Tüzemen’e göre Torrent hoca bjk ye attığımız golde daha fazla sevinmiş barca ya attığımız golde sevinmemiş.Oyun hakkında bir şey söyleyemiyorlar, ilginç ilginç eleştiriler geliyor gerçekten gereksiz.

Anti torrentcilere oynuyor bu herif. Yuruyusune bile takmisti torrentin. Zamaninda teriminde yuruyusune laf soyleyenler olmustu aklima o haber geldi. Sonra teker teker kapak takmaya baslamisti. Bunda da ayni olur umarim.

Salak herif

Tüzemen’e göre Torrent hoca bjk ye attığımız golde daha fazla sevinmiş barca ya attığımız golde sevinmemiş.Oyun hakkında bir şey söyleyemiyorlar, ilginç ilginç eleştiriler geliyor gerçekten gereksiz.

Ekşi sözlükte dikkatli bir fenerli şu tezatlığı yakalamış.

IMG_20220318_154104.webp

Rakip takım taraftarları bile hocamızın kişiliğine hayran olurken bu gibi biatçı tayfa adama bel altı vurmaktan çekinmiyor. Bu levent tüzemen gibi derdi Galatasaray olmayan şahsiyetlerin iş bulamayacak duruma gelmelerini dört gözle bekliyorum. Yaptığı eleştiri değil şerefsizlik.

Şöyle aptal aptal adamlar algı yönetmeye çalışıyor ya uyuz ölüyorum.

Bos yapiyorlar

Calisan insanin basarili olan insanin hakkini vermeyi ögrenmeli insanlar

Barca ile oynadigimiz iki mac sonunda ben takimin performansindan gurur duyuyorsam ortada torrent adina bir basari vardir

Benim icin her turlu kredi kazandi sabir ve sansi hak ediyor hoca

Yillardir bizim adimiza hayaldi barca gibi kuluplerle bas edebilmek,Torrent bunu gerceklestirdi

Millete kanser manser falan diyip böyle uyduruk yorumlar yapmak da ayrı bir komik olmuş. Ligin ilk yarısında hem hücum hem savunma anlamında çok daha iyi oynuyordu takım. Gol beklentisi , girilen pozisyonlar falan ortada. İki büyük sorun vardı , birincisi bitiricilik ikincisi aleni düşmanlık üzerine kurulu hakem performansı. Takım BJK maçına kadar Torrent ile maç başına 2 gol yiyordu , FT ile ligde bu sayı 1 idi. FT'nin performansı kendi standartlarına göre baya kötüydü fakat Torrent geldi her şey düzeldi daha iyiyiz kafasında yorumların zerre gerçekliği yok, tamamen algı yaratma çabası.
Zerre gerçeklikle alakası olan nokta şu olabilir, FTnin fiziksel olarak ve mental olarak diri aldığı takımı 12 maçta yenilen bir takıma çevirmesi. Akabinde gelen Torrentin aldığı kadro fizik ve mental olarak bitik bir takımı 1-1.5 ayda 3 üst düzey maçta başa baş oynatması mevcut. Sizin baktığınız istatistikler şuna benziyor, Torrentin elinde 30 maçta 29 gol atmış Gomis var demek gibi. O Gomis 2017de idi. Torrente verilen kadro denizli'den 3 yiyen kadroydu. Hakem makemin hikaye olduğu BJK maçında görüldü. Gerektiğinde hakemide ezersin

Abuk subuk topu alamadan deli dana gibi kosturmayi pres sanıyorduk. Şimdi kaybedilen topu hızlı bir şekilde geri alabiliyoruz. Sırada dün Barcanin bize son 15 dakikada yaptığı top göstermeme kısmında. Ne yazık ki onun içinde pozisyon bilgisi ve kaliteli ayaklar gerekli. Onda da ciddi gelişme var ayrıca. Ama daha çok fırın ekmek yemek lazim

Avrupada başarılı olmak istiyorsak bu şekilde topu göstermeyen takımlardan nasıl geri kazanacağımızı öğrenmemiz lazım zamanında Chelsea de yapmıştı.

Mourinho baktı takım taraftarlarla baskı kurmaya başlamış, Kenardan bir el işareti yaptı topu tutum ve çevirin diye yanlış hatırlamıyorsam beş 6 dakika hiç alamadık topu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupada başarılı olmak istiyorsak bu şekilde topu göstermeyen takımlardan nasıl geri kazanacağımızı öğrenmemiz lazım zamanında Chelsea de yapmıştı.

Mourinho baktı takım taraftarlarla baskı kurmaya başlamış, Kenardan bir el işareti yaptı topu tutum ve çevirin diye yanlış hatırlamıyorsam beş 6 dakika hiç alamadık topu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kalitemizde bir yere kadar yetiyor :(

Zerre gerçeklikle alakası olan nokta şu olabilir, FTnin fiziksel olarak ve mental olarak diri aldığı takımı 12 maçta yenilen bir takıma çevirmesi. Akabinde gelen Torrentin aldığı kadro fizik ve mental olarak bitik bir takımı 1-1.5 ayda 3 üst düzey maçta başa baş oynatması mevcut. Sizin baktığınız istatistikler şuna benziyor, Torrentin elinde 30 maçta 29 gol atmış Gomis var demek gibi. O Gomis 2017de idi. Torrente verilen kadro denizli'den 3 yiyen kadroydu. Hakem makemin hikaye olduğu BJK maçında görüldü. Gerektiğinde hakemide ezersin
Hakem isterse hiçbir maçı kazanamazsın. Bırakın bu lafları, hakemi yenme muhabbetini. Torrent 3 maçı başa baş oynatmış da Terim zamanında üst düzey maçlarda top oynamadın mı?

O kadar nefretiniz var ki gerçekleri bile bile körükle yanlışa gidiyorsunuz.

Hakem isterse hiçbir maçı kazanamazsın. Bırakın bu lafları, hakemi yenme muhabbetini. Torrent 3 maçı başa baş oynatmış da Terim zamanında üst düzey maçlarda top oynamadın mı?

O kadar nefretiniz var ki gerçekleri bile bile körükle yanlışa gidiyorsunuz.
İlk yarı 2-0 olduktan sonra problem kaldı mı? İkinci yarı hakem gayette art niyetliydi. Sen 2-0 yapınca kimse birşey yapamiyor. Üst alt ben top oynadigimizi hatırlamıyorum doğru duzgun

İlk yarı 2-0 olduktan sonra problem kaldı mı? İkinci yarı hakem gayette art niyetliydi. Sen 2-0 yapınca kimse birşey yapamiyor. Üst alt ben top oynadigimizi hatırlamıyorum doğru duzgun
Demek ki nefretten maçları izlememişsin
Yani insan biraz vicdanlı olur da Avrupa maçlarını göz önüne alır, top oynadığımızı hatırlamıyorum demez.
Fener'e, Trabzon'a, Beşiktaş'a karşı gayet iyi top oynadı bu takım.

Anadolu kulüplerine karşı sonuç alamadık, çok kaçırdık, orta saha sıkıntısı yaşadık.
Biraz vicdan gerekiyor.

Burda Fatih terim'in hakkini yemeyelim, neler yaptigini lütfen unutmayin.
tempolu oyun
duran top organizasyonları
fizik ve mental acidan cok üst düzeydi takim.

Okadar iyi bir hoca oldugu icin en az 8-10 maci tribünden seyretti, bence bunu taraftarlara yakin hissetmek icin yapiyordu.

yardimcilarina ve oyuncularimiza sorsaniz cok vefali derler mesela Arda, Ümit ve Selçuk gibi say say bitmez.
Hocanin en sevdigim özelligi ise egosu, dünyada ilk 10’a kesin girer.

Demek ki nefretten maçları izlememişsin
Yani insan biraz vicdanlı olur da Avrupa maçlarını göz önüne alır, top oynadığımızı hatırlamıyorum demez.
Fener'e, Trabzon'a, Beşiktaş'a karşı gayet iyi top oynadı bu takım.

Anadolu kulüplerine karşı sonuç alamadık, çok kaçırdık, orta saha sıkıntısı yaşadık.
Biraz vicdan gerekiyor.
Bı ozet atsana bu sene iyi oynadığımız maçlardan 1+2 tane

Geri
Üst Alt