Tek hatan arda olsun be üstat
22745.jpg

Kadronun iyi ama terimin kötü olduğunu söyleyenler şimdi bu kadro torentin kadrosu değil yetersiz kadro ne yapacak adam demeye başlamış.Yavaş dönün biraz..

Sizin başkan ve yönetim gibi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Birde bu adamla birbuçuk yıılık imza atıyorsunuz.
Bunlar ibradan çok daha fazlasını hakediyordu.İbra etmemek bunlar için ödül.

Teknik adam işi faso fiso…terimmiş,torentmiş,mannciniymiş vss
İlk önce doğru kadroyu kuracaksın.
Doğru kadroyu kurarsan bu Galatasaray şu ligi her zaman alır.

Bizim şu vaziyette türkiye şartlarında yabancı hoca riskine girme lüksümüz yok.
Hemen torenti yollayıp takımı okana emanet etmeliyiz.

Hemen gelmeliki sezon sonu yapılacak takımdaki revizyonu daha rahat yapsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orhan uluca olayı çok güzel anlatmış. söylediklerini kısaca özetlersek ;

bundan birkaç ay önce galatasaray marsilyayı yendiğinde kadrodaki bazı oyunculara paha biçemiyorduk , tam tersi fenerde herkes böyle kadro mu olur diye crespoyu alana, zajc ın kendisine, oyuncuların birçoğuna, kadroyu kurana ayrı ayrı küfrediyordu.
ismail kartal sonrası onların geldiği noktaya bak. bizim şuan geldiğimiz noktaya bakın. ismail kartal bile freni boşalmış kamyonun el frenini çekmeyi başardı, torrent tam tersi kamyonun gazına daha da basarak tamamen şarampole yuvarlardı.
bayern den örnek vermiş. hansi flick in geldiği sezon, o gelmeden önce herkes bayern in kadrosunu yerden yere vuruyordu yaşlandı,zamanı geçti diye adamlar çok kötü haldeyken hansi flick gelir gelmez uçuşa geçtiler almadık kupa bırakmadılar.

kısacası futbolda hocalık performansı çok çok önemli bir husus ve terim sonrası yanlış bir tercih yaptık. ismail kartal, valerian ismael bile gelir gelmez birşeyleri değiştirip takıma bariz şekilde ivme kazandırırken torrent hiç bir pozitif etki gösteremedi. böyle bir hocaya 1 sezon daha emanet etmek tamamen mantıktan ve verilerden uzak bir hareket olur.

Torrent'in 2,1 milyon euro tazminat bedeli var.2 başkan adayı da Torrentle çalışmak istemiyormuş. (Ajans 1905)

Elmas yönetiminin Terim ile devam etmesi yanlıştı. Sezon ortası Terim'i göndermesi yine yanlış oldu. Yerine Torrent'i getirmesi de yanlıştı. Şimdi sezon bitmeden Torrent'i gönderse yine yanlış olur. Şimdi bu adamla çalışmak istemeyen yeni yönetim o tazminatı nasıl ödeyecek? TD olarak bir başarısı olmamış bir adam, bu kadar tazminat bağlamak hangi akla hizmet? Bunları görünce yönetimin ibra edilmemesi normal görünüyor.

Ben hala niye şans verilmesi gerektiğini anlayamadım.

Dünkü gibi sürekli geriye, yana pas Terim döneminde olsa, daha doğrusu aynı futbolu Terim oynatsa edilmedik laf kalmazdı. Terim döneminde kadro kötü değildi hoca kötüydü şimdi nasıl kadro kötü ama hoca iyi oluyor

Bu adamı bu kadar değerli yapan nedir zira çok merak ediyorum, Barcelona ve Beşiktaş maçlarındaki oyun mu? Peki Antep ve Konya maçları ne olacak?

Bu arada öyle defol git ya da bazılarınızın yaptığı gibi küfredecek falan değilim takımın başındaki hocaya ama ışık görenler neyin ışığını gördü anlamış değilim. Bekler içe kaçıyor, kanatlar çizgide içler derine giriyor bu mu yani mevzu, bir tane akan oyunda ortayla pozisyonumuz yok. Takım karakter koyamıyor, bunlar ne olacak da çözülecek biri anlatırsa memnun olurum.

Diğer noktaya gelecek olursak gelecek sezon 10 haftada 12-13 puan toplarsa ne olacak

Nasıl bir güruhsanız Tjk Ismail'i getirdi ilk maçtan bir fark görüldü diyenlere de saldırıyorsunuz, adam sene başından beri sövülen Montero, Wellintonla, Bats ile oynuyor. Önder ve Sergen dönemi niye böyle oynamıyordu kadro o kadar iyise demekki verim almaktır aslolan ve bu adam bu kadrodan verim alamadı.

