eldeki kodroyla iyi is cikartiyor hoca.

sacma sapan kontrataktan gol yemiyoruz artik. geriye düssek'te maci cevirebiliyoruz artik.

morutani neden oynatmiyor diye bence elestirelimez hoca. morutan ya hic hocanin oyun planina uymuyor, yada cok formsuz. bence babel suan morutan'dan illerde.

Son düzenleme:
maç sonu basın toplantısını izlediniz mi?

nasıl adam gibi ilk yarı iyiydik ama ikinci yarı kötüydük dedi. net bir şekilde doğruları söyleyebiliyor.

aynı maç ft basın toplantısı: "90 dk boyunca muhteşem oynadık."

çok daha objektif ve profesyonel geliyor bana. popülizmden ve sahte düşman yaratmaktan uzak. ego kasmak yok.

salt işini yapmaya çalışıyor. umarım şans da yanında olur.

Oyuncuları tanıdıkça daha doğru oynatmaya başladı takımı. Takımın büyük maçlara olan konsantrasyonu daha yüksek. Bu konsantrasyonu ligdeki tüm maçlara yayabilmenin yolu da futbolcuların oynadıları oyundan keyif aldıkları bir sistem oluşturulması. Fatih Hoca'nın bana göre son dönemindeki en büyük yanlışı oynatmaya çalıştığı oyunun, oyunculara keyif vermemesiydi. Bu yüzden takım ciddi şekilde maç seçiyordu.

Sezonu tamamlamayi garantiledi. Ama mesela simdi önumuzdeki antep maci gene konya maci gibi olursa burda övenlerin cogu gene sövecek. Barca macini kenara koyuyorum, onlari eleme sansimiz %15. Ama benim icin gelecek sezon kalma kistasi kalan maclardan (9) en az 6g 1m 2b veya 2m 1b yapar ve olumlu oyunu devam ettirirse kalmasini desteklerim
Barcelona'ya elenirsek oturup neden elendik diye eleştirmem Torrent veya oyuncuları çıkıp deplasmanda ki maç gibi veya derbi maçı gibi temiz bir mücadele çıkarsınlar ben yine koşulsuz desteklerim Torrent'i ve ekibini

Sanki bizde yanlış yapıyoruz torent terim karşılaştırmasına girerek,terim geçmişte katkıları büyük olmuş ama son dönemlerinde kabul etmeliyizki sos verdi ve bi ayrılık olmalıydı,devre arası olmalıydı ama belki bi düzelme olur diye beklendi herhal ,olmayıncada ayrılık oluştu.şimdi dome hoca var ve aslolan gs için destek olmak lazım,iyi sinyaller veriyor,futbolu bildiği net görünüyor ama bilmekle uygulamak farklıdır ,buyüzden iyi sinyaller veriyor dedim.

Korktuğum ve olacağına nerdeyse emin olduğum şey şu ki bu adam tr liginde dönen pisliğin kurbanı edilecek.seneye büyük ihtimal göz göre göre alenen f5 i yapacaklar veya belki gene hamsiyi,bu durumda gs yi engellemeyi diğer takımlara göre daha erken başlıyorlar, yani 10. Haftada bi bakıyorsun 10-11 puan geride kalmış .sonra dome başarısız denilip ayağı kesilecek yerine okan buruk veya başka bi amele getirip devam edecez.bu bahsettiğim olursa bilinki domenin ayağı gs üzerinden kaydırıldı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eldeki kodroyla iyi is cikartiyor hoca.

sacma sapan kontrataktan gol yemiyoruz artik. geriye düssek'te maci cevirebiliyoruz artik.

morutani neden oynatmiyor diye bence elestirelimez hoca. morutan ya hic hocanin oyun planina uymuyor, yada cok formsuz. bence babel suan morutan'dan illerde.

Bi gazeteciydi sanırım morutanı hazırlıyor yakında görecez morutanın oynadığını yazmıştı twettırda.keşke alıntısını yapsaydım foruma.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni farkettim he , adamın çok net jack nicholson tarzı V şeklinde kaşları var - ince biraz ama.

bir kere gördüm hep öyle bakıcam şimdi.

şaka bir yana basın toplantısına yeni baktım - belki bana öyle gelior ilk defa güleç bir suratı var heralde. eğer barçayı elerse önümüzdeki sene zaten garanti olur yeri muhtemelen. seçim söylentilerini de bitirir bana göre burak elması cımbız gibi alır o gündemden.

çok şükür krizsiz bir haftadayız nihayet.

0:55 Şu yuhlamaya katılanlar acaba maç sonunda utandı mı? 4 gün önce İspanya'dan beklentilerin çok üstünde bir futbolla dönen, az sonra derbi maçına çıkacak takımın hocasını yuhlamak nedir arkadaş... Adam maça çıksın, sahadaki oyunu gör, sonucu gör sonra ne yapıyorsan yap ki 3 gün sonra Barcelona maçı varken o da doğru değil. Bazen bu taraftarın kafa yapısını anlayamıyorum.

Bizim medya cidden rezil bir halde. Onlara bu fırsatı veren de maalesef yönetimlerimiz.

Taraftar degil onlar. Bir alayı şerefsiz. Kusura bakmayin ağır konuşuyorum. Ama baska bir karsiligi yok bunun. Eger aranızda bu lafı uzerine alinan varsa lutfen ozelden yazsin seve seve aynisini yuzune söylerim. Yetti artık

Oyun bazında ayrı futbolcu özelinde ayrı etkileri var bence. Daha kenetlenmiş bir takım var şuan. Yönetim selcuk inanın çalışarak gelisemiyorsak degiserek gelisiriz sözünü dogru anlamış değiştirmiş. Skor bazlı soylemiyorum Barca bizi 4 0 da yenebilir ama adam işine önem veren kulübe saygı duyan bir adam demeçleri yerine göre kendini eleştirebilmesi değerli. Umarım futbol şansı seninle olur bizde bu baskın Galatasarayı uzun süre izleriz.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Soğuk Feghouli bile koşmaya başlamış, motivasyon konuşmaları yapmaya başlamış
Gamsız Babel durup geri oynamak yerine az da olsa dikine gitmeye çalışıyor
Olmadık yerden vurmaya çalışan Mustafa biraz müsait durumdayken daha müsait arkadaşına pas aktarmaya çalışıyor
Takımda takım havası da görmeye başladık
Yeterli değil ama bu kadar sürede gidişat çok ümit verici

hoca galibiyet almış hala terim konuşuyorsunuz
aga ne büyük acınız var sizin
3-4 senedir başka birşey gördüğümüz yokki. Görsek onlarla karşılaştırırız😂 Ocak ayına kadar hasan şanslı dönem ümit davalali dönem vs kiyaslayabiliyorduk. Ya da Elmaslı terim cengizli terim dursunlu terim Ünal Aysalli terim diyorduk

3-4 senedir başka birşey gördüğümüz yokki. Görsel onlarla karşılaştırınız😂 Ocak ayına kadar hasan şanslı dönem ümit davalali dönem vs kiyaslayabiliyorduk
hiçbir şey anlamadım
burada terim'i halen konuşanlar sizin tayfa onu dedim

hiçbir şey anlamadım
burada terim'i halen konuşanlar sizin tayfa onu dedim
Domeun takımdaki etkisini eski takımla şimdiyi kıyasla yapabiliyoruz. Demeclerinide eski TD ile kıyasla yapabiliyoruz

olası bir barca galibiyeti ve ligde fenere kadıköy'de koyarsa hem kendini hem burak elmas'ı kurtarır.

Geri
Üst Alt