"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Örnek vermiştim:rolleyes:

Sen önce futbolculara kazma dememeyi öğren sapık supuk konuşma

Ne oldu?daha geçen sene adamı yerden yere sokan siz değilmiydiniz.Adamın saçına,memleketine,formasına takan siz,alay geçen siz değilmiydiniz.KAZMA diyen siz!!iyi oynayınca terbiyelimi oldunuz:DSen konuyu değiştirme,cevap ver

1- ben demedin karşlığını vermedi diye

2- lincoln geldiği ilk sene hiçbirşey yapmadı sabır etmedik mi?

3- medyanın ne dediği umrumda değil. onlar gazeteleri satsın diye en popüler kişilere saldırırlar düşünmeden sende onlara inanıyorsan onu bilemem.

4- Elano aldığı para. ben futbolcuların kazandıkları paraları hesaplamam tabiki para kazanacak benim senin karakaşın karagözün için gelmedi Türkiyeye.

5- bu oyuncunun hazırlık kampı geçirmediğini biliyoruz yükleme yapılmadı ona o yüzden fiziki açıdan kötü durumda. Brezilya milli takımı ile Galatasarayı kıyaslamakta yanlış nie orada iyi burada kötü hee Brezilya mili takımında da fiziki açıdan yeterli değil.

Ben genel olarak konuştum.Fizik tamam da.Lincoln de öyle diyolardı.dokunsan düşüyodu.ama adam kalkıp oynuyodu

Ne oldu?daha geçen sene adamı yerden yere sokan siz değilmiydiniz.Adamın saçına,memleketine,formasına takan siz,alay geçen siz değilmiydiniz.KAZMA diyen siz!!iyi oynayınca terbiyelimi oldunuz:DSen konuyu değiştirme,cevap ver

Siz değilmiydiniz :asd: lafa bak

Ben öyle birşey demedim postlarıma bakabilirsin

Konuyu değitirmiyorum olayı Sabriye Elanoya getiren sensin :asd::rolleyes:

Siz değilmiydiniz :asd: lafa bak

Ben öyle birşey demedim postlarıma bakabilirsin

Konuyu değitirmiyorum olayı Sabriye Elanoya getiren sensin :asd::rolleyes:

Sabri o konunun içinde çünkü.Çok övdüğünüz elano,geçen sene b.k attığınız sabri yi bile geçemedi.böyle anla sen.Zaten şu an konuşamazsın.Daha sözleşmeli oyuncularımızı bilmiyosun.Lincolnde sözleşmeli futbolcumuz.Ozaman ne yapıyoruz?Elano iyi oynayana kadar,bekliyosun!!

Sabri o konunun içinde çünkü.Çok övdüğünüz elano,geçen sene b.k attığınız sabri yi bile geçemedi.böyle anla sen.Zaten şu an konuşamazsın.Daha sözleşmeli oyuncularımızı bilmiyosun.Lincolnde sözleşmeli futbolcumuz.Ozaman ne yapıyoruz?Elano iyi oynayana kadar,bekliyosun!!

Ne diyosun? :asd:

Ben lafımı attım.Bazıları bu lafları alır merak etme;)Sen demediysen üstüne alınma.

söyleğin laflar ile bütün üyeler sanki demiş oluyor. +hala kazma diyorsun Sabriye

+oyuncu kötü oynuyorsa tabiki eleştirlecek eleştirilerden doğruyu bulması için sende eleştir Elanoyu ki sen kıyaslıyorsun kıyaslama eleştir.

heee maaşını ödüyoruz hala sözleşme varya

Evet, o da ödeniyor şu an Federasyon'a. Davayı kazandıktan sonra yani sözleşmesini feshetmekte haklı olduğumuz kanıtlanana kadar da ödeyeceğiz. Federasyon'da duruyor o para daha sonra biz o parayı geri alacağız dava sonuçlanınca. :)

Evet, o da ödeniyor şu an Federasyon'a. Davayı kazandıktan sonra yani sözleşmesini feshetmekte haklı olduğumuz kanıtlanana kadar da ödeyeceğiz. Federasyon'da duruyor o para daha sonra biz o parayı geri alacağız dava sonuçlanınca. :)

Ben o iş bitti biliyorum çünkü sözleşmesi feshedildi diye söylenmişti

Ben o iş bitti biliyorum çünkü sözleşmesi feshedildi diye söylenmişti

Okumuyor musun yazdıklarımı?

Federasyon nezlinde evet feshedildi. Fakat Uefa nezlinde hala futbolcumuz. Sözleşmei duruyor. Federasyondan lisans çıkartmadığımız için federasyon kayıtlarına göre futbolcumuz olarak gözükmüyor ve oynatamıyoruz ligde. Ama şu an istesek Avrupa maçlarında oynatabiliriz.:)

Okumuyor musun yazdıklarımı?

Federasyon nezlinde evet feshedildi. Fakat Uefa nezlinde hala futbolcumuz. Sözleşmei duruyor. Federasyondan lisans çıkartmadığımız için federasyon kayıtlarına göre futbolcumuz olarak gözükmüyor ve oynatamıyoruz ligde. Ama şu an istesek Avrupa maçlarında oynatabiliriz.:)

Galatasaray yani parasını ödüyor hala Lincolnün?

Yanlışın var dostum

Galatasaray yani parasını ödüyor hala Lincolnün?

Yanlışın var dostum

Ben böyle biliyorum ve bu konuda da eminim. Zaten o para federasyona ödeniyor ve olay çözümlendiğinde geri alınacak. Yani Lincoln'ün bir kazancı yok bu işte.

ahlaki değerlere sahip olmayan ve bırakın mesleğine; kendisine dahi saygı duymayan bir oyuncudur. kaldı ki sahaya çıktığında adam gibi top oynasa içimiz yanmayacak. paşam sivas'ın saha şartlarını beğenmez maça gitmez, koşmayı sevmez, teknik direktöre trip atar, brezilya tatilini bırakıp antremanlara katılmaya tenezzül etmez. sonra da "tanrının olmamı istediği yerdeyim" der.

yedigi onca naneden sonra hala bu adama methiyeler duzen galatasaray taraftarini bir meydana doldurup yaksak ulkenin iq ortalamasi bi anda beser onar yukselir yemin ediyorum.

Sözlük'ten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt