"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Aslında Lincolnü savunmanın daha doğrusu Lincolne haksız yapıldığını ifade etmenin çok zor olduğunu düşünmüyorum. Eğer büyük resmi görebiliyorsanız, Lincolnü savunmak emin olun o kadar zor değil. Bu büyük resimde teknik direktörlerden bazı futbolculara, bazı yöneticilerden medyaya, Lincolnden taraftara kadar pek çok parça var. Bunları bir araya getirmeyi başarırsanız vaziyet aslında gayet açık.

Ben anti-Lincolncülerin işinin çok daha zor olduğunu düşünüyorum. Lincolnü savunanlar; bir parça soyut ama genellikle somut ve akılcı örnekler üzerinden gidiyor ama anti-Lincolncüler şaşırtıcı biçimde tamamen soyut ve doğruluğu kanıtlanamayacak bir olgu olan "karakter" üzerinden Lincolne sallıyorlar. Çok ama çok ilginç bir durum bu. Bir insan tanışmadığı, oturup yüz yüze konuşmadığı, birlikte vakit geçirmediği, günlük yaşamında eşlik etmeği kısacası tanımadığı birisinin karakteri hakkında yorum yapıyor ve karaktersiz-onursuz-hain olduğunu iddia ediyor. Böyle saçmalık olur mu? Sizin yolda gördüğünüz birine karaktersiz, onursuz, şerefsizin biri bu demenizden pek bir farkı yok.

Bu açıdan baktığımızda kimin işinin daha zor ve kimin yolunun çıkmaz sokak olduğu daha net anlaşılıyor.

Örneğin;

-Ben Sabrinin Lincolnden haz etmediğini, Lincolnün attığı gole nasıl sevinmediğini kanıtlayabilirim.

-Veya Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmeden 1 hafta önce verdiği röportajda "Lincolnün bu takımda işi yok, ben olsam bu adamı direkt keserim" şeklindeki demeciyle Lincolne karşı olan önyargı ve antipatisini kanıtlayabilirim.

-Veya Ardanın Berlin maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Lincolne verilen kaptanlık pazubandını takmam ben." diyerek Lincolne karşı alınan cepheyi kanıtlayabilirim.

-Hakan Şükür'ün her hafta "Lincoln 3,5 m € alıyor, Arda 500 bin euro. Bu nasıl adalet. Bu Lincoln hiçbir şey yapmıyor. Yerli oyunculara değer verin. Yerli oyuncular candır canandır." diye sayıklamasını bu dışlama ve cephe alma mevzusuna kanıt olarak gösterebilirim.

-Hakan Ünsal'ın Ntvsporda abartmadan söylüyorum bütün yıl boyunca kaç program çektilerse çekilen programların tamamında Lincolnü kötülemesini, çekiştirmesini, yerli oyuncuların Lincolne aldığı tavırları, Lincolnün takım arkadaşlarınca sevilmediğini söylemesini, Lincoln kötü, kötü Lincoln, Lincoln kötü, kötü Lincoln diye sayaıklamasını örnek vererek ona karşı duyulan kini kanıtlayabilirim.

-Lincolnün Florya tesislerinde yediği yemeği, içtiği meyve suyunu bile Lincoln aleyhinde haber yapan,

Lincolne kötü oynasın oynamasın hergün karalayan,

her maç 2 asist yaptığında bile yeterli değil, iyi oynamıyor diyen,

yönetimden izin alıp Brezilyaya gittiğinde bile sanki Lincoln izin almadan kaçarak gitmiş gibi haber yapan,

haberlerde "Lincoln tatile gitti" ifadesi koyacaklarına "Lincoln Türkiye'yi terk etti" ifadesi koyan,

3 gün geç geldiğinde kıyameti koparan ama Alex ve Güizanın 2şer hafta geç gelmesine üstünkörü değinip geçen,

Lincoln sakatlık bahanesiyle deplasmanlara gitmiyor diyen(halbuki adam birçok deplasmanda var),

İki sezonda doğru düzgün maç oynamadı, hep sakattı, yattığı yerden paraları aldı diyen(adam 2 sezonda 67 maç oynadı bre agalar, neyin yatmasıymış bu)

Ben Galatasaray'da futbolcu olsam bu Lincolnü soyunma odasında tekme tokat döverdim diyen

medya unsurlarını size kanıtlayabilirim.

Ama siz bana Lincolnün karaktersiz,onursuz olduğunu kanıtlayamazsınız, bırak kanıtlamayı iddia bile edemezsiniz çünkü adamı tanımıyorsunuz bile.

Bu arada Adnan Polat'ın politik bir şekilde Lincolnü gönderişini çözdüğünüzü belirtmişsiniz ama bence pek çözememişsiniz. Politik şekilde gönderilmesinden kastım medya ve taraftar baskısından tereyağından kıl çeker gibi kurtulmalarıydı.

Mükemmel bir yazı:) Herşeyden önce bu kadar kapsamlı bir cevap aldığım için çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel yazmışsın. Şimdi içerikle ilgili eleştirilerimi ve katılmadığım noktaları belirteyim. Lincoln'ün karakteriyle ilgili referansı gayet doğal olarak müdürü(teknik direktör), patronu(kulüp başkanı), çalışma arkadaşları(futbolcular)ndan alıyorum. Bir de öz geçmişi var bu arkadaşın. Dediğim gibi gayet yeterlidir bunlar maalesef. Yani bir kişi var. Patronunu, çalışma arkadaşlarını ve müdürünü tanıyorsunuz ve onlarla bu x kişi hakkında konuşuyorsunuz. Sonuç ortada. Bu da bana karakteriyle ilgili bir fikir veriyor. Hatta bir kulübün başkanı ekrana çıkıp bir futbolcusuna "Gitsin, bir daha gelmesin, karakteri yetersiz" gibi açıklamalar yapıyorsa, kusura bakma ama bunun politiklikle alakası yoktur. Futbolcuyu satamazsın istediğin gibi herşeyden önce. Bunlar siniri burnunda bir adamın söyleyeceği sözlerdir. Ekranda bunları söyleyen Polat normal hayatta neler diyordur? Çok merak ediyorum. Bunlar kişilik ve ahlağıyla ilgili. İş ahlakıyla ilgili de; kamplara geç gelmesini gösterebiliriz. Sonuçta arkadaşlarına yaptığı bir saygısızlıktır bu. Bunu gibi etkenler var beynim durdu şu an aklıma gelirse daha da yazarım. Şimdilik Diğerlerine geçelim;

-Ben Sabrinin Lincolnden haz etmediğini, Lincolnün attığı gole nasıl sevinmediğini kanıtlayabilirim.

Bunu kanıtlayamazsın. Belki başka problemi var, o gün sevinemedi. Bilemezsin. HEr golü için geçerliyse bu dediklerin, görmeyi isterim.

-Hakan Şükür'ün her hafta "Lincoln 3,5 m € alıyor, Arda 500 bin euro. Bu nasıl adalet. Bu Lincoln hiçbir şey yapmıyor. Yerli oyunculara değer verin. Yerli oyuncular candır canandır." diye sayıklamasını bu dışlama ve cephe alma mevzusuna kanıt olarak gösterebilirim.

-Hakan Ünsal'ın Ntvsporda abartmadan söylüyorum bütün yıl boyunca kaç program çektilerse çekilen programların tamamında Lincolnü kötülemesini, çekiştirmesini, yerli oyuncuların Lincolne aldığı tavırları, Lincolnün takım arkadaşlarınca sevilmediğini söylemesini, Lincoln kötü, kötü Lincoln, Lincoln kötü, kötü Lincoln diye sayaıklamasını örnek vererek ona karşı duyulan kini kanıtlayabilirim.

