Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.158
- 8.792
- 2.518
nereden geldi aklınıza torrent biradder ya!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mali ibra en azından amaca hizmet eder ,hukuki bağlayıcılığı olur ve hesap sorulabilir durumda olur harcamalar. Mali ibra olduktan sonra döneme ilişkin sorumlulardan hesap sorabilme çok dar şartlara tabi. İdari ibra hepten faydasız ve sonuçsuz.Mali ibrada da kilitleniyor kulüp. Her ikisi de bağlayıcı.
Biraz dusundum de bu rakamlar brutse mantikli yani. 1.5m yuzde kirk vergi adamin eline 900k Euro gecer cok fazla oldugu soylenemez.
Net rakamsa facia. En azindan ekbinin maasi dahil olmaliydi bu rakama o zaman.
ftnin maaşı için ağzı sulananlar içindirbunum ft ile alakası ne
Denilene gore yazsan beri kah yardimci olarak kah td olarak ismi surekli gundemde bi zatmisTorrent'le ilk teması kim kurdu, ilk kim gündeme getirdi acaba
O zaman:net salary dior yhaw.
O zaman:
Total maliyet € 8.025m. Guncel kurla yaklasik 125 milyon TL.
- Sensibile'ye aylik 35k Euro'dan 2.5 senelik sozlesme € 1.05m, vergisiyle € 1.75m
- Torrent'e 1.5 senelik 1.275m + 1.5m = € 2.775m, vergisiyle € 4.625m
- Teknik ekibin kalanina 330k + 660k = €990k, vergisiyle € 1.65m
Buna bonuslar falan dahil degil, gerci sampiyon olacagimiz da yok. Galiba bir de Torrent'in sozlesmesi bazi sartlar altinda (muhtemelen sampiyonluk ya da ilk 3'e girmek falandir) uzayabiliyormus bir yil daha.
Ne alaka herifler belge koymusMamasını FTcilerden alan bu Stan&Oliver kılıklı herifler yine ortalığı karıştırmış.
Sponsoru Dinçer olan adamın bizi karıştırmaya çalışması da on numara olmuş.
FT yi kovmakla iş bitmiyor bütün kılçık ve pisliklerini temizlemek lazım.
Ne futbolcusu ne yönetimi ne medya mensubu ne masörü bu kulübe adım daha atmasın.
Herifler nedense böyle belgelere rahat ulaşabiliyor.Ne alaka herifler belge koymus
Ben de sevmiyorum herifleri de haberleri %99 dogru cikiyor
Bunlar tffden aliyor bu belgeleri fatih terim donemi de klübün imzaladığı sözleşmeler tum sosyal medyada geziyordu. Basimizda bir başkan olmadığı için rahatlar bu konularda.Herifler nedense böyle belgelere rahat ulaşabiliyor.
FT zamanında imzalı forma çekilişi de yapıyorlardı.
Dinçer Azaphan o kanala sponsor.
FT gitti Burak başkan ve GS tü kaka oldu, imzalı formalar da kesildi.
Şimdi bunların paralı kalem olmadığına kim inanır.
Herifler nedense böyle belgelere rahat ulaşabiliyor.
FT zamanında imzalı forma çekilişi de yapıyorlardı.
Dinçer Azaphan o kanala sponsor.
FT gitti Burak başkan ve GS tü kaka oldu, imzalı formalar da kesildi.
Şimdi bunların paralı kalem olmadığına kim inanır.