- 12 Ocak 2013
- 50.650
- 59.947
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman üstadsenin ben aaaaaaaaaaaaaaammm
Şu an için erken.Rakibin hocası Şenol gibi güçlü bi hoca değil.Sezonun geri kalan maçlarında da etkili olursa devam edilsin..
lapseki ahmetim ceza almaya niyetli isen bizim yerimizede şöyle okkalı bir söv.senin ben aaaaaaaaaaaaaaammm
senin ben aaaaaaaaaaaaaaammm
Sen İspanya'da hoca olsan 2,1 milyon euroluk tazminatı bırakır gider misin gitmezsin bu da istifa etmeztekme yemeyi bekleme istifa et
mantıklıSen İspanya'da hoca olsan 2,1 milyon euroluk tazminatı bırakır gider misin gitmezsin bu da istifa etmez![]()
modern futbolu iliklerimize kadar yaşatıyor sağol varol hocam
Damadını abuk sabuk işlere karıştıranlar senden feyz alsın
Abartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.
Bir de birinci bahaneleri neymiş hocanın istediği topçular alınmamış hocanın istekleri hiç bitmiyor ki yav
İkinci bahaneleri ise avrupa da gruptan çıkartmış yok bi de çıkartmasın
Sen terimcisin ya da değilsin bilmiyorum ama torrent’e yapılan büyük bir haksızlık
Her daim seninde torrent saflarında olman beni mesud eder
torrent hocamın destekçisi olman beni duygulandırdı rengim
En azından kayseriden 3 yemiyo