-Lincolnün Florya tesislerinde yediği yemeği, içtiği meyve suyunu bile Lincoln aleyhinde haber yapan,

Lincolne kötü oynasın oynamasın hergün karalayan,

her maç 2 asist yaptığında bile yeterli değil, iyi oynamıyor diyen,

yönetimden izin alıp Brezilyaya gittiğinde bile sanki Lincoln izin almadan kaçarak gitmiş gibi haber yapan,

haberlerde "Lincoln tatile gitti" ifadesi koyacaklarına "Lincoln Türkiye'yi terk etti" ifadesi koyan,

3 gün geç geldiğinde kıyameti koparan ama Alex ve Güizanın 2şer hafta geç gelmesine üstünkörü değinip geçen,

Lincoln sakatlık bahanesiyle deplasmanlara gitmiyor diyen(halbuki adam birçok deplasmanda var),

İki sezonda doğru düzgün maç oynamadı, hep sakattı, yattığı yerden paraları aldı diyen(adam 2 sezonda 67 maç oynadı bre agalar, neyin yatmasıymış bu)

Ben Galatasaray'da futbolcu olsam bu Lincolnü soyunma odasında tekme tokat döverdim diyen

Söylediğin gibi bunlar medya unsurları. Şu an aynıları Arda'ya yapılıyor. Belki daha beteri. Saba Tümerle sevgili diye yazdılar çocuğu:). Yani bu durum lincolne özgü değil. Önemli olan her topçu bu tarz işlere maruz kalır, kalacaktır. Ayrıca lincoln çok malzeme verdi. Her kampa geç gelmesinin mazereti olamaz.

-Veya Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmeden 1 hafta önce verdiği röportajda "Lincolnün bu takımda işi yok, ben olsam bu adamı direkt keserim" şeklindeki demeciyle Lincolne karşı olan önyargı ve antipatisini kanıtlayabilirim.

-Veya Ardanın Berlin maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Lincolne verilen kaptanlık pazubandını takmam ben." diyerek Lincolne karşı alınan cepheyi kanıtlayabilirim.

Bunları kanıtlayabilirsin, evet. Ancak Arda'nın oradaki tutumu bizimkine benzerdi(ya da benimkine). "Hagi'nin bile takmadığı bant nasıl lincolne verilir" tarzında. Bülent Korkmaz da bunları dedi malum ama lincoln'ün düşüşü korkmaz döneminden önce başlamıştı.

Ahmet Özgün Güven, ben de seni severim. :) Bunca vaktimi hazzetmediğim, değer vermediğim biriyle tartışarak harcamam zaten merak etme. Neden hazzetmediğimi düşündün bilmiyorum ama seninle tartışmak benim açımdan keyif verici.

Komplo teorisi değil akılcı yaklaşım. Unutmayınız ki komplo teorileri olayların akıl ve mantıkla harmanlanması sonucu ortaya çıkan, sağlam fikir örgüsü üzerine kurulu olgulardır. Ve emin olun tanımadığınız birinin karakteri hakkında yorum yapmaktan çok daha gerçekçi ve inandırıcıdır.

Karakter analizlerinizi ilgiyle takip ediyoruz. Bilhassa tanımadığınız kişiler üzerinden olanları. Forum yönetimine istekte bulunuyorum, "Ahmet Özgün Güven ile Karakter Analizleri" topağı açılsın. Yeni üye olan tanımadığımız üyelerin karakterini Prof. Ahmet Özgün Güven yorumlasın. Yeni üyelerin karakterleri hakkında bilgi sahibi olalım.

Sevgiler.

Ben senin yazdıklarını dikkat ve özenle okuyorum. Senin de benim hakkımda böyle düşündüğünü bilmek sevindirdi beni:) Konuya dönersek, siyahlı kısımla ilgili açıklamamı yukarıda yapmıştım. Son paragraf içinse: Söz yönetimin, ne diyelim?:)

Lincoln'ü istatistikleri ile bu kadar şişirmenize gerek yoktu. Bende yetenekli görüşlerine katılırım ama iş ahlakı olmayan adam bir yere kadar gidebilir...

Banane yaptığı asistden, gollerden. Sezon sonu takım 5.bitirmiş, başarımıdır ?

Galatasaray tarihinin en fiyasko,rezil sezonlarından birini belkide en rezilini örnek veiripte Lincoln´u günah keçisi ilan etmekteki amaç ne ? Çözemedim doğrusu

İyi futbolcu her maçı kazandırır mı? Veya her maçı kazandırmayan futbolcu iyi futbolcu değil midir? Millete "mantıklı konuşmuyorsun" felan yazıyorsun ama kendi yazdıklarını okumuyorsun heralde.

Bakın sevgili Yunus Emre Çayırlı , o dediğiniz maç her maç değil, Galatasaray'ın yüzyılında başarabileceği en büyük nimete kavuşturabilecek maçlardan biri. Kadıköy'de Uefa kupasına giden yolda çok önemli bir maç. İyi hatırlarım o maçı. Hayatımda yaşamadığım duyguları yaşadığım bir maç olmuştu. Vurun, kırın, parçalayın. O maçı kazanın. Sadece bunu istedik. Arda o maçta dizinin arka bölümünde oluşan bir delikle oynadı. Hemde sembol gibi oynadı, aslanlar gibiydi. Ya büyük adam Lincoln ne yaptı ? O maçtan sonra dedim ki kendi kendime, ulan bundan sonra bizi ligde şampiyon yapsan ne olur ? Zaten 17 tane var müzende. Başka şeyler lazım bize, daha büyükleri.

Ha birde; mantıklı - mantıksız, yorum yapma. Görüşüme eklemek istediğin şeyler varsa alıntıla. Bende kendi görüşümle cevap veririm , kendi mantığımla.

Merakını dindireyim çok aramadım bir istatistikten bu kadar rahatsız olacağını bilseydim yazardım kalp hastaları ve hazımsızlık yaşayanlar okumasın diye.

Bu istatistikleri ben toplamadım, Wikipedia, transfermarkt bunları bizim yerimize tutuyor. İş ahlakına hiç getirmeyelim lafı çünkü bugün takımdakilerin iş ahlakına gelir lafın sonu. Takımın sezonu 5. bitirmesinin müsebibini Adnan Polat açıkladı "Keşke Bülent'le anlaşmasydık" dedi. Lincoln'ün suçu diğer futbolcuların ki kadar.

Arkadaşlar Lincoln boş adam değil bunu hepimiz biliyoruz ama söylemek bazılarımızın işimine gelmiyor.
Lincolnün kovulması kimde hazımsızlık yapmış bu yeterince belli Mehmet bey.

Nasıl değil yaa ne istiyosun başka..

Alex kaç senden beri Fnerde Lincoln şu an bizde olsa o zaman sorunun cevabını alırdın..

Valla o kadar çaba gösterseydi bile yeterdi benim için bir maç parlayıp öbür maç sakat veya herhangi bir sebepten dolayı oynamayınca insana gına geliyordu

Galatasaray tarihinin en fiyasko,rezil sezonlarından birini belkide en rezilini örnek veiripte Lincoln´u günah keçisi ilan etmekteki amaç ne ? Çözemedim doğrusu

Futbolda iyi - kötü günler olur sayın Damgacı. Ama bir futbolcu kötü oynasa bile mücadele eder, azimle koşar topun peşinden. İçindeki hırsla, armanın gücüyle. Lincoln bunu yapmadı, yapmak istemedi. Ben sahada mücadele eden adamı kötü performans sergilese bile eleştirmem. Çünkü nerde olduğunu bilir o mücadele edenler.

Ha birde Galatasaray tarihinin en rezil sezonlarından biriydi demişsin, çok değil 2003-2004 sezonunda Galatasaray ligi 6.bitirdi. Bu daha büyük bir rezilliktir.

