"Futbolcudan anlamadığı hususunda görüş birliğine varalım derim" demişsin ben de diyorum ki niye anlamıyo, neyini gördün de böyle bir kanıya vardın ve bizden de sana katılmamızı bekliyorsun diyorum, istersen biraz daha açayım
oyle birsey demedin niye soru obegini kullandin.

Torrent futbolcudan anlamiyor/
Niye? ( niye diye bir kelime yok aslinda ama hadi nicin diyelim) : Nicin Torrent futbolcudan anlamiyor?
Bu sorunun cevaplari Torrent'in iqsu yetmiyor , torrentin demans hastaligi var , torrentin kapasitesi dusuk olabilir mesela.

turkceyi ogrenelim oncelikle nasil dersin sorunun devamini getirirsin simdi biraz turkce dersi aldigina gore cevabini da vereyim.

Torrent nasil futbolcudan anlamiyor?
Torrent'in futbolcudan anladigini gosteren bir emare ben gormedim , belki gercekten anliyor ancak kullandigi oyuncular hep yanlis , yasli artik kariyerini tamamlamis ve gelecek icin bize bir faydasi olmayan oyuncular oldu.

PVA , omer , babel israri
genc oyunculara hic sans vermemesi
Omar yerine boey'in denenmemesi vs vs

simdi aslinda daha kotu bir onermede bulunabiliriz , Torrent futbolcudan anliyorsa bile oyunculara sans verecek kadar cesaretli bir teknik direktor degil.Bu cok daha kotu bir isaret, puan acisindan herhangi bir onemi olmayan maclarda bile genc oyunculari birak takimda yer almasi gereken bonservis verdigimiz 20-24 yas grubuna bile yeterince sans vermedi.

edit : bu mesajda imla kurallarina ozen gosterilmemistir.

oyle birsey demedin niye soru obegini kullandin.

Torrent futbolcudan anlamiyor/
Niye? ( niye diye bir kelime yok aslinda ama hadi nicin diyelim) : Nicin Torrent futbolcudan anlamiyor?
Bu sorunun cevaplari Torrent'in iqsu yetmiyor , torrentin demans hastaligi var , torrentin kapasitesi dusuk olabilir mesela.

turkceyi ogrenelim oncelikle nasil dersin sorunun devamini getirirsin simdi biraz turkce dersi aldigina gore cevabini da vereyim.

Torrent nasil futbolcudan anlamiyor?
Torrent'in futbolcudan anladigini gosteren bir emare ben gormedim , belki gercekten anliyor ancak kullandigi oyuncular hep yanlis , yasli artik kariyerini tamamlamis ve gelecek icin bize bir faydasi olmayan oyuncular oldu.

PVA , omer , babel israri
genc oyunculara hic sans vermemesi
Omar yerine boey'in denenmemesi vs vs

simdi aslinda daha kotu bir onermede bulunabiliriz , Torrent futbolcudan anliyorsa bile oyunculara sans verecek kadar cesaretli bir teknik direktor degil.Bu cok daha kotu bir isaret, puan acisindan herhangi bir onemi olmayan maclarda bile genc oyunculari birak takimda yer almasi gereken bonservis verdigimiz 20-24 yas grubuna bile yeterince sans vermedi.

edit : bu mesajda imla kurallarina ozen gosterilmemistir.
daha ikinci kelimede zortlamışsın gelmişsin türkçe dersi vermeye çalışıyosun sen önce şeyi ayrı yaz da ondan sonra türkçe dersi vermeye kalk millete. ben de seni akıllı biri sanıyodum konuşma dilinden dahi anlamayan dümdüz adamın tekiymişsin süslü doktor.
konular uydurup ortama salayım da futbol konuşuyorum sansınlar muhabbetlerini bırak derim. yaptığın yorum düştüğün içler acısı durumu gösteriyor dön dolaş karala ama ne anlattın hiçbi şey.
sallamak için yazdın işte kabul et sandın ki kimse bi şey yazmaz bana ama verecek cevabın bile yok. cevabında bile çelişiyosun
torrent anlamıyomus futbolcudan allah allah yaa, belki gerçekten anlıyomuş da kullandıgı oyuncular yanlışmış. adamın elindeki oyunculara bak 5 tanesini topla 1 adam etmiyo ama kullandıgı oyuncular yanlış. pva omer babel ısrarı falan diyor ya hahah o kadar seçeneğimiz vardı ki niye onları kullandı ya... harbiden anlamıyor adam... gençlere şans vermemiş yahu adamdan avrupaya katılmasını bekleyen de var, gençleri oynatmasını bekleyen de... ama adamın derdi bu rezil kokuşmuş düzeni ıslak mendille de olsa temizleyeyim başka bi şey değil.

