Hocam seneye kendi kadrosunu kurana kadar kalmalı bence. 5 maç için getirmedik adamı sonuçta. Oyun olarak terim döneminden bariz daha iyiyiz, bi de bazı antrenörler kendi kadrosunu kurunca harika iş yapar ama hazır kadrolarla başarılı olmayabilirler. Beklemek lazım her şekilde.

Hocam seneye kendi kadrosunu kurana kadar kalmalı bence. 5 maç için getirmedik adamı sonuçta. Oyun olarak terim döneminden bariz daha iyiyiz, bi de bazı antrenörler kendi kadrosunu kurunca harika iş yapar ama hazır kadrolarla başarılı olmayabilirler. Beklemek lazım her şekilde.
Beşiktaş maçını saymazsak bence oynadığımız futbol Terim'in son dönemde oynattığı vasat futboldan daha iyi değil. Arada güzel set oyunları oluyor ama Fatih Terim'in oyunlarında da oluyordu. Orta sahamıza çözüm getiremediler üstüne ileride de top tutamıyoruz. Agresif oynayan takımlara karşı daha iyiyken, kapanan takımlara karşı çok açık verip hata yapıyoruz. Bu oyunu zaten Terim'de yapıyordu. Eğer olmuyorsa Torrent'in oyun anlayışını biraz olsun değiştirmesini beklerdim. Şu an o refleksi gösteremedi.

Evet beyler çıkarın kağıtları kalemleri son 8 hafta hesap kitap yapacağız küme düşmemek adına. Mevcut teknik direktörü gönderip ondan daha beterini getirmeyi başaran yegane kulübüzdür herhalde. Adının anıldığı ilk günden beri bu teknik direktör hayatta olmaz demiştim. Bütün takımlar yeni teknik direktör gelince önce bir şaha kalkar. Fatih Terim berbattı, Domenec Torrent ondan da berbat. Fatih Terim zamanında ligde 20 maçta 26 gol yemişiz, Torrent zamanında ise ligde 10 maçta 21 gol yemişiz, ne farketti şimdi? Al birini vur ötekine. İkisi de leş ötesi leş. Ulan Burak Elmas senin adını anarak seni yüceltmek istemiyorum. Sana en ağırından bir lakap bulmak ant oldu artık bize. Evet lakap konusunda yorumları alabiliriz.

Yine iyi niyetli renkdaşlarımız ortaya çıkmış.

Hatırlatalım:

1. Bu takımın baştan aşşağıya yenilenmesine gerek yok. Takımın ilk 11’i bireysel oyuncu olarak son derece iyi. Ancak özellikle çok önemli 2, ideal olarak da 3 bölgede net kalite eksiği var.
A. Gedson’ın özelliklerine sahip çift yönlü bir orta saha
B. Sağ kanat için Onyekuru tarzında hızlı ve driplingçi bir kanat
C. Şart değil ama finans durumu iyi olursa kaliteli bir 10 numara.

2. Takımın beyni orta sahadır. Bu orta sahada iki tane dripling yapamayan, topu vücuduyla koruyamayan, fiziki olarak rakibi yere yıkamayan, kafa topu alamayan, oyun vizyonu olmayan, asist veremeyen ve gol atamayan iki adam var. Sadece koşup ellerinden geldiğince mücadele ediyorlar. Bir takım ancak bu ikisinden birini kaldırır.
Bu nedenle şu anda takımın beli bükük durumda maçlarda çıkıyoruz.
Mesela Gedson Taylan ikilisi varken Taylan’ın performans da çok daha iyiydi çünkü Gedson orta alanda çok fazla işe girişiyordu. Takımı sırtında taşıyordu.

3. Bu takım 15 günde çok zorlu 5 maç yaptı.

Ayıptır. Torrent’i tanımam. Adını bize gelmeden önce de hiç duymamıştım. Ancak farkında olmadan Pep’in yedek kulübesinde görmüşümdür. Muhteşem bir hoca bilmem ne demiyorum. Ama bu iğrenç linç girişimine karşıyım.

Şunu net söylüyorum. Takım Terim’in dönemine oranla çok daha iyi fiziki durumda. Pas futbolunu da daha iyi yapıyor. İleride nispeten daha iyi çoğalıyor. Artık defansta amaçsız milyon pas yok. Tüm paslaşmalar ileri gidebilmek için yapılıyor. Bin tane pas ile bir kanata gidip daha sonra ileride kimse olmadığı için paslarla kaleciye geri dönüşler neredeyse yok. İkisinin oynattığı pas oyunu farklı. Sahadaki diziliş, organizasyon ve oyuncuların defansif pozisyonlarına geri dönmeleri Terim dönemine göre siyah ile beyaz kadar farklı.

