"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Bu konuyla ilgili genel görüşümü söyleyip gidiyorum.

Öncelikle lincoln'ü savunan arkadaşları tebrik ediyorum. Bunlar zoru seven arkadaşlar anladığım kadarıyla. Bakın; bizim işimiz kolay ; "Lincoln karaktersizdi" deyip mevzuuyu kapatabiliyoruz. Yani lincoln'e sallamamız yetiyor. Ama bu arkadaşların yolu çok zor ve uzun. Önce kalli- Bülent Korkmaz ikilisine çamur atmak gerekli bunlar teknik patron olarak zaten genel hedefler. Akabinde Ayhan-Sabri-Ümit Karan ve Hasan Şaş gibi isimlerde bu listeye katılmalı. Arda zaten komplocuların başı. On numara ve takımın yıldızı olma aşkıyla yapamayacağı şey yok. Listenin üst sıralarına yazalım. Medyanın zaten allah belasını versin. Yönetimin payını da unutmamak gerekir bu olayda. Özellikle Adnan Başkan(nedenini anlayamasam da) politik bir şekilde lincoln'ü göndermeyi planlamıştı(özhan canaydın aldığı için olabilir. Aha! bir olayı daha çözdüm) Bir de bu medyanın "gazına gelmiş" taraftar kitlesi var ki sorma gitsin! Evet lincolnsever arkadaşlar bunların tümünü karalamak zorunda. Gerçekten takdire layık. Çok zor bir yol. Aynı "Allah!!!" deyip uçan sabri beyinki gibi. Başarılar diliyorum.

Aslında Lincolnü savunmanın daha doğrusu Lincolne haksız yapıldığını ifade etmenin çok zor olduğunu düşünmüyorum. Eğer büyük resmi görebiliyorsanız, Lincolnü savunmak emin olun o kadar zor değil. Bu büyük resimde teknik direktörlerden bazı futbolculara, bazı yöneticilerden medyaya, Lincolnden taraftara kadar pek çok parça var. Bunları bir araya getirmeyi başarırsanız vaziyet aslında gayet açık.

Ben anti-Lincolncülerin işinin çok daha zor olduğunu düşünüyorum. Lincolnü savunanlar; bir parça soyut ama genellikle somut ve akılcı örnekler üzerinden gidiyor ama anti-Lincolncüler şaşırtıcı biçimde tamamen soyut ve doğruluğu kanıtlanamayacak bir olgu olan "karakter" üzerinden Lincolne sallıyorlar. Çok ama çok ilginç bir durum bu. Bir insan tanışmadığı, oturup yüz yüze konuşmadığı, birlikte vakit geçirmediği, günlük yaşamında eşlik etmeği kısacası tanımadığı birisinin karakteri hakkında yorum yapıyor ve karaktersiz-onursuz-hain olduğunu iddia ediyor. Böyle saçmalık olur mu? Sizin yolda gördüğünüz birine karaktersiz, onursuz, şerefsizin biri bu demenizden pek bir farkı yok.

Bu açıdan baktığımızda kimin işinin daha zor ve kimin yolunun çıkmaz sokak olduğu daha net anlaşılıyor.

Örneğin;

-Ben Sabrinin Lincolnden haz etmediğini, Lincolnün attığı gole nasıl sevinmediğini kanıtlayabilirim.

-Veya Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmeden 1 hafta önce verdiği röportajda "Lincolnün bu takımda işi yok, ben olsam bu adamı direkt keserim" şeklindeki demeciyle Lincolne karşı olan önyargı ve antipatisini kanıtlayabilirim.

-Veya Ardanın Berlin maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Lincolne verilen kaptanlık pazubandını takmam ben." diyerek Lincolne karşı alınan cepheyi kanıtlayabilirim.