NOT: Forumda tartışmalar olabilir şimdi laps diye banı yapıştırmayın bi şey yazmaya korkuyorum yemin ederim ban yicem diye, bunu yazmak istemezdim ama o psikolojideyim çünkü bazı adamlarla tartışamıyoruz konuşamıyoruz

Dome hocama bir transfer hakkın var kim olsun diye sormuşlar. O da Muslera yerine Pena gelsin demiş. Bu bile ne kadar transferden topçudan anladığının kanıtıdır başlı başına. Ha sonra oynatacak kadar cesaretli olmadı siyaset işlerine girdi Muslera üzerinden bu da kendi sonunu hazırlayan iki üç şeyden biridir zaten.

daha ikinci kelimede zortlamışsın gelmişsin türkçe dersi vermeye çalışıyosun sen önce şeyi ayrı yaz da ondan sonra türkçe dersi vermeye kalk millete. ben de seni akıllı biri sanıyodum konuşma dilinden dahi anlamayan dümdüz adamın tekiymişsin süslü doktor.
konular uydurup ortama salayım da futbol konuşuyorum sansınlar muhabbetlerini bırak derim. yaptığın yorum düştüğün içler acısı durumu gösteriyor dön dolaş karala ama ne anlattın hiçbi şey.
sallamak için yazdın işte kabul et sandın ki kimse bi şey yazmaz bana ama verecek cevabın bile yok. cevabında bile çelişiyosun
torrent anlamıyomus futbolcudan allah allah yaa, belki gerçekten anlıyomuş da kullandıgı oyuncular yanlışmış. adamın elindeki oyunculara bak 5 tanesini topla 1 adam etmiyo ama kullandıgı oyuncular yanlış. pva omer babel ısrarı falan diyor ya hahah o kadar seçeneğimiz vardı ki niye onları kullandı ya... harbiden anlamıyor adam... gençlere şans vermemiş yahu adamdan avrupaya katılmasını bekleyen de var, gençleri oynatmasını bekleyen de... ama adamın derdi bu rezil kokuşmuş düzeni ıslak mendille de olsa temizleyeyim başka bi şey değil.

NOT: Forumda tartışmalar olabilir şimdi laps diye banı yapıştırmayın bi şey yazmaya korkuyorum yemin ederim ban yicem diye, bunu yazmak istemezdim ama o psikolojideyim çünkü bazı adamlarla tartışamıyoruz konuşamıyoruz
sen bana satasacak yer ariyorsun ama kalibinin adami degilsin seni kaale alacak degilim.

burda imla kurallarina dikkat etmiyorum etmeyecegim de zira benim hic zamanim yok tekrar tekrar kontrol etmeye kullandigim laptoplarin hepsi ingilizce klavye. ancak bir makale yazacagim zaman oturur dikkat ederim boyle seylere..

bana dumduz adam falan demissin de su an acilde 4 hasta ( sabahin 6 si ) baktim sana cevap yaziyorum.Yanlis anlama sana zerre saygim yok ama foruma ve vurda yillardir paylasimda bulundugum dostlarima her daim saygimdan iki satir yazayim.

simdi gelelim torrent'e
torrent bos beles bir adam, sen guzellemeye devam et. ama sunu belirteyim Guardiola'nin oturttugu sistem uzerinden bir ekip kurup bunlari pesine takmis ve onlardan nemalanan bir adam , bence yakin zamanda ekibi de dagilir bundan birsey olmayacagini anladiklari zaman.Su an fifa sorusturmasi sonucu paramizi alir miyiz diye bekliyordur adamlar.

Torrent elinde imkan yoktu falan hikaye , bugun en vasat takimlardan bile bir sekilde performans alabilen yerli ve yabanci hocalar var superligte.

Emre belozoglu , ismail kartal bile gecen sene fenerbahceden performans alabiliyorsa torrent burda 3 puan alip istatistik kasacagim diye bize asure pilavi izletti resmen sene sonunda.gidecegini anladi ve ne ufak pozitif futbol anlaminda risk almadi.

risk almayan adamin turkiyede isi olmamai oyle koaly bir lig degil bizim ligimiz sanildigi gibi.futbol vasat da olsa zor bir ligtir cunku buyuk takimlara karsi herkes kompakt ve oynatamamaya adali kontra ile cikan gecis oyununa odaklanan bir anlayisla sahaya dizilir.

torrent babel ilke ilk 11 e cikip ardayi alirken kenarda hala sans bulmayi bekleyen gencler vardi kac tanesini denedi?

pas futbolu pozisyonel futbol anlayisina dair ilerde pres ve hizli top kapmaya , oyuna hukmetmeye dayali bir anlayis gorduk mu?

benim izledigim son 4-5 mac fatih terimin sikici yavas yavas rakip sahaya oturan takimindan bile les bir futbol vardi sahada.

torrent'den cacik olmaz , sen simdi saldiracak baska birini bul :D

muhtemelen bloklayip blogunu kaldirdigim sinirlerini henuz kontrol etmeyi ogrenememis bireylerden birisin merak etme bloklamam tekrar ama pek cevap da yazmam uslubun cok vasat zira.

Dome hoca herşeyden önce çok negatifti, vücut dili vs gerçekten çok negatif bir hocaydı. Önce buna çalışması lazım.

Sonrasında cesur futbol da oynatmıyordu, cesur tercihler de yapmıyordu. Hocadır değildir diyecek bir kadro ve süre ile izleyemedik. O yargıya varmak ciddi zor.

Ancak geçen seneki kadromuzdan verim alacak bir çok hoca da vardı süper ligde, kötü kadrolardan verim alabilecek futbolu oynatan hocalarla geçen sene ligi çok daha iyi yerde bitirebilirdik. Son 3 hafta gelip dibe demir atmış takımı süper ligde tutan bir sürü hoca var bu ligde

sen bana satasacak yer ariyorsun ama kalibinin adami degilsin seni kaale alacak degilim.

burda imla kurallarina dikkat etmiyorum etmeyecegim de zira benim hic zamanim yok tekrar tekrar kontrol etmeye kullandigim laptoplarin hepsi ingilizce klavye. ancak bir makale yazacagim zaman oturur dikkat ederim boyle seylere..

bana dumduz adam falan demissin de su an acilde 4 hasta ( sabahin 6 si ) baktim sana cevap yaziyorum.Yanlis anlama sana zerre saygim yok ama foruma ve vurda yillardir paylasimda bulundugum dostlarima her daim saygimdan iki satir yazayim.

simdi gelelim torrent'e
torrent bos beles bir adam, sen guzellemeye devam et. ama sunu belirteyim Guardiola'nin oturttugu sistem uzerinden bir ekip kurup bunlari pesine takmis ve onlardan nemalanan bir adam , bence yakin zamanda ekibi de dagilir bundan birsey olmayacagini anladiklari zaman.Su an fifa sorusturmasi sonucu paramizi alir miyiz diye bekliyordur adamlar.

Torrent elinde imkan yoktu falan hikaye , bugun en vasat takimlardan bile bir sekilde performans alabilen yerli ve yabanci hocalar var superligte.

Emre belozoglu , ismail kartal bile gecen sene fenerbahceden performans alabiliyorsa torrent burda 3 puan alip istatistik kasacagim diye bize asure pilavi izletti resmen sene sonunda.gidecegini anladi ve ne ufak pozitif futbol anlaminda risk almadi.

risk almayan adamin turkiyede isi olmamai oyle koaly bir lig degil bizim ligimiz sanildigi gibi.futbol vasat da olsa zor bir ligtir cunku buyuk takimlara karsi herkes kompakt ve oynatamamaya adali kontra ile cikan gecis oyununa odaklanan bir anlayisla sahaya dizilir.

torrent babel ilke ilk 11 e cikip ardayi alirken kenarda hala sans bulmayi bekleyen gencler vardi kac tanesini denedi?

pas futbolu pozisyonel futbol anlayisina dair ilerde pres ve hizli top kapmaya , oyuna hukmetmeye dayali bir anlayis gorduk mu?

benim izledigim son 4-5 mac fatih terimin sikici yavas yavas rakip sahaya oturan takimindan bile les bir futbol vardi sahada.

