- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Mizah umarken ciddi postlar gormek beni saskinliga sevk etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizah umarken ciddi postlar gormek beni saskinliga sevk etti.
Zor o biraz, ilk 4 olmasi lazim, degilmi?Son maça kadar konferans ligi şansını kovalamak zorundayız.
Bu var bu konuyla ilgili mizah olarak reisMizah umarken ciddi postlar gormek beni saskinliga sevk etti.
Kupayı trabzon alirsa 5. Avrupaya gidiyor diye biliyorum ama imkansiz o iş.Zor o biraz, ilk 4 olmasi lazim, degilmi?
Kupayı trabzon alirsa 5. Avrupaya gidiyor diye biliyorum ama imkansiz o iş.
Altay haftaya puan alir bizden.
+ hiçbiri maaşlarını alamıyor, asgari ücretli çalışan gibilerki karşıda ptt liginde bile kalıp kalmayacağı belli olmayan, futbolcuları firar etmiş, iflas etmiş, küme düşmüş bir takım var.
Yaw herif kadıköyde ardayı oynattı, ft oynatsa elini öptü diye oynatıyo denecekti bu herif oynatınca kendi kurmadığı kadro oluyo ne hikmetse, gözleri de kendinin değil heraldetakımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
Neden tazminat almasın rts. Herifi shutluyosan parasını vereceksin. Giderse sampanya patlatiriz dedigin adamdan tazminattan vazgecmesini veya indirim yapmasini mi bekliyosunTazminat exe.'ye bi trojan göndermek lazım ki tazminat almadan gitsin ama zor.
Ben de aynısını yazmışım zaten Renkdo.Tazminat exe diye boşuna lakaplamadık reisi. Hoca kuruş bırakmaz alır da bakalım gelecek başkan ve yönetim bişeyler yapabilecek miNeden tazminat almasın rts. Herifi shutluyosan parasını vereceksin. Giderse sampanya patlatiriz dedigin adamdan tazminattan vazgecmesini veya indirim yapmasini mi bekliyosun