Nihat Kırmızı: "Yeni yönetim istemezse Torrent para konusunda zorluk çıkarmayacaktır. Söylendiği gibi değil. Bizimle şu ana kadar hiçbir şekilde para konuşmadı. Bu adama bir sene sabır gösteremedik."
Nihat Kırmızı: "Florya’da yaptığı çalışmaları ben görüyorum. Torrent’in yerine Roberto Mancini gelse ona sabır göstermeyecek miyiz? Her şey sil baştan olacak."

Tazminatı var diye hoca göndermemek nedir yav; saçmalık.

Kalabilir de bu yüzden kalması mantıksız.

Kalırsa da kendisinde hata aramayacaktır zira şu ana dek özeleştiri yaptığını görmedim, napsa doğru görüyor.
Aynı düşüncedeyim bro :tbr:

Torrent ile Mancini aynı kefeye koyuldu - gerçek bir sportif direktör.

Mancini olsa idi bu kadar alev alev olmazdı ortalık. geldiğinden beir "yardımcı TD" kafaları ki öyle reklam edildiği için.

Sonuç olarak Nihat Kırmızı'da büyük fos adammış benim gözümde . (MÖ listesisindeydi orjinalde , çk bir şey beklemiyorum artık o lobiden)

Ligde bu yıl 25-30 a yakın td gönderildi. Bunların hiç birinin mi tazminatı yoktu da torrenti gönderip tazminat vereceğiz diye kıyamet koparılıyor anlayamıyorum. Vitor bedava mı gitti sergen alacaklarını mı bıraktı noldu. Evet sözleşme hata ama bu sadece Galatasarayın başına geliyormuş da herifi göndersek batacakmışız gibi bir algı oluşturulması çok anlamsız. Satacağın oyuncudan 1 milyon fazla koparırsın olur biter yav ne büyüttüler

Ligde bu yıl 25-30 a yakın td gönderildi. Bunların hiç birinin mi tazminatı yoktu da torrenti gönderip tazminat vereceğiz diye kıyamet koparılıyor anlayamıyorum. Vitor bedava mı gitti sergen alacaklarını mı bıraktı noldu. Evet sözleşme hata ama bu sadece Galatasarayın başına geliyormuş da herifi göndersek batacakmışız gibi bir algı oluşturulması çok anlamsız. Satacağın oyuncudan 1 milyon fazla koparırsın olur biter yav ne büyüttüler
Aynen öyle. Koskoca Galatasaray tazminatını da veremeyecekse yazıklar olsun.

Bir de şuna tavım ben. "Gelecek olan başkan 1 milyar lira ile gelmeli, borç çok." Bu borç sadece bizde var herhalde anasını satayım? Öyle lanse ediliyor sürekli.

Torrent ile Mancini aynı kefeye koyuldu - gerçek bir sportif direktör.

Mancini olsa idi bu kadar alev alev olmazdı ortalık. geldiğinden beir "yardımcı TD" kafaları ki öyle reklam edildiği için.

Sonuç olarak Nihat Kırmızı'da büyük fos adammış benim gözümde . (MÖ listesisindeydi orjinalde , çk bir şey beklemiyorum artık o lobiden)

Manciniye eleştirilerle torentinkini kıyaslarsak şahsi görüşüm mancini daha ağır eleştiri aldı,cl grubundan çıkardı ligde ikinci ve yanlış değilsem tr kupası aldık.ve buna rağmen göndertildi.yani sadece şampiyon olamadığımız için ve belkide (gerçi düzen müsade etmezdi)uzun yıllar ambargo koyacak bi yapılanma gelecekken bunu göremeyen taraftar kitlesi olsun yazar kitlesi olsun ipini çektiler.başarılı sayılabilecek bi adamı asanlar başarısız görünen birini asmasından daha sert eleştiri uygulamıştır.
Msjımda eleştiri karşılaştırması yaptım ,karşılaştırma amaçlı idi .Şunu belirtmeyi isterimki torent düşünüldüğü gibi benim tarafımdan başarısız değil.keşke o da şıno melo drogba gibilerle çalışabilseydi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manciniye eleştirilerle torentinkini kıyaslarsak şahsi görüşüm mancini daha ağır eleştiri aldı,cl grubundan çıkardı ligde ikinci ve yanlış değilsem tr kupası aldık.ve buna rağmen göndertildi.yani sadece şampiyon olamadığımız için ve belkide (gerçi düzen müsade etmezdi)uzun yıllar ambargo koyacak bi yapılanma gelecekken bunu göremeyen taraftar kitlesi olsun yazar kitlesi olsun ipini çektiler.başarılı sayılabilecek bi adamı asanlar başarısız görünen birini asmasından daha sert eleştiri uygulamıştır.
Msjımda eleştiri karşılaştırması yaptım ,karşılaştırma amaçlı idi .Şunu belirtmeyi isterimki torent düşünüldüğü gibi benim tarafımdan başarısız değil.keşke o da şıno melo drogba gibilerle çalışabilseydi.

Mancini'de ki sıkıntı istediği transfer bütçesi alamayınca kendi de diretmedi ve yollar ayrıldı insan gibi - böyle hatırlıyorum en azından. Medya vs kısmını katmıyorum , onlar bizimle iligili güzel laf demeye alışık değil zaten.