torrent'den cacik olmaz , sen simdi saldiracak baska birini bul :D

muhtemelen bloklayip blogunu kaldirdigim sinirlerini henuz kontrol etmeyi ogrenememis bireylerden birisin merak etme bloklamam tekrar ama pek cevap da yazmam uslubun cok vasat zira.
beni bloklayip bloklamaman zerre umrumda diil, sen actigin kerem ve erden konusuyla kendini zaten ortaya koydun. sene basindan beri les gibi olan adam 2 gol atti diye cikip konu acan adamsin boyle devam edin kimse konusmasin bi siz konusun.
elinde pirinc olan adamdan siz kebap bekleyip adami asiyosunuz simdi de yemekten anlamiyo diyosun bu kadar basit olay. hala elinde imkan var gibi yaziyosun yav o takimdan bugun kim oynuyo gittigi takimda ki takimlara bak bir de. sen 2 ortasahayla taylan cicaldau ile sezona giriyosun takim kume dusme potasina iniyor ama terimin yerine gelen adam her seyden suclu, kafaya bak. ama halen noye futbolcudan anlamiyonun yaniti yok ha oyun falan konusuyor, adam kendi imkaniyla kaleye bi tane herif getirdi sagolsun ismail cipe ile devam etmedik yaptigi tek olay bu ha bi de gedsonu istememismismismismis

beni bloklayip bloklamaman zerre umrumda diil, sen actigin kerem ve erden konusuyla kendini zaten ortaya koydun. sene basindan beri les gibi olan adam 2 gol atti diye cikip konu acan adamsin boyle devam edin kimse konusmasin bi siz konusun.
elinde pirinc olan adamdan siz kebap bekleyip adami asiyosunuz simdi de yemekten anlamiyo diyosun bu kadar basit olay. hala elinde imkan var gibi yaziyosun yav o takimdan bugun kim oynuyo gittigi takimda ki takimlara bak bir de. sen 2 ortasahayla taylan cicaldau ile sezona giriyosun takim kume dusme potasina iniyor ama terimin yerine gelen adam her seyden suclu, kafaya bak. ama halen noye futbolcudan anlamiyonun yaniti yok ha oyun falan konusuyor, adam kendi imkaniyla kaleye bi tane herif getirdi sagolsun ismail cipe ile devam etmedik yaptigi tek olay bu ha bi de gedsonu istememismismismismis
kebap yapar mısın?

anlasildi senin kuyruk acin :D

kerem konusunu actim gayet de arkasindayim oyuncularimiz performans dusuklugu yasadiginda aninda cop ilan ediliyor sosyal medyadan uzerine linc kampanyasi baslatiliyor burda omer bayramdan bahsetmiyoruz satip para kazanabilecegimiz genc oyuncularimizdan bahsediyoruz ki yerli kurali nedeniyle oynatmak zorunda kaldigin uc dort oyuncudan biri.elbette su an kizaga cekilmeli ama oyuncunun performansini daha da asaga cekecek eblek hareketlerden kacinilmalidir.ben kerem daha piyasa yapmadan elestiren birisiyim ( burda actigim konuda goruldugu uzere : Galatasaray First Touch Geliştirmesi Gereken Oyuncular) ama yapici elestiriler yapilmali hakaret boyutuna varan ifadelerden kacinilmali

Erden timur konusu: ben iki konuda yazi yazdim birisi cenk ergun'un pasifize edilmesi ki bu konuda buyuk risk aldigi gorusundeyim ama kalkip yanlis yapiyorsun demedim , taraftar olarak bunun takipcisi olmak bizim gorevimiz.Erden timur bunun altindan basari ile kalkti biz de onu tebrik ettik ve destekliyoruz vizyoner bakis acisi ve transfer doneminde mumkun oldugunda finansal hususlarda temkinli davranmasi nedeniyle.Ben cenk ergun'un agresif transfer politikasina endiseli bakan birisiyim bunu da en son acitigm konuda belirttim cenk ergun gorevine devam etseydi nasil bir tablo olusurdu diye.
ikinci konu transferlerin gecikmesi uzerine acilan geyik bir konu yangin tayfa olarak her sezon her baskan acmisizdir bu konulari..

Torrent dillolulugu yapacagina kicini kaldir bu konulara da iki kelam yaz Can bey yada kimin gizli alt hesabiysan artik..