Kilitlenmesin arkadas, zaten sadece burda Lincoln adini yazabiliyoruz sizin bos tartismalariniz yuzunden kilitlenmesin.

Lincolnün kovulması kimde hazımsızlık yapmış bu yeterince belli Mehmet bey.

Hazımsızlık falan yarattığı yok bende istatistiklere laf atman çok çirkin bunu bil!

-Arda'nın Berlin maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Lincoln'e verilen kaptanlık pazubandını takmam ben." diyerek Lincoln'e karşı alınan cepheyi kanıtlayabilirim.

Mesajında yazan arkadaşa şunu söylemeliyim Arda zaten bunu yani Lincoln'e cehpe alınması için fiştekleme olayını Florya'da bayraktarlığını yapan isimdi şimdi olmayan birkaç kişiyle birlikte. Bunu GS TV kameraları önünde yapma cüretini dâhi gösterdi. Arda'nın o maç sonunda yaptığı hakeretten sonra ki aynısını Sabri yaptığı için kaptanlık kendisine verilmedi Arda'ya kaptanlığı vermekte bir beis görmeyen yönetimi hayretle izledim. Geçen sezon birkaç maçta Arda ve Sabri bu terbiyesizliği kaptanlık pazu bandını geri çevirme protestolarını yaptılar. Ödül olarak Arda bu yıl kaptan burası Türkiye. Lincoln'e verilen pazu bandını takmam demeci yine üzerine vazife olamayan bir konuda atıp tutması esasen ama çok çirkin...

Futbolda iyi - kötü günler olur sayın Damgacı. Ama bir futbolcu kötü oynasa bile mücadele eder, azimle koşar topun peşinden. İçindeki hırsla, armanın gücüyle. Lincoln bunu yapmadı, yapmak istemedi. Ben sahada mücadele eden adamı kötü performans sergilese bile eleştirmem. Çünkü nerde olduğunu bilir o mücadele edenler.

Ha birde Galatasaray tarihinin en rezil sezonlarından biriydi demişsin, çok değil 2003-2004 sezonunda Galatasaray ligi 6.bitirdi. Bu daha büyük bir rezilliktir.

Şu mantığa hastayım Galatasaray ruhu

Bu yabancılar bu ülkeye para için geliyor bu kadar basit Baros´u falan örnek verip duruyorsunuz öğlende belirttim Baros´un yenilgiyi kabullenmeyen bir yapısı var . Oynadığı her takımda böyleydi bu Galatasaraya özel bir durum yok

+

Olarak mevki itibari ile baktığımızdada Lincolnun Baros gibi , Mustafa Sarp gibi deli danalar gibi koşmasına gerek olmadığını görürüz

Ayrıca Baros , Kewell , Nonda , Lincoln , Arda gibi yıldızlarla 5 . olamak mı daha büyük başarısızlık ? Yoksa Cihanla , Orhanla 6. olmak mı ? İlk seçenek daha ağır basıyor

Saygılar

Bu fotoğraf çekildiğinde Galatasaray devre arası kampındaydı;

ndynezNhA8A.jpg

Bu resimler çekildiğinde lig devam ediyordu;

ln_000.jpg

Hiçbir futbolcuya gösterilmediği kadar ilgi gösterildi;

lincoln_adnanpolat_samimi.jpg

Ama o sevgiye karşılık oynadığı maçta oyundan alınınca antrenörüne küfür edicek kadar karaktersiz bir adamdı;

767687959.jpg

Herşeye rağmen yönetim sesini çıkarmadı para cezası ile geçiştirdi.[/U]

Ama o ne yaptı? Lig devam ederken kimseyi takmayıp ülkesine gitti.

12571_501.jpg

Bravo sana Lincoln. Galatasaray kulübünü bir hiç olarak gördüğün için.

Bravo sana Lincoln. Bu kadar ilgiye-sevgiye rağmen taraftarı sattığın için.

Bravo sana Lincoln. Bu kulübe hiçbirşey vermeyip üstüne taraftarı ikiye böldüğün için.

Bravo sana Lincoln. Para dışında hiçbirşeyi düşünmediğin için.

Bravo sana Galatasaray Taraftarı böyle bir adamı sevdiğin ve koruduğun için!

Hazımsızlık falan yarattığı yok bende istatistiklere laf atman çok çirkin bunu bil!

-Arda'nın Berlin maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Lincoln'e verilen kaptanlık pazubandını takmam ben." diyerek Lincoln'e karşı alınan cepheyi kanıtlayabilirim.

Mesajında yazan arkadaşa şunu söylemeliyim Arda zaten bunu yani Lincoln'e cehpe alınması için fiştekleme olayını Florya'da bayraktarlığını yapan isimdi şimdi olmayan birkaç kişiyle birlikte. Bunu GS TV kameraları önünde yapma cüretini dâhi gösterdi. Arda'nın o maç sonunda yaptığı hakeretten sonra ki aynısını Sabri yaptığı için kaptanlık kendisine verilmedi Arda'ya kaptanlığı vermekte bir beis görmeyen yönetimi hayretle izledim. Geçen sezon birkaç maçta Arda ve Sabri bu terbiyesizliği kaptanlık pazu bandını geri çevirme protestolarını yaptılar. Ödül olarak Arda bu yıl kaptan burası Türkiye. Lincoln'e verilen pazu bandını takmam demeci yine üzerine vazife olamayan bir konuda atıp tutması esasen ama çok çirkin...

Aynen oyle. Lincoln'e karsi taviri bu olay cok guzel ozetliyor zaten.

Yahu Lincoln iyi futbolcuydu zaten bunda tamamız Kalitesine laf atan yok zaten.Arda'nın tavırlarıda son derece yanlıştı bunada tamam ama bu oyuncuya hiçbir futbolcuya gösterilmeyen ilgi gösterildi haketmemesine rağmen herzaman desteklendi o istediği maç oynamayıp istediği deplasmana gitmediği zaman bile bu taraftar sevdi onu ama artık sabır kalmadı.Hernekadar o tavırlarını doğru bulmasam yaptığı yanlış olsada Ardayı herdefasında kurban göstermekten vazgeçin Mehmey bey.

@ Ahmet Özgün Güven

Öncelikle mesajınızı okuduğumu ve beğendiğimi bildirmek isterim. Ancak genellikle olduğu gibi katılmadığım noktalar var. Onları birazdan belirtirim ama bu mesajımda Sabrinin videolarını paylaşmak istiyorum.

Sabrinin Lincolnün attığı gole sevinmemesi daha doğrusu gole sevinip Lincolnün attığını görünce birden elini burnunu götürmesi ve arkasını dönüp gitmesi çok ilgimi çekmişti. Bu video ve 1 adet de "Sabrinin penaltı olunca topu takımın penaltıcısı olan Barostan kapıp Ümit Karan'a götürmesi"ni içeren videolardaki bu küçük kesitler beni zaten yerli oyuncular arasında var olduğuna inandığım yabancılara karşı olan tavırdan emin olmamı sağladı.

2:20-2:30 arasını izleyin. 5-2lik Galatasaray-Kocaeli maçı. Lincoln skoru 3-2ye getiriyor. Maçın bitimine daha yarım saat var. Sabri önce seviniyor sonra golü atan kişiye bakıyor ve Lincoln olduğunu görünce eli birden burnuna gidiyor ve anında arkasını dönüyor.(2:24) Fazla paranoyak olduğumu düşünebilirsiniz ama o ince nüansı farkedebilirseniz komplo teorisi değil, bir gerçek olduğunu anlayacaksınız.

YouTube - Galatasaray 2 : 5 Kocaelispor - Maçın Tüm Golleri (HD)

00:50-00:60 arasını izleyiniz. Başrolde yine Sabri var. Bu sefer yabancı futbolcu Baros. Penaltı oluyor. 53. saniyede takımın penaltıcısı Baros penaltıyı kullanmak için topu istiyor. Bu arada Sabride Barosun tam arkasında. Barosun top istediğini görüyor, top tam Barosa geliyorken önüne geçip topu alıyor ve Ümit Karana teslim ediyor. (00:57)

YouTube - Galatasaray 3 - 1 Hacettepe spor kulübü macin özeti 30.11.08

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama bence son derece art niyetli olaylar.

Sevgiler.

Bu fotoğraf çekildiğinde Galatasaray devre arası kampındaydı;

ndynezNhA8A.jpg

Bu resimler çekildiğinde lig devam ediyordu;

ln_000.jpg

Hiçbir futbolcuya gösterilmediği kadar ilgi gösterildi;

lincoln_adnanpolat_samimi.jpg

Ama o sevgiye karşılık oynadığı maçta oyundan alınınca antrenörüne küfür edicek kadar karaktersiz bir adamdı;

767687959.jpg

Herşeye rağmen yönetim sesini çıkarmadı para cezası ile geçiştirdi.[/U]

Ama o ne yaptı? Lig devam ederken kimseyi takmayıp ülkesine gitti.

12571_501.jpg

Bravo sana Lincoln. Galatasaray kulübünü bir hiç olarak gördüğün için.

Bravo sana Lincoln. Bu kadar ilgiye-sevgiye rağmen taraftarı sattığın için.

Bravo sana Lincoln. Bu kulübe hiçbirşey vermeyip üstüne taraftarı ikiye böldüğün için.

Bravo sana Lincoln. Para dışında hiçbirşeyi düşünmediğin için.

Bravo sana Galatasaray Taraftarı böyle bir adamı sevdiğin ve koruduğun için!

Bunları sizin kafanıza sokan, bilinçaltınıza yerleştiren medya. Onu anlatmak istiyoruz kaç aydır.

Yok yattığı yerden para almış, taraftarı satmış, hiçbir şey vermemiş, Türkiye'yi terk etmiş, kimseyi takmamış vs. vs. Bunların hepsi benim gazetelerde gördüğüm laflar. Öyle diye diye Lincolnü taraftarın gözünde bitirdiler. Şimdide Elanoya yapıyorlar aynısını. Zamanında Jardele yapmışlardı.

Sevgiler.

Sevgili Yunus Emre, ikinci videodaki penaltı mevzuuna benzer bir olay bu sene de yaşandı. Barış kullanmak isterken arda topu kewell a verdi. Buna benzer birşey görüyorum tabii takımın penaltıcısının baros olması durumu farklı kılıyor. Yine de böyle art niyetli bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum(Ümit Karan'ın ligde gol atmamış olması onu böyle bir hareket yapmaya itmiş olabilir, yanlıştur tabii ama kötü niyetli değildir). İlk videoyla ilgili de şunları söyleyebilirim; sabri'nin o günkü ruh hali hiç düzgün değildi. Yanından geçen adamın topuna ayağını bile uzatmamış, durmuş ve tribünlere el kol yapmıştı. Üzerinde çok büyük bir baskı vardı, ve o maçta daha başka saçma hareketler de yapmıştı. Olayı yok saymak istediğimden değil, gerçekten sabri o gün psikolojisi düzgün bir adam gibi davranmamıştı.

Lincolnu yönetim kovdu ama fenerin stadında neredeyse hic etkilenmeyip futbolunu oynayan adam Lincolndur,Arda Lincolnden daha fazla sımartılıyor ama fener macında hicbirsey yapamadı bu camia Avrupa ve derbilerde iyi oyun bekleyebilir diyarbakıra gol atsan cokda önemli degildir Lincoln cok iyi futbolcudur ama karakterini bilemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt