Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.598
- 4.843
oyle birsey demedin niye soru obegini kullandin."Futbolcudan anlamadığı hususunda görüş birliğine varalım derim" demişsin ben de diyorum ki niye anlamıyo, neyini gördün de böyle bir kanıya vardın ve bizden de sana katılmamızı bekliyorsun diyorum, istersen biraz daha açayım
Torrent futbolcudan anlamiyor/
Niye? ( niye diye bir kelime yok aslinda ama hadi nicin diyelim) : Nicin Torrent futbolcudan anlamiyor?
Bu sorunun cevaplari Torrent'in iqsu yetmiyor , torrentin demans hastaligi var , torrentin kapasitesi dusuk olabilir mesela.
turkceyi ogrenelim oncelikle nasil dersin sorunun devamini getirirsin simdi biraz turkce dersi aldigina gore cevabini da vereyim.
Torrent nasil futbolcudan anlamiyor?
Torrent'in futbolcudan anladigini gosteren bir emare ben gormedim , belki gercekten anliyor ancak kullandigi oyuncular hep yanlis , yasli artik kariyerini tamamlamis ve gelecek icin bize bir faydasi olmayan oyuncular oldu.
PVA , omer , babel israri
genc oyunculara hic sans vermemesi
Omar yerine boey'in denenmemesi vs vs
simdi aslinda daha kotu bir onermede bulunabiliriz , Torrent futbolcudan anliyorsa bile oyunculara sans verecek kadar cesaretli bir teknik direktor degil.Bu cok daha kotu bir isaret, puan acisindan herhangi bir onemi olmayan maclarda bile genc oyunculari birak takimda yer almasi gereken bonservis verdigimiz 20-24 yas grubuna bile yeterince sans vermedi.
edit : bu mesajda imla kurallarina ozen gosterilmemistir.