-Hakan Şükür'ün her hafta "Lincoln 3,5 m € alıyor, Arda 500 bin euro. Bu nasıl adalet. Bu Lincoln hiçbir şey yapmıyor. Yerli oyunculara değer verin. Yerli oyuncular candır canandır." diye sayıklamasını bu dışlama ve cephe alma mevzusuna kanıt olarak gösterebilirim.

-Hakan Ünsal'ın Ntvsporda abartmadan söylüyorum bütün yıl boyunca kaç program çektilerse çekilen programların tamamında Lincolnü kötülemesini, çekiştirmesini, yerli oyuncuların Lincolne aldığı tavırları, Lincolnün takım arkadaşlarınca sevilmediğini söylemesini, Lincoln kötü, kötü Lincoln, Lincoln kötü, kötü Lincoln diye sayaıklamasını örnek vererek ona karşı duyulan kini kanıtlayabilirim.

-Lincolnün Florya tesislerinde yediği yemeği, içtiği meyve suyunu bile Lincoln aleyhinde haber yapan,

Lincolne kötü oynasın oynamasın hergün karalayan,

her maç 2 asist yaptığında bile yeterli değil, iyi oynamıyor diyen,

yönetimden izin alıp Brezilyaya gittiğinde bile sanki Lincoln izin almadan kaçarak gitmiş gibi haber yapan,

haberlerde "Lincoln tatile gitti" ifadesi koyacaklarına "Lincoln Türkiye'yi terk etti" ifadesi koyan,

3 gün geç geldiğinde kıyameti koparan ama Alex ve Güizanın 2şer hafta geç gelmesine üstünkörü değinip geçen,

Lincoln sakatlık bahanesiyle deplasmanlara gitmiyor diyen(halbuki adam birçok deplasmanda var),

İki sezonda doğru düzgün maç oynamadı, hep sakattı, yattığı yerden paraları aldı diyen(adam 2 sezonda 67 maç oynadı bre agalar, neyin yatmasıymış bu)

Ben Galatasaray'da futbolcu olsam bu Lincolnü soyunma odasında tekme tokat döverdim diyen

medya unsurlarını size kanıtlayabilirim.

Ama siz bana Lincolnün karaktersiz,onursuz olduğunu kanıtlayamazsınız, bırak kanıtlamayı iddia bile edemezsiniz çünkü adamı tanımıyorsunuz bile.

Bu arada Adnan Polat'ın politik bir şekilde Lincolnü gönderişini çözdüğünüzü belirtmişsiniz ama bence pek çözememişsiniz. Politik şekilde gönderilmesinden kastım medya ve taraftar baskısından tereyağından kıl çeker gibi kurtulmalarıydı.

Yunus Emre Çayırlı, seni severim. Sen benden pek hazzetmiyorsun sanırım ama olsun... Seninle ilgili de şunları söyleyeceğim;

Komplo teorilerin çok başarılı. Gerçekten. Zaten bir komplo teorisini başarılı yapan en büyük etken asla olmamış ve/veya olamayacak olmasıdır(üstte bir tane de ben yazdım, yorumlarsan sevinirim). Bu bakımdan anlattıkların muazzam(bir kanıtın olmadığı için bunları diyorum. Varsa lütfen bunları sun bilgilendir bizi). Son olarak öyle bir zorladın ki halamın bıyığı çıktı ve amcam oldu. Tebrikler.

Saygılar.

Ahmet Özgün Güven, ben de seni severim. :) Bunca vaktimi hazzetmediğim, değer vermediğim biriyle tartışarak harcamam zaten merak etme. Neden hazzetmediğimi düşündün bilmiyorum ama seninle tartışmak benim açımdan keyif verici.

Komplo teorisi değil akılcı yaklaşım. Unutmayınız ki komplo teorileri olayların akıl ve mantıkla harmanlanması sonucu ortaya çıkan, sağlam fikir örgüsü üzerine kurulu olgulardır. Ve emin olun tanımadığınız birinin karakteri hakkında yorum yapmaktan çok daha gerçekçi ve inandırıcıdır.

