- 5 Eylül 2014
- 84.876
- 70.804
- 4.513
ararsan bulursun muratBeyle kımıl kımıl.. cancanli. FT övücü bir mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ararsan bulursun muratBeyle kımıl kımıl.. cancanli. FT övücü bir mac
%100Demek ki nefretten maçları izlememişsin
Yani insan biraz vicdanlı olur da Avrupa maçlarını göz önüne alır, top oynadığımızı hatırlamıyorum demez.
Fener'e, Trabzon'a, Beşiktaş'a karşı gayet iyi top oynadı bu takım.
Anadolu kulüplerine karşı sonuç alamadık, çok kaçırdık, orta saha sıkıntısı yaşadık.
Biraz vicdan gerekiyor.
Beyle kımıl kımıl.. cancanli. FT övücü bir mac
Hakem isterse hiçbir maçı kazanamazsın. Bırakın bu lafları, hakemi yenme muhabbetini. Torrent 3 maçı başa baş oynatmış da Terim zamanında üst düzey maçlarda top oynamadın mı?
FATIH HOCAMIZI ÖZLEMİŞ GIBISIN RENKTAŞevet
elendik diye demiyorum, ki gomis gol atsaydı da çok kötü karar olduğu gerçeği değişmeyecekti
Millete kanser manser falan diyip böyle uyduruk yorumlar yapmak da ayrı bir komik olmuş. Ligin ilk yarısında hem hücum hem savunma anlamında çok daha iyi oynuyordu takım. Gol beklentisi , girilen pozisyonlar falan ortada. İki büyük sorun vardı , birincisi bitiricilik ikincisi aleni düşmanlık üzerine kurulu hakem performansı. Takım BJK maçına kadar Torrent ile maç başına 2 gol yiyordu , FT ile ligde bu sayı 1 idi. FT'nin performansı kendi standartlarına göre baya kötüydü fakat Torrent geldi her şey düzeldi daha iyiyiz kafasında yorumların zerre gerçekliği yok, tamamen algı yaratma çabası.
Okan veya başka bi hoca gelmeli.Torrent'in Beşiktaş maçı aldatma olabilir.Rakibin hocası Şenol gibi güçlü değildi.Lig'in geri kalan maçlarında iyi oyunla maç kazanmaya devam ederse devam edilmeli.Şu an için erken bence..Benim hala aklım Okan Buruk’ta. Hem ligde hem de Avrupa’da iyi kötü kendini ispatladı. Torrentle sezonu bitirip gelecek sezona Okan Buruk’la başlamamız gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi İtalyanın başında, ağzımızın suyu aka aka izliyoruz.Torrent iyi hoca ya da kotu hocadan cok bazi taraftarin yaptiklari hic yakisik degil. Sosyal medyada adama acayip bir saldiri var. Insan once biraz saygili olmali. Sevmezsin tamam da niye adama cayci dersin veya hakaret edersin? Ben yabanci olsam bunlari gordukten sonra bizim millet hakkindaki fikirlerim hic iyi olmaz. Mancini'ye de benzer seyler denildi.
hocam herkesi galatasaraylı olarak görmemen gerek o sözleri yazanlar fbliden bile beter benim gözümde kendı sınıflandırmamızı yapar oldukTorrent iyi hoca ya da kotu hocadan cok bazi taraftarin yaptiklari hic yakisik degil. Sosyal medyada adama acayip bir saldiri var. Insan once biraz saygili olmali. Sevmezsin tamam da niye adama cayci dersin veya hakaret edersin? Ben yabanci olsam bunlari gordukten sonra bizim millet hakkindaki fikirlerim hic iyi olmaz. Mancini'ye de benzer seyler denildi.
Şimdi İtalyanın başında, ağzımızın suyu aka aka izliyoruz.

www.instagram.com