Adam teknik direktör performansı olarak iyi gidiyor. Puan olarak gidiş berbat. Bu gerçek ama şu futbol devam etsin, oyuncular dinlensin işler biraz düzelecektir.

Seneye giden olmazsa ilk on bir için iki transfer artı yedek kulübesinin yenilenmesi ile şampiyonluğa favori bir takım oluruz. O zaman performans gösteremezse de gider. Bu kadar basit.
Allah razı olsun taraftara dair umutlarımı yesertiyor böyle mesajlar.

Maalesef terimden bugune deplasman ve gol yeme mevzusu hala çözülmüş değil.

Terim dönemi 2 deplasman galibiyetimiz var. Dome dönem 1.

Terim donemi gol yemeden tamamladigimiz mac sayisi 5. Dome dönemi golsuz macimiz yok.

Mevki olarak eksiklerde giderilmedi hala takımın orta saha hattının degismesi lzm.

Dün Arteta basligina bilerek yazdım cünkü çok benzer baslangiclar yapilmis. 7 maç 1 galibiyet, 10 maç 1 galibiyet gibi donemleri var. Arsenal hangi istatistiğe göre sabırla devam etmiş, domenin calistirdigi kulupler var, Arteta direkt yardimciliktan baslamiş. Bizdeki 59 yaşında olduğu içinde ayrıca laf yiyor. Önemli olanın yaş dğl kendini güncel tutmak olduğunu unutmamak lzm. Yeni bir şeyler kurulurken kırılgan dönemler olacaktır. Sözüm torrent özelinde dğl. Yerine gelecek kim olursa olsun sabredilmesi lazim

Sezon sonu her sey belli olur, duruma göre shutlanır veya devam edilir. Fakat bu iş yap boz gibi olmamalı, gelene de 3-5 maç sonra git denilecekse bu işin sonu gelmez.

Takilan lakapları bir yazalim.çayci,dosyaci,kunduraci falan...siz ergen misiniz?torrentci terimci diye sosyal medyada ergen atismasi yapiyosunuz?nasil bi seviye düşüklüğü bu ya.fatih terimle herhangi bi Turk hocanin kiyaslanmasi sacma oldugu gibi,henüz hocalik kariyeri kisacik olan bi adamla kiyaslanmasi da bi o kadar trajikomik.buraya twitterdan gelen idiotlar varsa diye yaizyorum.siz terimi falanda sevmeyin,terime laf etmek icin maglubiyet bekleyenlerden bi farkiniz yok laleler

Maalesef terimden bugune deplasman ve gol yeme mevzusu hala çözülmüş değil.

Terim dönemi 2 deplasman galibiyetimiz var. Dome dönem 1.

Terim donemi gol yemeden tamamladigimiz mac sayisi 5. Dome dönemi golsuz macimiz yok.

Mevki olarak eksiklerde giderilmedi hala takımın orta saha hattının degismesi lzm.

Dün Arteta basligina bilerek yazdım cünkü çok benzer baslangiclar yapilmis. 7 maç 1 galibiyet, 10 maç 1 galibiyet gibi donemleri var. Arsenal hangi istatistiğe göre sabırla devam etmiş, domenin calistirdigi kulupler var, Arteta direkt yardimciliktan baslamiş. Bizdeki 59 yaşında olduğu içinde ayrıca laf yiyor. Önemli olanın yaş dğl kendini güncel tutmak olduğunu unutmamak lzm. Yeni bir şeyler kurulurken kırılgan dönemler olacaktır. Sözüm torrent özelinde dğl. Yerine gelecek kim olursa olsun sabredilmesi lazim

Sezon sonu her sey belli olur, duruma göre shutlanır veya devam edilir. Fakat bu iş yap boz gibi olmamalı, gelene de 3-5 maç sonra git denilecekse bu işin sonu gelmez.
Okan buruga aynisini yapacak hodukler var,ne yazikki.okan gelsin en buyuk destekcisi olurum ama bu taraftardan cok sikildim ben.Galatasaray taraftari got olmayi hakediyo topluca,bunu iyi anlamda yaziyorum.Topluca hepimizi sasirtan olumlu bisey yasamaliyiz

Hiçbir suçu yok mevcut durumda. Kadroyu kuran da kendisi değil ama, şu da bir gerçek ki; kendisi Galatasaray'ın hocası olabilecek kalibrede de değil.

Sezon sonu umarım yeni bir yönetim gelir ve kendisiyle de saygı sevgi çerçevesinde teşekkür edilerek yollar ayrılır.