Fakat Torrent'te yönetim çalkantılı, açıklamaları tutarsız , takımı devraldığı kişi GS'nin en başarılı futbol insanı - efsanesi. Yani kıyaslama yapacak kadar aynı pozisyon hiç yok.

Mancini lafının çıkma nedeni "Torrent tazminatını bırakır mı Mancini yaptığı gibi" söylemi. Mancini parasal olarak karnı tok bir adam- City'nin roketlemesindeki en önemli faktör o zamanlardan. Öyle de derdi yok. Torrent'in seviyesi çok daha aşağıda ona göre.

Macini bizden gitti italya ile şampiyon oldu - torrent bizden gidince allah bilir nerelere gidecek.

Görünen o ki bu adamı gönderemiyecekler. Bu fikre alışmak lazım. Seneye de çöp oldu.

Mancini konusunda da hikaye anlatmayın ya.

Sanki o dönemi izlememişiz gibi. Hayvan gibi kadro deplasmanda aylarca maç kazanamadı. İçerde Erciyes'e yenildik, Paşa'dan fark yedik.

Devre arası 20 milyon euro para harcadık. Kadroda hali hazırda Sneijder, Bruma, Drogba, Burak, Selçuk, Riera, Eboue vs vardı.

O dönem eleştirilebilecek tek nokta yerli sınırıydı.

Ayrıca 2. oldu da demeyelim; kötü Tjk varken zoraki 2. oldu diyelim. Sivas'a yenilmeseler 2. de olamayacaktık.

Ne yapacaktık o kadronun üstüne 20 m euro üstüne 50 m euro da bütçe mi verecektik hadi ya.

İyi adamdı, kaliteli adamdı, severdik insani yönünü ama abartıldığı kadar iyi hoca asla değil. Bir kültür yaratacak birisi de değil.

Mancini'de ki sıkıntı istediği transfer bütçesi alamayınca kendi de diretmedi ve yollar ayrıldı insan gibi - böyle hatırlıyorum en azından. Medya vs kısmını katmıyorum , onlar bizimle iligili güzel laf demeye alışık değil zaten.

Fakat Torrent'te yönetim çalkantılı, açıklamaları tutarsız , takımı devraldığı kişi GS'nin en başarılı futbol insanı - efsanesi. Yani kıyaslama yapacak kadar aynı pozisyon hiç yok.

Mancini lafının çıkma nedeni "Torrent tazminatını bırakır mı Mancini yaptığı gibi" söylemi. Mancini parasal olarak karnı tok bir adam- City'nin roketlemesindeki en önemli faktör o zamanlardan. Öyle de derdi yok. Torrent'in seviyesi çok daha aşağıda ona göre.

Macini bizden gitti italya ile şampiyon oldu - torrent bizden gidince allah bilir nerelere gidecek.

Torent gözlemim beni yanıltmazssa ispanya veya italyada istediği ortamı ona kuracak bi takımla unai emery gibi parlayabilir kanaatindeyim.

Görünen o ki bu adamı gönderemiyecekler. Bu fikre alışmak lazım. Seneye de çöp oldu.

Seneye çöp olması için torentin bahsettiği yapılanma kasti yerine getirilmezsee ,haysiyet yoksunu oyuncular yerini elmander melo gibi haysiyetlilere devrettirilmezsse,tff mhk kıyımına gerekli tepki taraftarla beraber kenetlenerek verilmezsse ,şampiyon belirlenmişse son üç yıldaki gibi ve yönetim gs yi satarsa .torent değil ancellotti gelse ilk 6 dan ileri götüremez takımı.

Takımı satan oyuncular var kadroyu hala sızdıranlar var,hocayı sadece torenti değil iki hocayı yediklerine göre terimi dahi iplemeyenler var.antrenmanda babel gomisten formayı alamayacak kadar efor sarfedemeyen tembeller var.maç sonu bazı oyuncular diyor hafta boyu çalıştırdığı önemle vurgu yaptığı konularda goller yiyoruz.adam pozisyon diyor diyor diyor diyor maç başlıyor anlattığı şekilde çoğu oyuncu terkediyor.adam diyor ben oyunculara anlatıyorum hafta boyu çalıştırıyorum ama uygulamaya gelince yapmıyorlar dediklerimi ara ara yapıyorlar.kerem nelson boey felanda destekliyor röportajlarda ,diyor hafta boyu hepsine iyice çalışıyoruz ama sahada yapamıyoruz,yapamazsın tabiiki satan hain haysiyetsiz tembel ahlaksızın önde gideni arkadaşın var .

Emery nere Torrent nere ya

Emery neredeyse gittiği her takımda başarılı oldu. Kaç tane Avrupa finali oynadı.

Torrent'in henüz başarılı tek serüveni yok.

Emery 10 yaş daha genç üstüne

Bigünde olur demiyoruz ki renktaşım.3-4 sezonda herşeyi oturtmuşssa başarı zaten gelir yani. O zaman emry gibi belli başlı başarılara ulaşabilir.

Emry bazı büyük takım ve yıldız oyuncularla çalıştıı ama gönderildi.kimyada tutmalı .iyi hoca olmakta bazen yetmeyebiliyor.

Geri
Üst Alt