- 17 Eylül 2018
- 20.542
- 23.445
- 1.983
Altaya İzmirde yenilmeden ancak.Düşmekten kurtulduk diyebilmek için 6 puana ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altaya İzmirde yenilmeden ancak.Düşmekten kurtulduk diyebilmek için 6 puana ihtiyacımız var.
terimin ağır pozisyon futbolu saplantısı yüzünden bu hale geldik gidip bu işi çözsün diye getirdiğimiz adam yine topa sahip olma saplantılı bir hoca. muhteşem bir tercih ciddenBizim sorunumuz kapalı savunmaydı zaten. Orada kitleniyorduk. Terim bunun için gitti. Torrent de bunu çözsün diye geldi ama çözemedi. Derbi ve Avrupa oyunu bu takımın iyiydi zaten. Bir de üstüne gol atamayan takıma, en az 2 gol yeme özelliği kazandırdı. Riekerink ile yeni sezona başlamak kadar kötü bir tercih. Sene sonuna kadar kalacak, burada bir gelişim kaydederse fikrim değişir, bağnaz birisi değilim ama bugün lig bitse kesinlikle şutlanmalı.
Oyuncuların canı isterse bütün planı tıkır tıkır işliyor. Beyefendilerin canı istemediğinde hiç bir şey olmuyor.
seneye avrupa falan ihtimali de kalmasa iyi olucak(matematiksel olarak kaldım bilmiyorumda)
1 sene görmekte istiyorum ben bu hocayı bastan sona
seçeceği orta sahalarla
kime gore ihanet olur ?Ondan sonra bu kötü basladigi an kovulacak, yerine gelen adam degisik futbol oynatiyor diye kadro yine uymayacak ve aynisini ona mi diyecegiz?
Bu adama Kerem ve Marcaou iyi fiyata satip 30-40 milyon harcatmak ihanet olur.
Pulgar ile cica var sahadakilerden kötülerBu maç yorgunduk ve çok kaçırdık artı bahtsız penaltı ile geriye düştük lakin orta sahayı bütün maç değiştirmemesi yanlıştı herifler bariz ölü gibiydi
Hala sene sonu gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama BElmas kalırsa daha iyisini getiremez.
furkan 1 hafta önceki yorumlarını atayım istersen?2 tane orta saha çok şey değiştirir. Ben bu adama güveniyorum. Kolay değil 3 tane ağır maç oynadık ona rağmen eşşekliğimizden kaybettik.