Seneye de yeni bir takım kurulma ihtimali yok, hadi kuruldu diyelim, doğru düzgün geçmişi olmayan bu adamın kurduğu kadro iyi olmazsa bugün kendisini çılgınca savunanlar da hiç savunmamış gibi söven tarafa geçer muhtemelen, şaşırtmaz.
Bu yorumu çok beğendim aklıma geldikçe güncelleyecem.
Torrent de Terim de babamın oğlu değil ve netice itibariyle Torrent sınıfı geçememiştir demiş burda yazar özetle

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tamam takımın kuruluşundan sorumlu değil ki zaten sorumlu olan da bedelini ödedi gitti

ama en azından şunu düşünebilir

bu takımla geriden oyun kuramıyorum ben uzun vurup orada basayım alanı daraltayım arkaya kaçarsa da kaçsın rakip ama en azından orada basarak rakibi zorlamış oluruz

bu eleştirim terime de aynıydı

allahın emri mi geriden pasla çıkmak
Torrenti burda en çok savunanlardan biriyim hatta kendisine sadece 3 tane yetenekli orta saha transferi yapılsa kalsa başarılı olacağınıda düşünüyorum ama bu eleştiriye katılıyorum bu kadroyla içerde taraftar baskısıyla vs pas oyununu belki oynarsın ki içerdeki maçlarda zaman zaman yaptık bunu ama deplasmanlarda olmuyor işte baskıdan çıkacak kalibrede bir takın yok geride 100 tane yan pas geri pas yapıp orta sahayı geçemiyoruz çünkü dripling yapacak dikine pas atacak sırtı dönük pas alacak top saklıyacak verkaça girecek oyun zekası olan orta sahalarımız yok beklerde aynı oyun zekası kıt bekler haliyle bu kadro deplasmanlarda sadece doldur boşaltı oynar hücum planı olarak skor aldığında ise gecis oyunu ile farkı artırmak bu olmalı torrentin fark yaratamamasının temel sebebi bu keza fatih hocamda ısrarcıydı bu pas oyununda farioli oynattı ama bigliası filan vardı alanyada novaisi candeiası emre akbabası var sonraki sezon takımını kur yine oynat tiki takanı

Bu adama karşı aşırı olumsuzum artık. Belmas cebinden ödesin tazminatı

Bir kaç gün önce de söylemiştim hocanın futbolu iyi bildiğini düşünüyorum ama teori ile uygulama arasında fark var. Uygulama konusunda şimdiye kadar hedef maçları dışında pozitif izlenim bırakamamıştı, özellikle deplasman maçlarındaki aşırı kötü ve maalesef ezik futbol hiç bir şekilde tatmin edici değil.

Son maçımız da Fenerbahçe derbisi olduğu için tabi ki bir hedef maçıydı, buradaki sönük ve kötü futbol da insanı kesinlikle ümitlendirmiyor gelecek adına.

%51 kalmasından yanaydım ama bu gidişle fikrim değişecek gibi.

Çok uzun uzun anlatıp konuşmanın manası yok. Kafasındaki taktik tutarsa zaten kazanıyoruz zorla da olsa, ama rakip takım bizim taktiği bozuyorsa veya kendi oyununu kabul ettiriyorsa oyuna müdahale edemiyor. Oyuncu değişiklikleri oyuncu tercihleri hep sorunlu. Geldiğinden beri formu yükselen bir oyuncumuz bile yok. Sadece 4 maç oynasın diye kaleci transferi yapıldı, orta sahaya hiç kullanmayacağımız kesici olmayan ağır bir adam alındı. Bunları doğrudan Torrent ayarlamasa bile bir Hoca olarak veto etmeyi bilmesi gerekirdi.

Torrent Burak Elmas'ın yaptığı en kötü karardı kalması durumunda Galatasaray'ı vasatlığa alıştırabilecek kadar kötü bir hoca.

Bir ileri bir geri gidilmesinin sebebi kadroda verim alınabilecek oyuncu rotasyonunun dar olması. Kadro genel anlamda kötü değil ama eksik. Kaliteli ayak eksikliği bariz. Özellikle ileri 4'lüde. Kerem dışında oyunu değiştirecek biri yok. Sahaya ne kadar doğru yerleşirsen yerleş, ne kadar doğruları yaparsan yap alacağın sonucu bitiriciler belirler. Terim döneminde ipin ucu kaçmış dağılmış bir takımken yine iyi topladık.

İçerideki maçlardaki motivasyonu deplasmanlara taşıyamamamız 5 senelik bir hikaye. Yeni bir şey değil. Haftaya yine domine ederiz 10dk'da bitiririz maçı belki. Bu böyle gider. Bu sezon böyle bitecek zaten. Bitmiş bir sezonun son demlerinde her olumsuz skorda gelip takıntılı olduğunuz isimlere sallamayınız.

Geri
Üst Alt