Hocalardan bağımsız 2/2,5 senedir değişik bir hakem eyyamı var takımımıza
Göz ardı edilmemeli
Atılamayan gollerde cabası

Bu taraftar profiliyle işi zor. İki hafta önce Gomis niye yok diye, şimdi Mohamed niye yok diye kızılıyor. Omar için önce niye kadroya aldı diye kızılıyor, iyi oynayınca Boey neden oynamıyor diye kızılıyor. Omar-Boey sakat olduğu için Semih oynasa neden Alpaslan oynamadı diye kızılıyor. Pulgar niye oynamadı diye kızılıyor, Taylan-Berkan'dan dahi kötü oynayınca neden aldırdı deniyor, halbuki kendisinin aldırmadığı çok belli. PvA çıkıp tek alternatifi olan Ömer giriyor, niye girdi diye kızılıyor. Morutan neden oynamıyor diye kızılıyor, Morutan çıkıp 8 yaşındaki çocuğun futbol olgunluğuyla top oynayınca bu adam niye böyle oynuyor diye kızılıyor. Real'e 4 atan Barcelona'yı eleyemedik diye başarısız deniyor. 40 maç üst üste oynamak zorunda kalan tahta ayaklı Berkan 10 gün içinde 4 maça çıkıp en sonunda sahaya bırakınca "Senle olmuyor hoca, istifa et" deniliyor.

Hepsinden daha komiği de şu, büyük takımlara karşı geçiş oyunu oynamak harici hiçbir futbol becerisi olmayan bu takımı kuran 70 yaşındaki adamın geri gelmesi isteniyor. Umarım Elmas yaptığı tek düzgün işin arkasında durur da Torrent'e kendi kadrosunu kurma fırsatı tanırız. Hayatı boyunca possession oyunu üstüne kafa yormuş olmasına rağmen geldiğinden beri kadro kalitesi sebebiyle bambaşka bir şey oynatmak zorunda kalan adamı linç ediyor millet. Bu kadar kafası çalışmayan, kendini dev aynasında gören, reaktif, sabırsız taraftar grubu da dünya üstünde bir bizde bir de Flamengo'da vardır.

Kredisi var benim icin

Ne yapti da kredi kazandi diyenler icin,avrupa da en form da olan takim barca ya karsi kafa kafaya oynatti eleme sansimiz vardi gurur duyulacak bir performans sergiledi takim,ayni barca 3-4 gun sonra deplasman da real madrid’e 4 atti

Bizim icin senelerdir bir hayaldi,avrupa da 4-5-6 yedigimiz gunlerden sonra tekrar özledigimiz performansi sergiledik avrupa da

Grup asamasinda Fatih hoca inanilmaz basariliydi ama Torrent de barca’ya meydan okudu,kredi kazanmasi icin yeterli benim adima

Hiçbir suçu yok mevcut durumda. Kadroyu kuran da kendisi değil ama, şu da bir gerçek ki; kendisi Galatasaray'ın hocası olabilecek kalibrede de değil.

Sezon sonu umarım yeni bir yönetim gelir ve kendisiyle de saygı sevgi çerçevesinde teşekkür edilerek yollar ayrılır.
Kulübün geleceğini yakan, zamanında yapılan bu tespitler oldu bence.

Beşiktaş maçını saymazsak bence oynadığımız futbol Terim'in son dönemde oynattığı vasat futboldan daha iyi değil. Arada güzel set oyunları oluyor ama Fatih Terim'in oyunlarında da oluyordu. Orta sahamıza çözüm getiremediler üstüne ileride de top tutamıyoruz. Agresif oynayan takımlara karşı daha iyiyken, kapanan takımlara karşı çok açık verip hata yapıyoruz. Bu oyunu zaten Terim'de yapıyordu. Eğer olmuyorsa Torrent'in oyun anlayışını biraz olsun değiştirmesini beklerdim. Şu an o refleksi gösteremedi.
Bazı futbolcuları kazandı bence, muhtemelen her ufak hatasında kenarda ana avrat söven biri olmadığı için rahatladı futbolcular. Hatlar birbirine çok daha yakın hücuma çıkarken özellikle güzel üçgenler kurduğumuz oluyor. Terimden birkaç adım ileride görüyorum ben şu an oyun olarak ama çok bariz bir fark yok evet. Kötü de olsa beklenmesi tarafındayım kendi kadrosunu kurup bir 10-15 maç geçirmeli, şu an adamı değerlendirip göndermek için çok komik bir zaman bence.

Geri
Üst Alt