Bizim sorunumuz kapalı savunmaydı zaten. Orada kitleniyorduk. Terim bunun için gitti. Torrent de bunu çözsün diye geldi ama çözemedi. Derbi ve Avrupa oyunu bu takımın iyiydi zaten. Bir de üstüne gol atamayan takıma, en az 2 gol yeme özelliği kazandırdı. Riekerink ile yeni sezona başlamak kadar kötü bir tercih. Sene sonuna kadar kalacak, burada bir gelişim kaydederse fikrim değişir, bağnaz birisi değilim ama bugün lig bitse kesinlikle şutlanmalı.
terimin ağır pozisyon futbolu saplantısı yüzünden bu hale geldik gidip bu işi çözsün diye getirdiğimiz adam yine topa sahip olma saplantılı bir hoca. muhteşem bir tercih cidden

Bu mac icin adama laf edilmez yahu. kalir ya da gider.orasina sezon sonu bakacagiz

Bu maç yorgunduk ve çok kaçırdık artı bahtsız penaltı ile geriye düştük lakin orta sahayı bütün maç değiştirmemesi yanlıştı herifler bariz ölü gibiydi

Gomis golü atsa galip gelecegiz, bu mac öyle bi ikram oldu ki tam yani.

seneye avrupa falan ihtimali de kalmasa iyi olucak(matematiksel olarak kaldım bilmiyorumda)
1 sene görmekte istiyorum ben bu hocayı bastan sona

seçeceği orta sahalarla

Ondan sonra bu kötü basladigi an kovulacak, yerine gelen adam degisik futbol oynatiyor diye kadro yine uymayacak ve aynisini ona mi diyecegiz?

Bu adama Kerem ve Marcaou iyi fiyata satip 30-40 milyon harcatmak ihanet olur.

bi milli maç arası daha. ilkinden fena dönmemişti, bunda daha iyisini de yapamazsa sene sonu adios amigos deriz

takım bitikti ilk düdükten itibaren

öne geçmemiz de beklenmedik şekilde oldu açıkçası

sene sonuna kadar iyi skorlara ihtiyacı var hocanın

seneye devam etmesi için iyi bitirmemiz önemli

Başkan bu hocayı göndermez. Seneye, hep beraber bir takım yaparlar ve sonucunu beklerler. Bana sorarsanız, seneye Okan Buruk gelmeli.

Hala sene sonu gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama BElmas kalırsa daha iyisini getiremez.

belmas giderse terim gelir üstat. kimse farklı maceralar aramaz

belmas ibra edilir kuvvetle muhtemel ve torrent gitse bile farklı bir yabancı getirilir. bu yönetim yerli herhangi bir hocayla çalışmaz bence. çalışabilecekleri tek hoca terimdi onunla da olmadı.

Bu oyunu oynamak istiyorsanız, veya herhangi bir yeni oyun planını, geçirdiğiniz kırılgan bir dönem olacaktır. terimle başladığımız bu kırılgan dönem torrent ile devam ediyor. belki yeni sezonda da devam edecek bir süre. bu topraklar bu ekole pek uygun değil. Bu kırılgan dönemde uygun oyuncuları da bulmanız gerekiyor ve bu takım bu oyuna uygun oyuncularla kurulu değil.

kapasiteleri belli olan oyunculardan garip garip işler bekliyoruz, olmayınca veya hata yapınca da oyuncuya sövüyoruz. Torrent'in 3 maçlık performansı yanıltıcı olmadığı gibi, bugün ki mağlubiyette yanıltıcı değil. Bu dönemleri ya sabredip atlatacaksınız, ya da hocayı shutlayıp yeni birine sabredeceksiniz. Terim geri gelse ona da sabredeceksiniz çünkü son döneminde o da hazırı oynatmak artık mümkün olmadığı için ''kurmak'' istiyordu.

Torrent iyidir kötüdür bunu tartışmıyorum. bugün sözleşmesini karşılıklı anlaşır bitirirsin çok zor bir şey değil. yeni gelecek adama sabredileceğini düşünmüyorum ben. Galatasaray taraftarının artık sabır moduna geçmesi gerekiyor. Terimin 3 yıl süre istemesi bu yüzden, doğru anlatabilmiş olsa belki bugün hala devam ediyor olurdu.

bu maç yorgunduk bahanesiyle yırttı da bidahaki anadolu deplasmanı yine aynı olacak. terim dönemindeki sıkıntı aynen devam ediyor

2 tane orta saha çok şey değiştirir. Ben bu adama güveniyorum. Kolay değil 3 tane ağır maç oynadık ona rağmen eşşekliğimizden kaybettik.

Iki penaltımız verilmedi ve rakibe uyduruk bir penalti verildi. Ayrica o keltos daha ilk yarida iki sariyla atılmalıydı.

Hocamiz eski tdnin kazmalariyla mi uğraşsın hakemlerle mi gureşsin. Bu şartlarda bundan iyisi olmaz. Aynen devam hocam.

Geri
Üst Alt