Rakibi müthiş analiz ettik diye açıklama yapmadı mı imparatorumuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen bizden alacağı tazminat ile Katalunya da şirin bir köyde denize yakın küçük bir butik otel veya pansiyon açıp emekli hayatın keyfini sürecek.

takımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
Yaw herif kadıköyde ardayı oynattı, ft oynatsa elini öptü diye oynatıyo denecekti bu herif oynatınca kendi kurmadığı kadro oluyo ne hikmetse, gözleri de kendinin değil heralde

Bulgur denen adam tüm kritik yerlerde ortada yoktu şimdi ekibine formda dönsün diye oynatılıyo ft olsa komisyon show zinciri başlardı

Ben seçimin iptal olacağını ve sene sonuna kalacağını düşünüyorum bu yüzden yazı Burak Elmas ve Torrentle geçireceğiz diye düşünüyorum bakalım neler olacak.

8E5586E6-7858-4F46-AE6E-9E7D7032926F.webp

Tazminat exe.'ye bi trojan göndermek lazım ki tazminat almadan gitsin ama zor.

Tazminat exe.'ye bi trojan göndermek lazım ki tazminat almadan gitsin ama zor.
Neden tazminat almasın rts. Herifi shutluyosan parasını vereceksin. Giderse sampanya patlatiriz dedigin adamdan tazminattan vazgecmesini veya indirim yapmasini mi bekliyosun

Neden tazminat almasın rts. Herifi shutluyosan parasını vereceksin. Giderse sampanya patlatiriz dedigin adamdan tazminattan vazgecmesini veya indirim yapmasini mi bekliyosun
Ben de aynısını yazmışım zaten Renkdo.Tazminat exe diye boşuna lakaplamadık reisi. Hoca kuruş bırakmaz alır da bakalım gelecek başkan ve yönetim bişeyler yapabilecek mi

Geri
Üst Alt