Pas oyunu tutmadi, Terim olsun Torrent olsun basarili olamadilar, elindeki oyuncuya göre bir sistem sekillendirmen gerek, bu takimin pas futbolu oynamasi icin senin futbolcularin da teknigi biraz yüksek olmazi gerek ayaklar düzgün olmasi gerek, bizim takimin yarisi 10 metre ilerdeki adama bazen zar zor pasini verebiliyor.

Bize artik hizli ve prese dayali futbol oynatacak bir hoca ve en önemlisi buna yatkin oyuncular transfer edilmeli.

Yalan yanlış konuşmayın ilk defa takımın ne oynadığı belli maç başı 19 pozisyona girip yarım pozisyon veriyoz.

Daha öncede maç konusunda buradada belirttim.

maalesef fener maçında kameraya yansıyan kollar bağlı görüntüsü , en basit poizsyonda sadece el çırpması bana çok cılız geliyor. yani oyuncu yana baktığında bu adamdan nasıl enerji alsın - mesaj alsın. derbide de hele hele 3 puan laflarından sonra nasıl olacak merakıyla pasif bir adam görünce yani bir yaz görsün fikrimden caydırdı ne yalan söyliyeyim.(basın toplantısında sinirlenmekle olmuyor maalesef - kaldı ki "kazanınca ben doğru yapmış oluyorum , tersinde eleştiriler doğru oluyor" lafına %100 hak versemde...taraftar ve medya hep böyle bakıyor zaten en basit bizim forumda kadrodaki her oyunucunun konusunda "çöp" + FT konusu bir "up" . çok yanlış bulduğum bir yaklaşım bazı oyuncular hariç - tüm sezon aynı hatalarından canımız yandı)

Kadro verimsiz olabilir doğru ama doğru kadro olduğunda forumdan birini koysak o da iyi kötü oynatır FM maçı gibi kadroyu açıkçası.

Mesela Guardiola ile çalışmış olma durumu var dimi hep gündeme gelen. City- Liv maçnıda guardiola'ya bak - isankar hali bile ayrı - orta sahadan liverpool gelirken kenarda zıplayarak salahı göstermesi bağırması ayrı- taaa klopp'un yanına kadar(liverpool teknik alanı) gidip kendi oyuncusuyla diyaloğu ayrı.

demiyorum ki 60 yaşında adam hoplasın zıplasın ama suratından okunsun adamın saha kenarı hali. yoksa fener maçı derbidir kadıköyde her sonuca açık - kaldı ki gene taylanın alan boşaltmasından bir gol ve arka direğe aşırtılan topta unutlan bir adamın kafasından geln gol . (Hakem olaylarını dünkü maç özelinde eyvallah olabilir ama pek gündeme almam - bi halt oynamadık çünkü işin doğrusu bu, hani BJK derbisi havası oyunu olurdu hakem doğradı derdimde ..yani...) . bu nedenlede yukarda admirimin dediği gibi bu adam yaz dönemi geçirip kendi kadrosunu kursa ne olacak düşüncesine hak vermekteyim.

Forum genelinde de 2 - 3 haftadır yahu matematiksel şansımız var niye hala gereksiz küme lafları ediliyor serzenişinde olan ben , dünkü maçı 3 final maçından biri olarak görüyordum - bjk , adana vs de kazanınca artık o iş imkansıza yakın hale geldi maalesef pes ettim - gene belli olmaz ama o istekle değil briaz genç adam görme arzusuyla maç takip edeceğim.

Seçim gerçekleşsin - vakit kaybedilmeden ne yapılacaksa teknik kadro anlamında yapılsın . Yaz döneminde eleme vs tarzı hiç bir etken olmayacak yüksek ihtimal 2.5 - 3 ay net hazırlanma süreci var boş. Transfer açısından da sancılı olacaktır muhakkak ama inşallah hayırlısı neyse o olsun. Sadece lig ve kupa hedefi olacak bir sezonda şampiyonluk banko gibi bir şey olmalıdır hedefte.

30 nisan - 1 mayısı beklemeye geçmiş haldeyim

Bir Beşiktaş'ın getirdiği hocaya bak, bir buna... Fazla söze gerek yok. Adam iki maçta tesir etti takıma. Bizimki 15 maçtır yaprak bile kıpırdatamadı.

Çünkü bir teknik direktör, bizi yardımcı antrenör. Ama gelde anlat bunu bizim taraftara.

Terim döneminde kadro kötü değildi hoca kötüydü şimdi nasıl kadro kötü ama hoca iyi oluyor
Bu çok mühim bir soru fakat cevabı da çok açık. Bir takım zevatın burada dümdüz ikiyüzlü bir tavırla yorum yaptığını aylardır söylüyoruz.