Karakter analizlerinizi ilgiyle takip ediyoruz. Bilhassa tanımadığınız kişiler üzerinden olanları. Forum yönetimine istekte bulunuyorum, "Ahmet Özgün Güven ile Karakter Analizleri" topağı açılsın. Yeni üye olan tanımadığımız üyelerin karakterini Prof. Ahmet Özgün Güven yorumlasın. Yeni üyelerin karakterleri hakkında bilgi sahibi olalım.

Sevgiler.

Ne alakası var şimdi benim dediklerimle bu videonun :D

ozaman verseydi formanın hakkını bizde severdik.

Nasıl yani sen demiyormuydun bunlarda Lincoln sevgisi ne kadar yer etmiş felan diye videonun başında taraftarları görmedin galiba onu kastetmek istedim.

Ayrıca Lincoln formanın hakkını verdi hemde fazlasıyla

Maçta kazandırdı..

YouTube - Cassio Lincoln GS Mobile Reklami Yepyeni HQ

Sadece bizmi bu kadar seviyoruz

Sözlerine baka bakalım ne diyoR ; Formanın hakkını verirsem bu taraftar beni unutmaz.

Ayrıca iyi oyuncu maç kazandırır ;)

Anlamışsındır heralde ;)

Bak güzel kardeşim, bu adam Galatasaray'da en çok başarmayı istediğim şey Kadıköy'de Uefa kupasını kaldırmak dedi, ne oldu ? Yapabildimi ? Bülent Hoca ile arasındaki sorunlar yüzünden doğru düzgün top oynadımı Hamburg maçında ? (2.Maçta) Sonra oyundan çıkarken o suratındaki ifadeyi gördün mü ? İşte o ifade çok şey anlatır anlayana...

Trabzona gelen marcelinho da almanya da yılın futbolcusu falan seçilmişti sanırım(GEldiği sezon almanya da 13 gol 14 asist mi ne yapmıştı.). O zaman hagi ve lincoln den sonra Türkiye'ye gelen en iyi oyuncu marcelinhodur dersek yanlış olmaz?

Vallahi Arif Kocabıyık vardı... Lakapları "Çingene" ve "Dansöz" dü, o daha iyiydi bu Lincoln'den

Eskiden olsa acaba Lincoln' ne lakap takarlardı acaba, mesela Prekazi'ninki "Sahtekar" dı hiç topsuz oynamayıp oyunda saklanıyor diye bana bu özellikler çok tanıdık geldi :)

Bu Prekazi'yi sevmemize engel değildi ama lakabı bize hep onu olduğundan büyük görmememizi hatırlatırdı :) Kenarda eli belinde dururken birisi kapalıdan "yürü sahtekar" dye bağırdığında herkes döner gülümserdi o kişiye, bir dakika sonra gol attığında bile onu gereğinden fazla büyütmezdik...

Lincoln geri döner de gol atarsa o golü GS için atacağından seviniriz ama gerçeği bilerek, onu olduğundan faklı görmeyeceğim ben

Bak güzel kardeşim, bu adam Galatasaray'da en çok başarmayı istediğim şey Kadıköy'de Uefa kupasını kaldırmak dedi, ne oldu ? Yapabildimi ? Bülent Hoca ile arasındaki sorunlar yüzünden doğru düzgün top oynadımı Hamburg maçında ? (2.Maçta) Sonra oyundan çıkarken o suratındaki ifadeyi gördün mü ? İşte o ifade çok şey anlatır anlayana...

Ne kadar saçma.. :o

İstediğim şey Kadıköyde Uefayı kazanmak dediyse tek Lincolnmü oynuyr takımda Takımca kazanmak istiyoruz demiştir tek başına bir adam nasıl Uefa kupasını kazandırabilir..

Bunlar istatistik beğenmediklerimizi makaslamalı mıydım?

