Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuna kadar Torrent'in arkasındayım kendi kadrosunu kursun ve neler yapabileceğini görelim.
1 transfer dönemi geçirdi 4 futbolcu alındı.
Kendi kadrosunu kurabilmesi için önce teknik direktör olup ultimatom verecek ağırlığı olması lazım.
Kalırsa da Pulgar Gomis gibi menajer ittirmelerini izleriz seneye.
Asla kalmamalı.
kim gelmeli
Ya yarışmacı seviyede lig tecrübesi ve şampiyonlukları olan kariyerli bir yabancı
Ya da Okan Buruk
Olmaz, sadece eldeki malzemeden iyi verim alıyor.okan buruk transferler konusunda torrentten farklı olur mu
okansız diyebilirizokan buruk , Fatih terim varken borusunu öttürseydi ya !
Neymiş takimin basında Fatih terim var bla bla
Kovulunca gorev bekliyorum dedi.
Uzülüyorum GS nin durumuna falan .Bir tarafı hala ezik birisi okan , istemiyorum acikcasi.
okan buruk transferler konusunda torrentten farklı olur mu
bu malzemeden alınacak maksimum verim buOlmaz, sadece eldeki malzemeden iyi verim alıyor.
İyi bir yönetim gelmeli önce.
bu malzemeden alınacak maksimum verim bu
Morutana biraz acimasiz davraniyorum mu diye dusunuyorum dedi. Destek alması lzm turk kulupleri bu konuda cok zayıf maalesef.sinana tahamul edemiyorum reis. özetle serdar ustat ne anlattı
morutan konusunda kendi yalnız yayınında çocuğu paramparça etti yav şimdi vicdan mı yapıyor.Morutana biraz acimasiz davraniyorum mu diye dusunuyorum dedi. Destek alması lzm turk kulupleri bu konuda cok zayıf maalesef.
Macin ilk yarisi o kdr kotu dgldi, plan tutmasada torrentin denemesi guzel. Oyunculardan cok fazlasini istiyorlar, fatih hocada da bu vardi. Torrentte de var. Taktiksel anlamda bi süre sadık kalıyor takım, sonra kendi kafalarina gore bir seyler yapmaya calisiyolar bu kötü.
Alt yapida ozan ve yunusla ilgili bir seyler anlatti. Dursun donemi lisanslari ailelerine verilmis yeterli dgller kulup bulsunlar demisler. Terim geldikten sonra yeterli dgl raporu verenleri floryadan kovmus.
Hatirladiklarim simdilik bunlar reyz
Bu doğru. Tudor Terim'in sonradan kovduğu lavuğun raporu doğrultusunda ikinci kampa götürmüyor Ozan'ı hatta Ndiaye alınırken takasla gönderilecek muhabbetleri de vardı. Ozan ve Atalay verilecekti yamulmuyorsam. Cenk Ergün devreye girmiş olabilir orada.Morutana biraz acimasiz davraniyorum mu diye dusunuyorum dedi. Destek alması lzm turk kulupleri bu konuda cok zayıf maalesef.
Macin ilk yarisi o kdr kotu dgldi, plan tutmasada torrentin denemesi guzel. Oyunculardan cok fazlasini istiyorlar, fatih hocada da bu vardi. Torrentte de var. Taktiksel anlamda bi süre sadık kalıyor takım, sonra kendi kafalarina gore bir seyler yapmaya calisiyolar bu kötü.
Alt yapida ozan ve yunusla ilgili bir seyler anlatti. Dursun donemi lisanslari ailelerine verilmis yeterli dgller kulup bulsunlar demisler. Terim geldikten sonra yeterli dgl raporu verenleri floryadan kovmus.
Hatirladiklarim simdilik bunlar reyz
O zaman Fatih Terim daha iyi verim alıyordu demek ki değilmiş Recep.
Avrupa Ligi'nden yenilgisiz lider çıkarttı. Maç başı 1 gol ortalamadan daha az gol yedirdi ve 1 puandan da daha fazlasını topladı gönderilene kadar.
Yani maksimum bu değilmiş.
Okan gelsin daha kötü oynatmaz kalan 8-9 haftada en kötü 5 galibiyet aldırır.