Mevcut şartlar içerisinde değil Torrent, feriştahı gelse daha fazlasını umamazdım; bunu belirteyim öncelikle...

Futbolda öncelikli mevzu kadro kalitesidir ve bu bakımdan çok kötü durumdayız; sorumluları da bellidir...Orta sahası ve bekleri oyuna kreatif pek bir şey katamayan, çok beğendiğimiz stoperlerinin alayı sezonda en fazla 5 gol atabilecek, net bir santrforu ve Kerem' den başka etkili kanat oyuncusu olmayan bir kadrodan bahsettiğimizi göz ardı ediyor bazıları...

Seneye diyelim, oyuncu satmadan bile 100 milyonluk bir transfer bütçesi oluşturabileceğiz; o durumda ben de mesela Schmidt gibi 'marka' birinin getirilmesini isterim elbette, alacağı 3-5 milyon sorun olmaz...Ancak mevcut şartlarda öyle adamı getiremezsin, gelse de beklentileri karşılayamaz...

Torrent, şu ana kadarki performansıyla benden geçer notu aldı. Demeçlerinde verdiği olgun görüntü, tatktik ayrıntılar vs. Sadece Terim zamanında 2-5-3 saçmalığıyla, topu kazandığımız anda 2 beki orta gönderlerin önüne konuşlandırıp, hem hücumda bir şey üretememelerini, hem de top kaptırıldığında canhıraş şekilde yerlerine dönmek için boş yere efor sarfetmelerini engellemesi bile yeterli bir donedir benim için...
Takim savunmasi hakkinda ne dusunuyorsun peki

He aynen imparatorunun 13. yaptığı, futbolu unutturup tembelliğe alistirdigi kazmalarla dolu takimi alip bir anda 5. yapacak. Bu arada taraftar bozuntularinin ve medyadaki şerefsizlerin saldirilari altinda yapacak bunu.

Bu dönemde ya bir devrim yapacagiz ya da malum duzene geri dönüp boyle mal gibi gideceğiz. 2 sene sampiyon ol 4 sene surun, 1 sene sampiyon ol 3 sene surun. Bu şansı bir kere Lucescuyla kaçırdık ve 2000-2010 arasını yaşadık.
uelin en zor grubundan namağlup çıkıp barçayı elinden kaçıran kazmalarla dolu çöp takım
:falcao:

galatasaray yakın tarihinin en kötü kadrosu 2010- 2011 deki kadroydu onun yanında bu kadro yıldızlar karması gibi kalır. o kadro bile 8. oldu, bu tabloda kesinlikle 2. hocanın payı büyük. kadromuz kötü ama kesinlikle ligde bu sırada olmaması gerekirdi.

Takim savunmasi hakkinda ne dusunuyorsun peki
Sadece savunma değil, genel olarak sahanın daha iyi kullanıldığını düşünüyorum ki çok önem veririm. İki Barca ve arada BJK maçını oynamış bir takımın yıpranmışlığı, G. Antep gibi zor bir deplasmanda mazur görmek için yeterlidir...Terim' in sezon başından itibaren lig ve Avrupa maçları için ürettiği bahaneleri bir düşün istersen...

bu adam iyi mi kötü mü anlayamadım ama eminim ki kariyerinde bundan önce bu kadar kötü kurulmuş bir kadro ve özellikle orta saha ile kaşılaşmamıştır ve bir daha da karşılaşmak muhtemelen

bende yanıldım itiraf ediyorum

gerçek bir enkaz var ortada 3 4 oyuncu dışında felaket ki onlar da sarılınca durum daha vahim hale gelebilir

avrupada nasıl oluyor denebilir haklı olarak ama sadece kapanarak oynayınca takımın defoları çıkmıyor

ayrıca daha önce biz 3 kere enkaz kaldırdık ikisinde de aslında takım zor maçlarda gayret ediyordu

mesela 2. terim sezonunda takım juveyi yenmişti

hagi o pinolu takımla deplasmanda feneri elinden kaçırmış ve mağlubiyet serisine son vermişti

malesef bütün bu iyi 3 5 maç enkaz gerçeğini değiştirmiyor

3 senedir adım adım büyüyen bir enkaz var ve maalesef bu ya da yeni gelecek hocanın diğer örneklerden en büyük dezavantajı şu ki bu enkazı kaldırabilecek para yok

marcao kerem ve nelsson ne kazandırırsa onla idare edeceğiz

Mevcut durumda Fatih Terim kadar sen de suçlusun hoca kusura bakma. Elinde kadro yok anladık da Antep'e yenilmemek için de kadroya gerek yok yani.

33 yaşına geldim, 25 yıldır futbolu ve Galatasaray’ı takip ediyorum

Domenec tarzı antenörler hiç bizde çalışmadı.

Domenec’ten daha iyileri geldi hep ve onlar bile olmadı.

Bu İspanyol bizim futbol ruhumuza atılan bir çelmedir.

Ali Koç ve Fener ajanlarının sızma hamlesidir.

Ne varsa elimizden aldılar mutlu olmak için.

Kimse re re rö yapmasın.

Terim yerine gelecek kişi bu adam gibiler olamaz.

Cengiz yerine gelecekler de PR’cısı Fenerli olan zehirli Burak gibiler olamayacağı gibi.

Kaos istiyorum haftaya olmazsa yazıklar olsun bize.

Sadece savunma değil, genel olarak sahanın daha iyi kullanıldığını düşünüyorum ki çok önem veririm. İki Barca ve arada BJK maçını oynamış bir takımın yıpranmışlığı, G. Antep gibi zor bir deplasmanda mazur görmek için yeterlidir...Terim' in sezon başından itibaren lig ve Avrupa maçları için ürettiği bahaneleri bir düşün istersen...
öncelikle ft başarısızdı ve gitti konuşmanın hiçbir anlamı yok, konumuz torrent.

bu maç özelinde söylemedim defans mevzusunu. takım savunması çok daha kötü hale geldi, anadolu takımlarından 2şer 3er yiyoruz. öne geçtiğimiz 4 maçı kaybetmişiz. 10 maçta 21 gol yemişiz, korkunç bi sayı, bizden daha çok gol yiyen sadece 1 takım var.

1647794406113.webp

Torrentin hiçbir suçu yok takım 90 dakika top peşinde koştu barca maçında buna rağmen semih ve berkanın hataları olmasaydı yinede maçı alabilirdik

öncelikle ft başarısızdı ve gitti konuşmanın hiçbir anlamı yok, konumuz torrent.

bu maç özelinde söylemedim defans mevzusunu. takım savunması çok daha kötü hale geldi, anadolu takımlarından 2şer 3er yiyoruz. öne geçtiğimiz 4 maçı kaybetmişiz. 10 maçta 21 gol yemişiz, korkunç bi sayı, bizden daha çok gol yiyen sadece 1 takım var.

Ekli dosyayı görüntüle 153955
Çok kötü kurgulanmış, ayarı her bakımdan bozuk bir takımı toparlamak kolay değil. Terim' in Avrupa performansı da dillere destan edilecek bir mevzu değil. İç sahadaki Marsilya maçını çıkar, geriye pek bir şey kalmaz; Torrent' in Barca maçları performansını daha değerli bulduğumu belirtmek isterim; o Barca Napoli' ye deplasmanda 4 atmış bir takım...

kadro kalitesi demek ki kümeye oynayacak kadar kötü.. teknik direktörler iyi aslında kümede tutabilmeleri büyük başarı..

Kadroya cok takiliyorsunuz.

Ligde 15. olacak bir kadro degil bu abartmayalim. Marcao-Nelson ligin en iyi ikilisi. MO bence ligin en iyi santraforu ancak bir turlu duzenli oynatamadik. Kerem net ligdeki en iyi kanat oyuncusu.

Orta sahamiz net bir sekilde kotu ve zayif. Ancak kumeye dusmemeye oynayacak bir takim degil bu. Emegi gecenlerin bazilari kovuldu geri kalanlarda sezon sonunda sutlanmali

Kadroya cok takiliyorsunuz.

Ligde 15. olacak bir kadro degil bu abartmayalim. Marcao-Nelson ligin en iyi ikilisi. MO bence ligin en iyi santraforu ancak bir turlu duzenli oynatamadik. Kerem net ligdeki en iyi kanat oyuncusu.

Orta sahamiz net bir sekilde kotu ve zayif. Ancak kumeye dusmemeye oynayacak bir takim degil bu. Emegi gecenlerin bazilari kovuldu geri kalanlarda sezon sonunda sutlanmali
bu yönetim kalırsa hiçbir ışık gösteremeyen torrentle muhtemelen devam edip ekim kasım gibi kovacaklar ve önümüzdeki seneyi de kaybedeceğiz.

Adama kızamıyorum bu kadar rezil bir kadroyla hangi hoca yapardı,avrupa maclarında az çok olan bazi şeyler ligde olmuyosa oyuncuların hem yeteneği hem karakteri sorgulanmalı..

Yine iyi niyetli renkdaşlarımız ortaya çıkmış.

Hatırlatalım:

1. Bu takımın baştan aşşağıya yenilenmesine gerek yok. Takımın ilk 11’i bireysel oyuncu olarak son derece iyi. Ancak özellikle çok önemli 2, ideal olarak da 3 bölgede net kalite eksiği var.
A. Gedson’ın özelliklerine sahip çift yönlü bir orta saha
B. Sağ kanat için Onyekuru tarzında hızlı ve driplingçi bir kanat
C. Şart değil ama finans durumu iyi olursa kaliteli bir 10 numara.

2. Takımın beyni orta sahadır. Bu orta sahada iki tane dripling yapamayan, topu vücuduyla koruyamayan, fiziki olarak rakibi yere yıkamayan, kafa topu alamayan, oyun vizyonu olmayan, asist veremeyen ve gol atamayan iki adam var. Sadece koşup ellerinden geldiğince mücadele ediyorlar. Bir takım ancak bu ikisinden birini kaldırır.
Bu nedenle şu anda takımın beli bükük durumda maçlarda çıkıyoruz.
Mesela Gedson Taylan ikilisi varken Taylan’ın performans da çok daha iyiydi çünkü Gedson orta alanda çok fazla işe girişiyordu. Takımı sırtında taşıyordu.

3. Bu takım 15 günde çok zorlu 5 maç yaptı.

Ayıptır. Torrent’i tanımam. Adını bize gelmeden önce de hiç duymamıştım. Ancak farkında olmadan Pep’in yedek kulübesinde görmüşümdür. Muhteşem bir hoca bilmem ne demiyorum. Ama bu iğrenç linç girişimine karşıyım.

Şunu net söylüyorum. Takım Terim’in dönemine oranla çok daha iyi fiziki durumda. Pas futbolunu da daha iyi yapıyor. İleride nispeten daha iyi çoğalıyor. Artık defansta amaçsız milyon pas yok. Tüm paslaşmalar ileri gidebilmek için yapılıyor. Bin tane pas ile bir kanata gidip daha sonra ileride kimse olmadığı için paslarla kaleciye geri dönüşler neredeyse yok. İkisinin oynattığı pas oyunu farklı. Sahadaki diziliş, organizasyon ve oyuncuların defansif pozisyonlarına geri dönmeleri Terim dönemine göre siyah ile beyaz kadar farklı.

Adam teknik direktör performansı olarak iyi gidiyor. Puan olarak gidiş berbat. Bu gerçek ama şu futbol devam etsin, oyuncular dinlensin işler biraz düzelecektir.

Seneye giden olmazsa ilk on bir için iki transfer artı yedek kulübesinin yenilenmesi ile şampiyonluğa favori bir takım oluruz. O zaman performans gösteremezse de gider. Bu kadar basit.

Geri
Üst Alt