Lincoln'ü istatistikleri ile bu kadar şişirmenize gerek yoktu. Bende yetenekli görüşlerine katılırım ama iş ahlakı olmayan adam bir yere kadar gidebilir...

Banane yaptığı asistden, gollerden. Sezon sonu takım 5.bitirmiş, başarımıdır ?

Ne kadar saçma.. :o

İstediğim şey Kadıköyde Uefayı kazanmak dediyse tek Lincolnmü oynuyr takımda Takımca kazanmak istiyoruz demiştir tek başına bir adam nasıl Uefa kupasını kazandırabilir..

Niye , iyi futbolcu maç kazandırır diyor ya reklamda , kazandırsaydı Hamburg maçını ?

Puahaahaha. :D

Bu ne yahu ?

Türkiye kupasında yarı finale çıkmak başarımıdır :omg:

Başarı göreceli bir kavramdır. Türkiye Kupasında yarı final oynamak bence başarıdır. Sence olmayabilir, saygı duyarım.

Ama göreceli bir kavram üzerinde kendi görüşünü ortaya koyan üyeye karşı "puahahaha, zuhahahaha, muahahaha" gibi alaycı ifadeler kullanman senin acizliğini ve bilgisizliğini gösterir.

Göreceli kavramlarda doğru ve yanlış beraber olamaz. Ya her görüş doğrudur yada hiçbir görüş doğru değildir. Bu da sana karşındakinin ifadesine saygı duymanı gerektirir.

Sevgiler.

Başarı göreceli bir kavramdır. Türkiye Kupasında yarı final oynamak bence başarıdır. Sence olmayabilir, saygı duyarım.

Ama göreceli bir kavram üzerinde kendi görüşünü ortaya koyan üyeye karşı "puahahaha, zuhahahaha, muahahaha" gibi alaycı ifadeler kullanman senin acizliğini ve bilgisizliğini gösterir.

Göreceli kavramlarda doğru ve yanlış beraber olamaz. Ya her görüş doğrudur yada hiçbir görüş doğru değildir. Bu da sana karşındakinin ifadesine saygı duymanı gerektirir.

Sevgiler.

Üyeye yaptığımı nerden çıkardın yahu ? Tamam acizim, bilgisizim.

Sevgilerimle.

Hep Elanoyla karşılaştırılıyor o zaman şöyle söyleyelim bu Lincoln niye bir Alex olamadı G.Sarayda ?

Niye , iyi futbolcu maç kazandırır diyor ya reklamda , kazandırsaydı Hamburg maçını ?

İyi futbolcu her maçı kazandırır mı? Veya her maçı kazandırmayan futbolcu iyi futbolcu değil midir? Millete "mantıklı konuşmuyorsun" felan yazıyorsun ama kendi yazdıklarını okumuyorsun heralde.

çok aradınmı peki

Merakını dindireyim çok aramadım bir istatistikten bu kadar rahatsız olacağını bilseydim yazardım kalp hastaları ve hazımsızlık yaşayanlar okumasın diye.

Lincoln'ü istatistikleri ile bu kadar şişirmenize gerek yoktu. Bende yetenekli görüşlerine katılırım ama iş ahlakı olmayan adam bir yere kadar gidebilir...

Banane yaptığı asistden, gollerden. Sezon sonu takım 5.bitirmiş, başarımıdır ?

Bu istatistikleri ben toplamadım, Wikipedia, transfermarkt bunları bizim yerimize tutuyor. İş ahlakına hiç getirmeyelim lafı çünkü bugün takımdakilerin iş ahlakına gelir lafın sonu. Takımın sezonu 5. bitirmesinin müsebibini Adnan Polat açıkladı "Keşke Bülent'le anlaşmasydık" dedi. Lincoln'ün suçu diğer futbolcuların ki kadar.

Arkadaşlar Lincoln boş adam değil bunu hepimiz biliyoruz ama söylemek bazılarımızın işimine gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt