BElmas ve diger adaylar adam basi 500 bin ateslesin ve Torrente 1,5 tazminat versinler ve salsin bizi bu adam

tekme yemeyi bekleme istifa et

15 milyon tane analiz yapıp sağ bekte Kenan Özer olan takıma karşı pozisyona girememeyi başardı. :hat:

senin ben aaaaaaaaaaaaaaammm
rasim-ozan-ekrana-agzinda-bantla-cikti-5647162_6766_amp.jpg

modern futbolu iliklerimize kadar yaşatıyor sağol varol hocam

Damadını abuk sabuk işlere karıştıranlar senden feyz alsın
Abartmakla alakası yok bu adam geldiğinden beri can mangolar haluk lar kel gökhanlar medyadaki herkes bu adama mobbing yapmaya başladı birden sosyal medya da koyun sürüsü gibi bu furyaya daldı sanki 2 senedir şampiyon olamayan ft değilmiş gibi.

Bir de birinci bahaneleri neymiş hocanın istediği topçular alınmamış hocanın istekleri hiç bitmiyor ki yav
İkinci bahaneleri ise avrupa da gruptan çıkartmış yok bi de çıkartmasın

Sen terimcisin ya da değilsin bilmiyorum ama torrent’e yapılan büyük bir haksızlık
Her daim seninde torrent saflarında olman beni mesud eder
torrent hocamın destekçisi olman beni duygulandırdı rengim
En azından kayseriden 3 yemiyo

Abv lanet olsun seni savunduğum güne be

Başından beri söylüyorum. Bu adamın Galatasaray'a gelmesi bu takıma büyük ihanettir. Bu adama bu kadar sabredilmesi daha büyük ihanet. Bir çok genci de bu adamı çıkardığı saçma kadrolar yüzünden kaybediyoruz.

Son düzenleme:
Kendi kadrosu değil. Kendi takımını kurmalı. Takım artık daha iyi yayılıyor. Kondisyon 10 numara. Her maç 20 pozisyon üretiyoruz. 5 senelik sözleşme yapılmalı.

Geri
Üst Alt