Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.295
- 101.508
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erik ten Ajaxta ilk sezonunda neler yaptı
Bayern de beraberdilerten hag guardiolanın yardımcısı olmadığı için yaptığı atar geçersiz
arteta da çaresizliği kabullenmiş bi takımın başında, ha arteta çalıştırmış ha torrent farketmez. bi de chelseayi yenince bu atarı yapmak da komik, bundan önceki kaç maçta tarumar edildi herifler.
kısacası, horseshit
Bayern de beraberdiler
Sürekli saçma sapan konuşan Metin ile Eşref bey arasında ciddi fark var. Eşref bey eğer seçilirse bu bahsettiği uygulamaların pratikte de başarabilmesini umarım.Eşref Hamamcıoğlu: Galatasaray özellikle futbolda ciddi kan kaybetti. Bu bir süreç, her çıkışın bir inişi vardır. Öncelikle şunu düzeltmek isterim, Ben Torrent ile çalışmayacağız demedim. Galatasaray spor kulübü başkanı adayı olarak Antrenör seçiminde bizzat bulunmam. vizyon, strateji ve bütçe bakımından profesyonel arkadaşlarımızın bize verdiği doneleri değerlendireceğiz ve en doğru kararı vereceğiz.
Eşref Hamamcıoğlu: Sayın Torrent ve ekibi Galatasaray kulübünün sözleşmeli teknik kadrosudur. Kurumsal devamlılık anlamında da ne Galatasarayın itibarına, ne de Sayın torrent ve ekibinin itibarına halel getirecek bir duruma girmedik, girmeyiz bir sözleşme varken. Bundan herkes, başta sayın Torrent ve ekibi de emin olsunlar. Sözleşmeyi görmedik, tazminat var mıdır, sözleşmelerin iptal şartları nedir, Sayın Torrent ve ekibinin bize vereceği yıl sonu raporu, eksikleri nedir. bütün bunları değerlendirdikten sonra bu kararımızı kesinleştiririz. orta ve uzun vadeli planlarımızda yok dedim, bizim futbol aklımız tamamen kurumsal olacak.
Cenk Ergün'ün kararına bakılacak diyor muhtemelen. bunu söylüyor
Torrent'i fazla da abartmamak gerek..
35 puan toplamış ligde o dönem yaw. yerine gelen adam da 36 puan almış.Niye herkes flamengoyu gösterip new york u es geçiyor?
övülen adamdan 1 puan mı eksik almış? :falcao:35 puan toplamış ligde o dönem yaw. yerine gelen adam da 36 puan almış.
Geldiğinde ben de destekledim ama bu hocayla olmuyo.2 takımın 1'inde başarılı olmuş diğerinde başarısız.Burda aldığı puanlar ve oynattığı oyun belli.Bu hocayla şampiyon olunmaz..Niye herkes flamengoyu gösterip new york u es geçiyor?
Neden futbol dostum.Geldiğinde ben de destekledim ama bu hocayla olmuyo.2 takımın 1'inde başarılı olmuş diğerinde başarısız.Burda aldığı puanlar ve oynattığı oyun belli.Bu hocayla şampiyon olunmaz..
Murat takım patates çuvalı gibi allasen. Ortasaha da Taylan ve Berkan ın ayağına bakıyoruzGeldiğinde ben de destekledim ama bu hocayla olmuyo.2 takımın 1'inde başarılı olmuş diğerinde başarısız.Burda aldığı puanlar ve oynattığı oyun belli.Bu hocayla şampiyon olunmaz..
Futbolun üstadı gelmiş ben kaçar.Sen Torrentle şampiyon olacağına inan..Neden futbol dostum.