Maçı izlemedim.. Arda hamlesi kendisi adına baya baya kötü olmuş. Eğer Torrent kalmayacaksa kaldığı her dakika, gelecek seneden çalmak demektir. Bunun da kimsenin çok fazla umrunda olduğunu düşünmüyorum.

Galatasaray ‘da Fatih Terim döneminde 8,7 olan pozisyon ortalaması Torrent döneminde aynı oyuncularla 3,9’a kadar düştü.Galatasaray, pozisyon üretme sayısında ligin ilk yarısında 1’nci sıradayken, ligin 2’nci yarısı 14. sırada yer aldı.
Rezalet.

Galatasaray ‘da Fatih Terim döneminde 8,7 olan pozisyon ortalaması Torrent döneminde aynı oyuncularla 3,9’a kadar düştü.Galatasaray, pozisyon üretme sayısında ligin ilk yarısında 1’nci sıradayken, ligin 2’nci yarısı 14. sırada yer aldı.

eyy ft gidince kim gelecek diye sordu diye millete garip politik yakıştırmalar yapan haysiyet fakirleri buna ne diyeceksiniz lan

eyy ft gidince kim gelecek diye sordu diye millete garip politik yakıştırmalar yapan haysiyet fakirleri buna ne diyeceksiniz lan

üstelik kolay kolay pozisyon da vermiyorduk ki bu sezonun en iyi yanı oydu bence gruptan çıkmamızın asıl sebebiydi, ligde sıkıntı yaşamamızın sebebi savunmada sağlam kaldığımız halde kapanan takımlara karşı yeterince başarılı olamamamızdı ve bunda şanssızlık ile hakemlerin de etkisi büyüktü

torrent hocamız ile savunmadaki sağlamlık baştan sarsıldı zaten ama yetersiz olan hücum performansımızın daha da kötüleştiğini de bu istatistik ile görebiliyoruz

Bariz daha az pozisyon buluyoruz

Daha da fazla gol yiyoruz

Ama Torrent kesinlikle bunun suçlusu değil

Guardiola ya da Klopp da gelse böyle olurdu

Serdar Kelleci'nin Son Sayfa programındaki dokundurmasını hoş buldum.

"Marsilya ,Lazio ve Barça 'ya karşı Taylan ve Berkan'ı iç koridoru kapatan oyunda kullanarak iyi işler yapıyorsun ... e bugün neden Berkan forvet arkası gibi ileride ? Araları açınca gol yedin - iyi analiz edilmemiş"

doğru söze ne denir - bütün teknik taktik mık mık olaylaro haricinde de futbolcu grubunun kafasının oyunda mı , trasnfer de mi , arayışta mı , parada mı belli değil. Barça maçından sonra da artarak düşüş bariz.

Bence x td yi ft ye karsi gomdugunuz kadar, Fatih terim"inde berbat olduğu gerçeğini saklamıyor .

takimin periyot bazlı basarilarinin , hedefsiz kaldıkça düşmesi gayet doğaldır .

Serdar Kelleci'nin Son Sayfa programındaki dokundurmasını hoş buldum.

"Marsilya ,Lazio ve Barça 'ya karşı Taylan ve Berkan'ı iç koridoru kapatan oyunda kullanarak iyi işler yapıyorsun ... e bugün neden Berkan forvet arkası gibi ileride ? Araları açınca gol yedin - iyi analiz edilmemiş"

doğru söze ne denir - bütün teknik taktik mık mık olaylaro haricinde de futbolcu grubunun kafasının oyunda mı , trasnfer de mi , arayışta mı , parada mı belli değil. Barça maçından sonra da artarak düşüş bariz.
Herkes kendi PR'ı peşinde.

Galatasaray'ı basamak olarak kullanan çok futbolcuya şahit olduk. Ama bu dönemki kadar değil. Takımı sahiplenen 1 tane futbolcu yok.

üstelik kolay kolay pozisyon da vermiyorduk ki bu sezonun en iyi yanı oydu bence gruptan çıkmamızın asıl sebebiydi, ligde sıkıntı yaşamamızın sebebi savunmada sağlam kaldığımız halde kapanan takımlara karşı yeterince başarılı olamamamızdı ve bunda şanssızlık ile hakemlerin de etkisi büyüktü

torrent hocamız ile savunmadaki sağlamlık baştan sarsıldı zaten ama yetersiz olan hücum performansımızın daha da kötüleştiğini de bu istatistik ile görebiliyoruz
O zaman niye 15. Siradaydin diye sorarlar adama

Kimse sanssizlikla 15. Siraya dusmez. Berbat bir sezondaki kadikoy maglubiyetini amma abarttiniz.

Geri
Üst Alt