- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Tek hatan arda olsun be üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek hatan arda olsun be üstat
Meğersem soldaki ben mişim sağdaki sen
Yağmur sonrası mantar gibi
Kestane mantarı güzel oluyormantar sever misin
Burak elmas ödesinTorrent'in 2,1 milyon euro tazminat bedeli var.2 başkan adayı da Torrentle çalışmak istemiyormuş. (Ajans 1905)
Bu yorumu çok beğendim aklıma geldikçe güncelleyecem.Ben hala niye şans verilmesi gerektiğini anlayamadım.
Dünkü gibi sürekli geriye, yana pas Terim döneminde olsa, daha doğrusu aynı futbolu Terim oynatsa edilmedik laf kalmazdı. Terim döneminde kadro kötü değildi hoca kötüydü şimdi nasıl kadro kötü ama hoca iyi oluyor
Bu adamı bu kadar değerli yapan nedir zira çok merak ediyorum, Barcelona ve Beşiktaş maçlarındaki oyun mu? Peki Antep ve Konya maçları ne olacak?
Bu arada öyle defol git ya da bazılarınızın yaptığı gibi küfredecek falan değilim takımın başındaki hocaya ama ışık görenler neyin ışığını gördü anlamış değilim. Bekler içe kaçıyor, kanatlar çizgide içler derine giriyor bu mu yani mevzu, bir tane akan oyunda ortayla pozisyonumuz yok. Takım karakter koyamıyor, bunlar ne olacak da çözülecek biri anlatırsa memnun olurum.
Diğer noktaya gelecek olursak gelecek sezon 10 haftada 12-13 puan toplarsa ne olacak
Nasıl bir güruhsanız Tjk Ismail'i getirdi ilk maçtan bir fark görüldü diyenlere de saldırıyorsunuz, adam sene başından beri sövülen Montero, Wellintonla, Bats ile oynuyor. Önder ve Sergen dönemi niye böyle oynamıyordu kadro o kadar iyise demekki verim almaktır aslolan ve bu adam bu kadrodan verim alamadı.
Seneye de yeni bir takım kurulma ihtimali yok, hadi kuruldu diyelim, doğru düzgün geçmişi olmayan bu adamın kurduğu kadro iyi olmazsa bugün kendisini çılgınca savunanlar da hiç savunmamış gibi söven tarafa geçer muhtemelen, şaşırtmaz.
Torrenti burda en çok savunanlardan biriyim hatta kendisine sadece 3 tane yetenekli orta saha transferi yapılsa kalsa başarılı olacağınıda düşünüyorum ama bu eleştiriye katılıyorum bu kadroyla içerde taraftar baskısıyla vs pas oyununu belki oynarsın ki içerdeki maçlarda zaman zaman yaptık bunu ama deplasmanlarda olmuyor işte baskıdan çıkacak kalibrede bir takın yok geride 100 tane yan pas geri pas yapıp orta sahayı geçemiyoruz çünkü dripling yapacak dikine pas atacak sırtı dönük pas alacak top saklıyacak verkaça girecek oyun zekası olan orta sahalarımız yok beklerde aynı oyun zekası kıt bekler haliyle bu kadro deplasmanlarda sadece doldur boşaltı oynar hücum planı olarak skor aldığında ise gecis oyunu ile farkı artırmak bu olmalı torrentin fark yaratamamasının temel sebebi bu keza fatih hocamda ısrarcıydı bu pas oyununda farioli oynattı ama bigliası filan vardı alanyada novaisi candeiası emre akbabası var sonraki sezon takımını kur yine oynat tiki takanıtamam takımın kuruluşundan sorumlu değil ki zaten sorumlu olan da bedelini ödedi gitti
ama en azından şunu düşünebilir
bu takımla geriden oyun kuramıyorum ben uzun vurup orada basayım alanı daraltayım arkaya kaçarsa da kaçsın rakip ama en azından orada basarak rakibi zorlamış oluruz
bu eleştirim terime de aynıydı
allahın emri mi geriden pasla çıkmak
Evlat Diyebilirmiyiz?tazminat istemeyecektir