Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.336
- 58.518
- 3.383
Takim savunmasi hakkinda ne dusunuyorsun pekiMevcut şartlar içerisinde değil Torrent, feriştahı gelse daha fazlasını umamazdım; bunu belirteyim öncelikle...
Futbolda öncelikli mevzu kadro kalitesidir ve bu bakımdan çok kötü durumdayız; sorumluları da bellidir...Orta sahası ve bekleri oyuna kreatif pek bir şey katamayan, çok beğendiğimiz stoperlerinin alayı sezonda en fazla 5 gol atabilecek, net bir santrforu ve Kerem' den başka etkili kanat oyuncusu olmayan bir kadrodan bahsettiğimizi göz ardı ediyor bazıları...
Seneye diyelim, oyuncu satmadan bile 100 milyonluk bir transfer bütçesi oluşturabileceğiz; o durumda ben de mesela Schmidt gibi 'marka' birinin getirilmesini isterim elbette, alacağı 3-5 milyon sorun olmaz...Ancak mevcut şartlarda öyle adamı getiremezsin, gelse de beklentileri karşılayamaz...
Torrent, şu ana kadarki performansıyla benden geçer notu aldı. Demeçlerinde verdiği olgun görüntü, tatktik ayrıntılar vs. Sadece Terim zamanında 2-5-3 saçmalığıyla, topu kazandığımız anda 2 beki orta gönderlerin önüne konuşlandırıp, hem hücumda bir şey üretememelerini, hem de top kaptırıldığında canhıraş şekilde yerlerine dönmek için boş yere efor sarfetmelerini engellemesi bile yeterli bir donedir benim için...