Gayet iyiydin ve benim acımdan ekstra kredi kazandın Torrent hocam. Tek eleştiri olarak devre arası Momo- Gomis değişikliğini yapmamandır. Gomis ile neden başladığını anlayabiliyorum çünkü Mohamed'in top kontrolü çok kötü ve bu tarz takımlara karşı böyle olunca ayağında hiç top tutamıyor o yüzden seni de anlayabiliyorum. Bundan sonra umarım seri yapabiliriz ve en azından TS'nin kupayı da alacağını hesap edersek ilk 5'e atabilirsen bizi müthiş iş olur.

kesinlikle zorlaması lazım 5.liği

1 2 de oyuncu denese yeter

5.liği alırsa başarılı olmuş olur
ligin kalanında istikrarı yakalamalı seneye devam etmek için
konya maçı gibi çaresiz futbola döneceksek yine zor

Çok değil daha 1-2 hafta önce hoca eski takımı Barcelona'ya yatar, Peña maçı satar gibi saçma sapan konuşan aptallarla doluydu burası. Bu iki maç onları utandırıyordur umarım ama böyle ahmakça konuşanların pek utanacağını sanmıyorum.

Tebrikler Dome hoca. Belki iyi futbol izlemedik ama müthiş bir mücadele ve disiplin sergiledi takım şu iki maçta. Iyi futbol zaten bu kadroyla bir yere kadar mümkün.

Kendisi gibi yeni bir hoca kazanmak iyi olur.seneye sampiyon olacagiz çünkü.1 sene 2 ay kaldi şampiyonluğa

Gomisi oynatarak inanılmaz fahiş bir hata yaptı bence ama neyse sağlık olsun. Zaten geriye yaslanacağın belli olduğu bir maçta koşamayan forveti en uca koymanın mantığını anlayamadım, Halil bile daha mantıklı olurdu.

Gomisi defans arkasina sarkitma düşüncesiyle oynatti da pas atacak adam yoktu.bende gomisin oynamasini arzu etmistim az da olsa

Şu 3 maçtan iyi oyun ve maçtan bir an olsun kopmadan fiziksel olarak üst düzey mücadele ile çıkabilmemiz büyük başarı. İyi bir hazırlık dönemi ve doğru takviyeler ile neler yapabileceğini merak ediyorum gerçekten.

1647552718894.webp

Takimin mental ve taktik hazirlanmasinda iyi is cikarmis oldugunu dusunuyorum, her iki mactada. Bjk maci ayri bir senaryo, ama Barca maclarinda gercekten birkac hamlesi bariz belli oldu. Cica'yi kullanma sekli (sevmesemde) ya da Gomis tercihi.. Ancak, degisiklikleri gec yaptigini dusunuyorum. Ozellikle, Gomis'i daha erken alabilirdi ya da MO ile baslayip, skora gore Gomis'i alip her ikisini de sahada tutabilirdi. Biraz, soylemek istemiyorum ama, korkak oyun anlayisi var. O acidan kendisine benzetilen Gerets'den ayriliyor.

Babel + Gomis + Cica ayni anda olunca bu uc oyuncu aslinda en fazla 2 oyuncu kadar efor verebiliyorlar ya da alan kapatiyorlar. Elinde 2 OS olsa diye yazan sivri zekalilar var aramizda, zaten bizim sezin basindan veri sorunumuz bu, Terim'de bu yuzden gonderildi, takimda tam bu sebeplerden bu durumda (ligde) ve bugun turu biraktik. Cica yerine Gedson'un oynadigi senaryo olabilirdi..En azindan 1 dogru oyuncu farki cok baska bir hikaye yaratabilirdi.

yine iyi bi program olmuş

bu herifler bayağı iyi yapıyor bu işi, bir de kelleci diye bir adam var. onun da yorumları değerli,

geçmişleri nedir bilmiyorum sadece birkaç haftadır takip ettiğim kadarıyla yorumluyorum

Sinan Yılmaz Fm'de bizim oyuncuların profillerini ayarlıyor birkaç kişiyle birlikte. Futbolu iyi bilen biri. Diğerleri de kongre üyesi. Tek takip ettiğim futbol programı bu benim.

Geri
Üst Alt