Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmicek gitmicekGider misin lütfen?
Aynı düşüncedeyim broTazminatı var diye hoca göndermemek nedir yav; saçmalık.
Kalabilir de bu yüzden kalması mantıksız.
Kalırsa da kendisinde hata aramayacaktır zira şu ana dek özeleştiri yaptığını görmedim, napsa doğru görüyor.

Aynen öyle. Koskoca Galatasaray tazminatını da veremeyecekse yazıklar olsun.Ligde bu yıl 25-30 a yakın td gönderildi. Bunların hiç birinin mi tazminatı yoktu da torrenti gönderip tazminat vereceğiz diye kıyamet koparılıyor anlayamıyorum. Vitor bedava mı gitti sergen alacaklarını mı bıraktı noldu. Evet sözleşme hata ama bu sadece Galatasarayın başına geliyormuş da herifi göndersek batacakmışız gibi bir algı oluşturulması çok anlamsız. Satacağın oyuncudan 1 milyon fazla koparırsın olur biter yav ne büyüttüler
Torrent ile Mancini aynı kefeye koyuldu - gerçek bir sportif direktör.
Mancini olsa idi bu kadar alev alev olmazdı ortalık. geldiğinden beir "yardımcı TD" kafaları ki öyle reklam edildiği için.
Sonuç olarak Nihat Kırmızı'da büyük fos adammış benim gözümde . (MÖ listesisindeydi orjinalde , çk bir şey beklemiyorum artık o lobiden)
Manciniye eleştirilerle torentinkini kıyaslarsak şahsi görüşüm mancini daha ağır eleştiri aldı,cl grubundan çıkardı ligde ikinci ve yanlış değilsem tr kupası aldık.ve buna rağmen göndertildi.yani sadece şampiyon olamadığımız için ve belkide (gerçi düzen müsade etmezdi)uzun yıllar ambargo koyacak bi yapılanma gelecekken bunu göremeyen taraftar kitlesi olsun yazar kitlesi olsun ipini çektiler.başarılı sayılabilecek bi adamı asanlar başarısız görünen birini asmasından daha sert eleştiri uygulamıştır.
Msjımda eleştiri karşılaştırması yaptım ,karşılaştırma amaçlı idi .Şunu belirtmeyi isterimki torent düşünüldüğü gibi benim tarafımdan başarısız değil.keşke o da şıno melo drogba gibilerle çalışabilseydi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mancini'de ki sıkıntı istediği transfer bütçesi alamayınca kendi de diretmedi ve yollar ayrıldı insan gibi - böyle hatırlıyorum en azından. Medya vs kısmını katmıyorum , onlar bizimle iligili güzel laf demeye alışık değil zaten.
Fakat Torrent'te yönetim çalkantılı, açıklamaları tutarsız , takımı devraldığı kişi GS'nin en başarılı futbol insanı - efsanesi. Yani kıyaslama yapacak kadar aynı pozisyon hiç yok.
Mancini lafının çıkma nedeni "Torrent tazminatını bırakır mı Mancini yaptığı gibi" söylemi. Mancini parasal olarak karnı tok bir adam- City'nin roketlemesindeki en önemli faktör o zamanlardan. Öyle de derdi yok. Torrent'in seviyesi çok daha aşağıda ona göre.
Macini bizden gitti italya ile şampiyon oldu - torrent bizden gidince allah bilir nerelere gidecek.
Emery nere Torrent nere yaTorent gözlemim beni yanıltmazssa ispanya veya italyada istediği ortamı ona kuracak bi takımla unai emery gibi parlayabilir kanaatindeyim.
Görünen o ki bu adamı gönderemiyecekler. Bu fikre alışmak lazım. Seneye de çöp oldu.
Emery nere Torrent nere ya
Emery neredeyse gittiği her takımda başarılı oldu. Kaç tane Avrupa finali oynadı.
Torrent'in henüz başarılı tek serüveni yok.
Emery 10 yaş daha genç üstüne
Yaş 60 iş bitmiş, ne 3-4 sezonu yahuBigünde olur demiyoruz ki renktaşım.3-4 sezonda herşeyi oturtmuşssa başarı zaten gelir yani. O zaman emry gibi belli başlı başarılara ulaşabilir.
Emry bazı büyük takım ve yıldız oyuncularla çalıştıı ama gönderildi.kimyada tutmalı .iyi hoca olmakta bazen yetmeyebiliyor.
Yaş 60 iş bitmiş, ne 3-4 sezonu yahu