"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Oda insan yaptı bir hata.Umarım affedilir ve Lincoln ü izlemeye başlarız.Hucüm hattımıza birde Lincoln ün eklendiğini düşünsenize

Lİncoln son 2 sezonda izlemeyi dört gözle beklediğim tek adamdı ama karaktersiz ve kendini beğenmişin teki çıktı , bence en büyük hatası bunlar değil ama Galatasaray'ı küçük görmesi ki bu hata asla affedilemez

Ben çok istiyorum dönmesini şahsen, merak ediyorum acaba bu takımda nasıl oynar,.......:o

Ne güzel düşünüyorsunuz ya. Ben de lincoln olsam bende dönmek isterim yemin ederim böyle taraftar bulmuşum alırdım paralarını alırdım o son parası ile aldıkları bilet paralarını tekrar kaçardım tekrar antremana gelmezdim . Lincoln bravo sana ne güzel bulmuşsun böyle taraftarı devam biz böyle adamları hakediyoruz.

Nolursun tamamen defol git artık takımdan.

Karakterini, yeteneğini tartışmam. Yeteneklidir buda tamam. Ama total futbol diyoruz şuan bizim takımda yer bulması İMKANSIZ ! Bu tarz futbolcu artık total futbolda nerede var ? Top ayağına gelsin 2-3 şov hareketi yapsın ara pas atsın felan iyi güzelde total futbolda bunlar yok. Çift yönlü mücadele eden pres yapan oyunu iyi okuyan adamlar lazım. Lincoln 10 numara tarzı oyuncu. Sistemimize uygun değil bi kere.

Zaten bu haberde yalandır, gelmez, gelemezde .....

Yahu bazıları dönsün diyor, nereye dönsün ? Adam gelse yıllık en az 2 isteyecek. Yedek bir oyuncuya 2 milyon verip kulübüde mi oturtacaksın ? Zaten hücum hattımız iyi, transferlerimizi yapmışız.

yavaş dön..

hatta sağa bak sola dön !!

Evet diyorum evet evet evet evet. Donsun Cassio reis.

Bana göre çok yetenekli ve fantastik bir futbolcuydu lincoln...ama karakteri zayıftı futbolcu karakteri yoktu sorumluluklarının farkında değildi! Bu saatten sonra bizde işi olamaz!

Ntvspor.net'ten Ahmet Sivaslı'nın sorularını yanıtlayan Brezilyalı gazeteciler.

:D

"Brezilyalılar lider olamazlar"

ALEXANDRE ABRUE GONTIJO (GLOBO ESPORTE)

"Elano hiç bir zaman büyük futbolcu olmadı"

TIAGO MEDEIROS (GLOBO ESPORTE)

"Lincoln daha iyi futbolcu"

Haber Gökmen Özdemir imzası taşıyorsa inanırım. Yönetim akıllık yapıp maç başı paraya oynatsın oynatırsa performans alır, köprüde karşılaşan keçiler moduna girmeye gerek yok. Gelsin bonservisi yok, neyin ne olduğunu o'da ve bizler biliyoruz, iyi futbolcu fazla söze ne hacet. Şimdi devre arası başkasının ıskartasına tonla bonservis ödeyip alacağımıza kendi bildiğimiz futbolcumuzu alalım. Ayrıca Rijkaard ne serserileri yola getirmiştir kim bilir. Ronaldinho'nun yediği haltları yazmak için kırmızı nokta ve +18 diye belirtmem ve mesajı mozaiklemem gerekir. Böyle işinde iyi özel hayatında hoyrat, kopuk, futbolcuların dilinden inanıyorum Rijkaard anlar ve hizaya getirir maksimum faydayı sağlar.

Tabi bunca zaman ne yaptı merak etmiyor değilim antreman durumu ne? Antremanları unutup alem mi yaptı? Acaba ne vaziyette? Ocak ayında gelecekse bence şimdiden çalışmaya başlamalı aşağıdaki gibi ;)

https://www.youtube.com/watch?v=6obKcCc9BwA&feature=player_embedded#at=26

Ulan geberiyorduk sana Lincoln,sen iyi niyetimizi kullanana kadar,artık geç koçum 10 numara Kaptan Arda Turan'ın sana ihtiyacımız yok.

Gelsin be gelsin. Belki akıllanmıstır. Ama 0 numaralı formayla top toplar.

muthis yetenekli bir futbolcu

iddia ediyorum Real Madrid li Kaka dan cok eksigi yok.

ama bir insan bu kadar mi pis olur bee

İngilizler ne demiş ''Önce iyi insan,sonra iyi oyuncu olacaksın'' !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt