Demek ki nefretten maçları izlememişsin
Yani insan biraz vicdanlı olur da Avrupa maçlarını göz önüne alır, top oynadığımızı hatırlamıyorum demez.
Fener'e, Trabzon'a, Beşiktaş'a karşı gayet iyi top oynadı bu takım.

Anadolu kulüplerine karşı sonuç alamadık, çok kaçırdık, orta saha sıkıntısı yaşadık.
Biraz vicdan gerekiyor.
%100

İstikrarsızdık ancak , iyi oynayıp hakkımızın yenildiği , talihsizliklerden ötürü kaybettiğimiz maç sayısı fazlaydı.

Beyle kımıl kımıl.. cancanli. FT övücü bir mac
FOIWSC4XMDA2nrB

Torrent hoca barcelona ve beşiktaş maçları ile bence sabrı hakediyor..taktik disiplin ve mücadele gücü olarak takımda gözle görülür düzelmeler var..bu yüzden desteklemek gerek..zaten sene sonu daha net değerlendirme yapılır..
Lakin bazı arkadaşların burada yaptıkları yorumlar tamamıyla baştaki hocayı sevip sevmemeye dayalı...terim nefreti olan arkadaşlar terim zamanındaki ve hatta gittikten sonra bile bel altı vururken aynı tercihleri ya da aynı hataları yapan torrenti göklere çıkarıyorlar...örnek babel tercihi..örnek feghouli vs...ayrıca avrupa liginde gruptan namağlup lider çıkan takımımızda terim in hakkını görmemek,zorlu marsilya ve lazio deplasmanlarından puanla dönüp içeride lazio ve özellik marsilya maçındaki performansı görmemek art niyetliliktir net...nasıl ki barcelona maçlarında torrent in katkısı büyükse bu tura kadar takımı getiren terim inde katkısı büyüktür...ligde deplasmanda trabzon maçı,içerideki fener maçında da takımın performansı gayet iyiydi..fener maçında kaç tane net pozisyon var izleyen biliyor..ki hakemin katliamını ki haftalarca yapılan operasyonu görmemek hakem makem hikaye demek de terime olan olan nefretin yaşattığı akıl tutulması..torrent geldikten sonra göztepe ve rize maçlarında verilen penaltıların hangisi terim varken verilirdi..ki verilmedi de zaten defalarca..göztepe ve rize maçlarında o penaltılar verilmeseydi görürdük hakem makem hikaye mi değil mi...
Terim bu sene özellikle başarısız olmuştur..onlarca hatası vardır..anadolu takımlarına karşı yaşanılan puan kayıpla ve motivesizlik ile gitmeyi de haketmiştir evet...şu an takımın başında torrent vardır..dönüp dolaşıp hala geçmişe laf atıp nefret kusmak yerine mevcut duruma destek olmak lazım..Terim bu kulübe büyük hizmetler etmiştir başarılar kazandırmıştır..donemi bitmiştir ve gitmiştir..

Hakem isterse hiçbir maçı kazanamazsın. Bırakın bu lafları, hakemi yenme muhabbetini. Torrent 3 maçı başa baş oynatmış da Terim zamanında üst düzey maçlarda top oynamadın mı?

terim zamanında barcelona kalibresindeki A class takımlardan genellikle 5-6 gol yerdik.. makas makas diyerek bu hezimetleri normal karşılardı.. Dome ise kısa sürede takıma kazandırdığı fizik kondüsyon ve taktik disiplin ile xavi geldikten sonra önüne gelene 4 atan formda barcelona'ya karşı 180. dk'ya bile bir umutla girmemizi sağladı.. ben çok özlemişim valla yıllar sonra galatasarayın bir dünya deviyle böyle başabaş oynayabilmesini..
artık terim'i bırakalım önümüze bakalım derim.. torrent ve teknik ekibi şu ana kadar gayet iyi iş çıkardılar.. yazın transfer dönemi ve sezon başı hazırlık çalışmaları ile çok farklı bir galatasaray görmeyi umut ediyorum. umarım başarılı olur Dome..

Millete kanser manser falan diyip böyle uyduruk yorumlar yapmak da ayrı bir komik olmuş. Ligin ilk yarısında hem hücum hem savunma anlamında çok daha iyi oynuyordu takım. Gol beklentisi , girilen pozisyonlar falan ortada. İki büyük sorun vardı , birincisi bitiricilik ikincisi aleni düşmanlık üzerine kurulu hakem performansı. Takım BJK maçına kadar Torrent ile maç başına 2 gol yiyordu , FT ile ligde bu sayı 1 idi. FT'nin performansı kendi standartlarına göre baya kötüydü fakat Torrent geldi her şey düzeldi daha iyiyiz kafasında yorumların zerre gerçekliği yok, tamamen algı yaratma çabası.

Ahah tam olarak o tayfadansın hocam gelip söylediğin istatistiklere bak FT ile 1 gol yemişiz de Torrent ile 2 yemişizler vs. bir tarafta kadroyu oluşturup koca yaz o kadroyla geçiren hoca diğer tarafta devre arası enkaz devralmış bir hoca

Ki ben Torrent geldi uçuyoruz mu dedim ? Önceden nasıl kötüysek 2-3 maç keyif verdi ve fizik olarak adam kamp yapmadan 1 2 ayda alıştığımızın üstüne çıkardı dedim.

Umarım bir yaz kampı görürüz bu hoca ile. Fatih hocamı seviyorum ama saçma sapan yardımcılar ve ayak tenisi idmanlarıyla kendi kendinin fişini çekti.

Benim hala aklım Okan Buruk’ta. Hem ligde hem de Avrupa’da iyi kötü kendini ispatladı. Torrentle sezonu bitirip gelecek sezona Okan Buruk’la başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Belmas ibra edilirse torrentle devam edilir muht.

9 hafta var bitime, bu 9 haftada hedef 5.lik olarak belirlenebilir. Trabzon kupayi alirsa 5. Olarak gidebiliriz avrupaya tekrar. (Yanlis bilmiyorsam) 8 puan fark var

Kupada elenmemiz cok cok kötü oldu

Benim hala aklım Okan Buruk’ta. Hem ligde hem de Avrupa’da iyi kötü kendini ispatladı. Torrentle sezonu bitirip gelecek sezona Okan Buruk’la başlamamız gerektiğini düşünüyorum.
Okan veya başka bi hoca gelmeli.Torrent'in Beşiktaş maçı aldatma olabilir.Rakibin hocası Şenol gibi güçlü değildi.Lig'in geri kalan maçlarında iyi oyunla maç kazanmaya devam ederse devam edilmeli.Şu an için erken bence..

Torrent iyi hoca ya da kotu hocadan cok bazi taraftarin yaptiklari hic yakisik degil. Sosyal medyada adama acayip bir saldiri var. Insan once biraz saygili olmali. Sevmezsin tamam da niye adama cayci dersin veya hakaret edersin? Ben yabanci olsam bunlari gordukten sonra bizim millet hakkindaki fikirlerim hic iyi olmaz. Mancini'ye de benzer seyler denildi.

Torrent iyi hoca ya da kotu hocadan cok bazi taraftarin yaptiklari hic yakisik degil. Sosyal medyada adama acayip bir saldiri var. Insan once biraz saygili olmali. Sevmezsin tamam da niye adama cayci dersin veya hakaret edersin? Ben yabanci olsam bunlari gordukten sonra bizim millet hakkindaki fikirlerim hic iyi olmaz. Mancini'ye de benzer seyler denildi.
Şimdi İtalyanın başında, ağzımızın suyu aka aka izliyoruz.

hocam herkesi galatasaraylı olarak görmemen gerek o sözleri yazanlar fbliden bile beter benim gözümde kendı sınıflandırmamızı yapar olduk

torrent hocadan beklentim genc yabancı oyuncularla bi ortasaha kurması

en azından medyada hocamız oyuncu tercihleri gibi futbol içi konularda eleştiriliyor

bu da iyi

Zaten Fatih Terim’le sezon sonu yolların güzel bir şekilde ayrılarak yerine Okan Buruk’un getirilmesi taraftarıydım. Terim gelemiyor diye Okan Buruk isteme durumu yok yani. Okan Buruk Beşiktaş ya da Fenerbahçe’ye giderse çok pişman oluruz gelecek sene düşüncem budur.

Terim’in de artık teknik direktör değil sportif direktör olmasını isterdim açıkçası. Avrupa’da 40 maçta 2 galibiyet aldı diye dalga geçilen takımdan 12 maçtan anca birini kaybeden güçlü bir takıma Terim’le evrildik. Evet lig istediğimiz gibi gitmedi ama.

Geri
Üst Alt