Torrent'e gelince son olarak :
20 mac 7 G 5B 8 Maglubiyet MBpuan ortalamasi : 1.30

Galatasaray ile ilk ic saha maci kasimpaya 1-3 yenildigimiz mac ciktigi saha dizilimi :
1664788345753.png

Son ic saha maci adanayi yendigimiz mac
1664788401041.png

Fenerbahce deplasmani 2-0 kaybettigimiz varlik gosteremedigimiz mac :
1664788499013.png

Sivas'a kaybettigimiz mac
1664788591386.png

Goruldugu uzere hep farkli oyuncular denemeye calistigi pozisyonlar var ama vazgecemedigi oyuncular da var. defansi kaleyi zaten gec eli mecbur oldugu oyuncular belli. Keremi surekli oynatmis mesela , sen copluyorsun ya keremi torrenti de goklere cikartiyorsun burda bir dilemma var ama isin asli oyle degil . kerem gayet bizi ayakta tutan bir oyuncuydu torrent de keremi kesmedi bu ne oyuncuyu kotu ne de teknik direktoru kotu yapar.Keremin mental ve teknik bazi eksiklikleri var bunlari torpulemeli ve gelistirmeli bunu en basindan beri soyluyoruz ama buraya gelip oyuncu hemen cop ilan ediliyor , biz sahip cikinca oyuncuyu goge cikartmiyoruz yapici elestiri yapin diyoruz.

Torrent'in oyuncudan anlamadigi hususundan daha fazla benim elestirim . deplasman oyunu yetersiz , oyuncu degisikiklikleri ezbere ve cok kotu oyunu degistirmek bir yana daha da kabullenen ve frene basan bir anlayisa goturdu hep.Babel ,arda , omer bayram giren oyuncular hep bunlar. sahip oldugu dikine oynama topa hukmetme ve dinamik futbol anlayisina zerre inansaydi orta sahada genc oyunculara sans verebilirdi iddiamiz olmayan maclarda

torrentin kovulmasinin sebebi gelece en ufak isik veren bir mentaliteye sahip olmamasi , madem elindeki oyuncular kotuydu o zaman hicbir iddiamiz olmayan ic saha maclarda genclerle ciksaydi deseydi ben gelecek sene bu oyunculardan birkacini monte edecegim. taraftar ikinci yarinin ortalarina kadar hep destekledi burda torrenti ( yuhalayan ultraslani kastetmiyorum ) ama ne zaman iddiamiz kalmadigi halde aciklanan ilk 11 lerde ayni kasar topculari gorduk film orda koptu .

Sana bir kez daha torrent ile sevgiler , umarim bundan sonraki kariyerinde basarilar ve kupalar gorur de ferahlarsin , bana o isigi vermedi torrent.

tekrar cevap yazmayacagim, vaktimden yeterince caldin.

elinde takım yoktu ismail cipe ile oynadı

yine uzun yazi bu kez görselleri de serpistirmis ama yine celisiyor. torrente once bi kaynakli bi transfer donemi ver ardindan topcudan anliyo mu anlamiyo mu diye elestir, aksamdan beri benim aslinda demek istedigim sadece bu ama merak ettim hic beklemedigi bi tepkide neler yapacak diye, yazdıkları celisiyor arada gorsellerle oyunu elestiriyor ama konu ne o ne de torrent sevdam. torrent bi figur sadece bu ahmet de olabilirdi, bu ve bunun gibi adamlarin yaptigi sey forumda skorla oyuncuyla prim kasmak baska bi sey degil. sen kereme falan sahip cikmiyosun 150 mactir bok gibi olan adam 2 gol atti diye sov yapmaya kalkisiyosun, onu kotuleyenler de direkt suyun karsi tarafina atiliyor senin yuzunden. takim oyuncu kotuyken kimse yazmayacak mi bunlari, forum burası yav. ama yok senin yazdiklarin elestiri olur ama baskalarininki cop etmek olur, sen sahip çıkarsın ama basklari yaparsa yalamak olur. simdi farkli galibiyet almamizi bekle konu acarsin okani elestirenle bilmem kimi cop edrn ayniydi diye

Farioli kovulduktan sonra Alanya’nın başına geçer diye tahmin ediyorum.

60 yasinda 1. Adam olarak 60 maci belki olan adama sezon mu baslatacaktik bi de transfer yaptirip? En dandik hocalar bile kadrodan bagimsiz dokunus yapabildi sami ugurlu kim kasimpasanin kadrosu ne de herif maclarin cogunu kazandi 2. Yarida? Kume dusen takimlari penalti golleriyle bok gibi oynayip yendi diye sans verecek halimiz yoktu bu salaga. Sokaktan gecen adama gel hocamiz ol deyip iyi olmasini ummaktan farki yok.

Barcelona deplasmaninda gol yemeyen ilk Turk takiminin teknik direktorüydü 👏👏👏

Geri
Üst Alt