş, yapsınlar diyormuş güya. İlgi alaka yokmuş filan, hal hatır sormazmış, topçular kendisini sevmiyormuş. Bu fotodan tam da bunların hepsi anlaşıyor zaten. Pes valla

Bunu diyemezdi çünkü biz aynı zamanda Torrent için de ciddi bir şansız.bu adam banane istediginizi yapın diyip istifa edebilirdi o enkazdan sonra
başka yabancı hoca olsa büyük ihtimal takımı bırakırdı
Rengim bu yolda seninle birlikte cenk etmek benim için onurdur!Su anda Galatasarayımız bir kurtuluş savaşının ortasında rengim. Yıllardır gelen saltanatı ve kurduğu bu kirli duzeni yıkmak icin elimizde Imparatorrent adinda bir şans var. Bu savasi kazanip devrimi gerceklestiremezsek Galatasarayimizi bu sefer geri dönülemez bir şekilde kaybederiz. Imparatorrenti bu saltanata ve bu saltanatın medyadaki, sosyal mecralardaki ve tribünlerdeki satılmış uzantılarına yedirmemek icin kanının son damlasına kadar cenk etmek ben Galatasarayliyim diyen herkesin boynunun borcudur. Kazamiz mübarek olsun.
Defansta bek yedekleri yerli olmalı, Halil almayacaksak forvet yedeği yerli olmalı. Çok nokta atışı transfer lazım, bu yabancı sınırında ve bankalar birliği anlaşması ile iyi transferler zor gözüküyor.yabanci sayisi ciddi anlamda düsecegi icin ilk önce eli ayagi düzgün türkleri bulup yabanci kontenjanini bosaltmamiz gerekiyor.
okan, emin, taylan, berkan, yunus, kilinc, akbaba ve kerem 8 yerli ediyor. minimum 3-4 tane kaliteli ayak lazim.
Umut Bozok ve Eren Elmalı'ya çökebiliriz.Defansta bek yedekleri yerli olmalı, Halil almayacaksak forvet yedeği yerli olmalı. Çok nokta atışı transfer lazım, bu yabancı sınırında ve bankalar birliği anlaşması ile iyi transferler zor gözüküyor.
Paşaya bi 15 daha verelim diyorsunUmut Bozok ve Eren Elmalı'ya çökebiliriz.
Mert Müldür sürekli ilk 11 oynamaya başladı. Altay'da Cebrail Karayel, Antalya'da Bünyamin Balcı var. Sağ bek işi yaş gibi.
Yedek yerli sol stoper şart (Abdülkerim veya Cenk Özkaçar).
Bence ikiside alınmalı. Eren fizik olarak çok iyi yaşı genç ve potansiyelli, umut da forvetteki yerden oynama eksikliğimizi giderecektir. Mohammed havadan çok iyi ama kerem harici arkaya koşu atan adam yokUmut Bozok ve Eren Elmalı'ya çökebiliriz.
Mert Müldür sürekli ilk 11 oynamaya başladı. Altay'da Cebrail Karayel, Antalya'da Bünyamin Balcı var. Sağ bek işi yaş gibi.
Yedek yerli sol stoper şart (Abdülkerim veya Cenk Özkaçar).
Emre Akbaba' nın en diri hali ne kadar diri olabilir?!..1-2 milyon veren olursa transportunu memnuniyetle üstlenirim. Bedava gitmesin elbette, sonradan girip birkaç maçta skor katkısı yapabilir, fazlası olmaz...Forvet desen değil, orta saha değil, kanat değil; hepsinden birazcık; her bakımdan yetersiz...Hocam diri bir Emre Akbabadan Muller çıkartabilir mi diye merak halindeyim.
Kerem-Akbaba-Yunus
Ribery-Muller-Robben