- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: "Dönmek istiyorum"
Birde takımın kaptanın Arda olması farklı kılıyor olabilir. Sabri'nin Lincoln'ü sevmediğini bilmeyen Gs'li yoktur bence. Ya da tahmin edemeyen.
Sevgili Yunus Emre, ikinci videodaki penaltı mevzuuna benzer bir olay bu sene de yaşandı. Barış kullanmak isterken arda topu kewell a verdi. Buna benzer birşey görüyorum tabii takımın penaltıcısının baros olması durumu farklı kılıyor. Yine de böyle art niyetli bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum(Ümit Karan'ın ligde gol atmamış olması onu böyle bir hareket yapmaya itmiş olabilir, yanlıştur tabii ama kötü niyetli değildir). İlk videoyla ilgili de şunları söyleyebilirim; sabri'nin o günkü ruh hali hiç düzgün değildi. Yanından geçen adamın topuna ayağını bile uzatmamış, durmuş ve tribünlere el kol yapmıştı. Üzerinde çok büyük bir baskı vardı, ve o maçta daha başka saçma hareketler de yapmıştı. Olayı yok saymak istediğimden değil, gerçekten sabri o gün psikolojisi düzgün bir adam gibi davranmamıştı.
Birde takımın kaptanın Arda olması farklı kılıyor olabilir. Sabri'nin Lincoln'ü sevmediğini bilmeyen Gs'li yoktur bence. Ya da tahmin edemeyen.