sezon sonu okan gelmeli ve artık her t.direktöre ayrı kadro kurulmamalı. batırdılar kulübü

Sonuna kadar Torrent'in arkasındayım kendi kadrosunu kursun ve neler yapabileceğini görelim.

1 transfer dönemi geçirdi 4 futbolcu alındı.

Kendi kadrosunu kurabilmesi için önce teknik direktör olup ultimatom verecek ağırlığı olması lazım.

Kalırsa da Pulgar Gomis gibi menajer ittirmelerini izleriz seneye.

Asla kalmamalı.

1 transfer dönemi geçirdi 4 futbolcu alındı.

Kendi kadrosunu kurabilmesi için önce teknik direktör olup ultimatom verecek ağırlığı olması lazım.

Kalırsa da Pulgar Gomis gibi menajer ittirmelerini izleriz seneye.

Asla kalmamalı.

kim gelmeli

okan buruk , Fatih terim varken borusunu öttürseydi ya !
Neymiş takimin basında Fatih terim var bla bla
Kovulunca gorev bekliyorum dedi.
Uzülüyorum GS nin durumuna falan .Bir tarafı hala ezik birisi okan , istemiyorum acikcasi.

bu malzemeden alınacak maksimum verim bu

O zaman Fatih Terim daha iyi verim alıyordu demek ki değilmiş Recep.

Avrupa Ligi'nden yenilgisiz lider çıkarttı. Maç başı 1 gol ortalamadan daha az gol yedirdi ve 1 puandan da daha fazlasını topladı gönderilene kadar.

Yani maksimum bu değilmiş.

Okan gelsin daha kötü oynatmaz kalan 8-9 haftada en kötü 5 galibiyet aldırır.

sinana tahamul edemiyorum reis. özetle serdar ustat ne anlattı
Morutana biraz acimasiz davraniyorum mu diye dusunuyorum dedi. Destek alması lzm turk kulupleri bu konuda cok zayıf maalesef.

Macin ilk yarisi o kdr kotu dgldi, plan tutmasada torrentin denemesi guzel. Oyunculardan cok fazlasini istiyorlar, fatih hocada da bu vardi. Torrentte de var. Taktiksel anlamda bi süre sadık kalıyor takım, sonra kendi kafalarina gore bir seyler yapmaya calisiyolar bu kötü.

Alt yapida ozan ve yunusla ilgili bir seyler anlatti. Dursun donemi lisanslari ailelerine verilmis yeterli dgller kulup bulsunlar demisler. Terim geldikten sonra yeterli dgl raporu verenleri floryadan kovmus.

Hatirladiklarim simdilik bunlar reyz

Morutana biraz acimasiz davraniyorum mu diye dusunuyorum dedi. Destek alması lzm turk kulupleri bu konuda cok zayıf maalesef.

Macin ilk yarisi o kdr kotu dgldi, plan tutmasada torrentin denemesi guzel. Oyunculardan cok fazlasini istiyorlar, fatih hocada da bu vardi. Torrentte de var. Taktiksel anlamda bi süre sadık kalıyor takım, sonra kendi kafalarina gore bir seyler yapmaya calisiyolar bu kötü.

Alt yapida ozan ve yunusla ilgili bir seyler anlatti. Dursun donemi lisanslari ailelerine verilmis yeterli dgller kulup bulsunlar demisler. Terim geldikten sonra yeterli dgl raporu verenleri floryadan kovmus.

morutan konusunda kendi yalnız yayınında çocuğu paramparça etti yav şimdi vicdan mı yapıyor.
eski yayınlarında da bahsetti o ozan ve yunus mevzusunu fakat yunus konusunda kafası oyuncuya olan yakınlığından sanırım baya karışık gibi. rizeye gidecekken adanaya gitti vs diye konuşuyor ancak iki ayrı yayında süreci farklı anlattı diye hatırlıyorum
he ama çok beyfendi herif sıkılmıyor insan dinlerken

1647944555106.webp

sezon sonuna dek deplasmanlarda poşet olmaya devam edersek seneye hocayla devam etmek için bir sebeb kalmaz

Bu doğru. Tudor Terim'in sonradan kovduğu lavuğun raporu doğrultusunda ikinci kampa götürmüyor Ozan'ı hatta Ndiaye alınırken takasla gönderilecek muhabbetleri de vardı. Ozan ve Atalay verilecekti yamulmuyorsam. Cenk Ergün devreye girmiş olabilir orada.

O zaman Fatih Terim daha iyi verim alıyordu demek ki değilmiş Recep.

Avrupa Ligi'nden yenilgisiz lider çıkarttı. Maç başı 1 gol ortalamadan daha az gol yedirdi ve 1 puandan da daha fazlasını topladı gönderilene kadar.

Yani maksimum bu değilmiş.

Okan gelsin daha kötü oynatmaz kalan 8-9 haftada en kötü 5 galibiyet aldırır.

torrent 8'de 5 yaparsa kalması için yeterli o zmn sana göre king, oyle mi?

en kötü demişsin bir de yaw

Okan ikinci senesinde başakşehirle dip yapmamış mıydı? kümeye gidiyorlardı. Birakilan takimi gocaman da toparlayamadi. Geldikten sonra 10 mac 1G almislar.

aldığı şampiyonluğu o dönem hakemlere bağlayan da vardı, pandemiye bağlayan da vardı, siyasete baglayan da vardi. Bugün şampiyon olmuş kendini ispatlamış diyolar. hangisine inanalım?

Geri
Üst Alt