Domenec Torrent'in Sözleşme Detayları Basına Sızdırıldı!

Dogru anladiysam Sensibile, Torrent ve ekibi yollamanin toplam maliyeti 3m Euro'yu geciyor.

Bunlar net rakamlar mi bir de vergisi mi var bu isin.

Bu kadarını Dursun bile yapmazdı herhalde. Çalıştığı iki TD çok başarısız, yaptığı bütün transferler başarısız. Bütün sözleşmelerden zarar ediyor kulüp. Böyle bir yönetimi ibra etmek ihanet olurdu.

Bu kadarını Dursun bile yapmazdı herhalde. Çalıştığı iki TD çok başarısız, yaptığı bütün transferler başarısız. Bütün sözleşmelerden zarar ediyor kulüp. Böyle bir yönetimi ibra etmek ihanet olurdu.
Maddi olarak ibra edilmemeli idi aslında. Sadece Torrent meselesi değil bütün transferler tüm paydaşları ile araştırılmalıydı.Romenlerden başlayarak. İdari ibrasızlık kulübü çıkmaza sokmaktan başka işe yaramıyor.

Sensibile'nin 2024'e kadar aylık 35 binden sözleşmesi varmış. Onla beraber 3, sadece Torrent ve yardımcılar yaklaşık 2,2. Belmas ile gider durumu var mı sözleşme de muallakmış.

Bildiğin taranmış sözleşme pdf'i gösterdiler. Çekim falan değil. Haluk Yürekli pot kırdı. Sensibile'nin sözleşmesi Tff'ye gönderilmediği için bizde yok dedi. Bizden sızmamış belli ki.
Bu bir dava konusu.

Maddi olarak ibra edilmemeli idi aslında. Sadece Torrent meselesi değil bütün transferler tüm paydaşları ile araştırılmalıydı.Romenlerden başlayarak. İdari ibrasızlık kulübü çıkmaza sokmaktan başka işe yaramıyor.
Mali ibrada da kilitleniyor kulüp. Her ikisi de bağlayıcı.

Ya madem götümüze girdi gitmediği sürece buna görev vermek gerekiyor bu adam ikinci adam olarak gelmedi mi zaten. Ikinci adam olarak devam etsin iste gelecek yönetim bu arkadaşa bu mobingi yaparsa bu iş çözülür yoksa durduk yere kazıklanmış olacağız.

Bu hep ortamda .ik gibi olmuş diyen adam eksikliğinden, muhalefet o yüzden önemli. Şu sözleşmeyi yapanda hadi zaten beyin yok ortamda buna karşı gelebilecek kişiler olmadığından bu hale geliyoruz.

Yönetim seçilmemeli bir holding gibi kim hangi görevde müsaitse 3 senelik anlaşmalarla görev verilmeli. Adam yönetim kuruyor 3 ay sonra ekibinin yarısı arazi oluyor, böyle gayri ciddi bir olay olabilir mi yav.

Başkanlık sistemi yanlış diyorum yıllardır. Bizim ülkedeki bu yönetim sistemi yanlış kendi kafasına göre harcama yapıyor adam,.istediği gibi tazminatı koyuyor, kafasına göre kovuyor. Kulübü yaklaşık 100 milyon euro içeriye sokuyor sonra yav beni ibra etmediniz çok alındım. Tek başına karar alan kişi aldığı bu gerzekliklerin cezasını da maddi olarak ödemeli.

FT ekibine laf atanlar görsün yabancı yardımcı tdye ne kadar verdiklerini

Ben belması ihraç etmeli ibra yetmez dediğimde neden diye soranlar vardı. Adamın ortalamaya bölsen haftada 1 rezilliği var net.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

tazminatı filan geçtim

bu adamı ikna etmek için gerçekten bu kadar paraya ihtiyaç var mı?
rakamlar doğruysa hatırı sayılır bir kısım cebe indirilmiş gibi görünüyor knk.

Işıtan müthiş yöneticilik becerileriyle işi bitirmiş.

Sezon başında benim dediğim şeye geliyor iş, hiç kimse Galatasaray için gelmiyor bu koltuğa. cebini doldurup çorbasını karıştırıp gidiyolar.

Resmi olan sayılar bunlar. Burak bu paranın ne kadarını cukkaladı acaba... Torrent 1 milyon bile almamıştır eminim. Resmen pis hırsızlık...

Geri
Üst Alt