# Dória

Milan alir iki sene sonra super bir stoper olmus olur bizde sap gibi kaliriz ve o zaman 35 civari yasinda ki Terry'i almaya calisiriz

Keşke alabilsek , Mancini'nin iskelet kadro çalışmalarında stoper bölgesi için biçilmiş kaftan ama çok çok zor.

Zannetmiyorum.

Aslında iyi bir duyum var hakkında neyse

Yarın belli olur hersey

mancini'nin istediği 4-5 stoperden birisi olduğunu düşünüyorum. alabilirsek 10-12 milyona çok ciddi fiyatlara satarız.

Tam bir ayibogan,tam bizim lige göre,hava toplarindaki zaaflarimiz kapanir

Adam tank gibi. 19 yaşında böyle oturmuş bir fizik zor bulunur. İnşallah ama yedirmezler.

videolarından izlediğim kadarıyla anladığım bu adam efsane olur yakında çok geçmez

scout ekıbıne gerek yok zaten...fm de kı wonderkıdlere bırer gozlemcı yolla 2ser 3er ay takıp etsınler begendıklerını alsınlar :D

abi bunu bize yedirmezler. tamam tellesi aldık ama telles henüz fizik olarak üst düzey değil fakat bu çocuk fizik olarakta hazır avrupaya. 19 yaşında ama dünya devleri peşinde biz imkansız alamayız hadi oyuncu kabul etti diyelim bonservisine 15-20 milyon euro veremeyiz zaten.

brezilyadan ne stoper çıkıyor arkadaş. david luiz miranda marquinhos dante thiago alex doria kıyamet gibi. bi tanesini bizim milli takıma koysak 10 sene stoper sorunu yaşamayız

12m filan olsa alınabilir ama bu fiyata da bırakmazlar adamı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetime bak 15-20 Milyonun hesabını yapıyor.

Melonun stoper versiyonu gibi bişey sanırım.

izlerken bende aynen böyle düşündüm.

Şu ana kadar adı bizimle anılan stoperler içerisinde uzak ara en iyisi.

Herif öküz gibi ne yerden ne havadan top bırakmıyor son zamanlarda izlediğim en güçlü defans.

Defans dediğin böyle olucak rakip forveti korkutacak .

Adam 19 yasında ama banko oynuyor takımında işde böyle adamlara verilir 10 15m euro bonservis. Yatırım bu olur.

Takımında hiç oynamamıs hayatında sadece 15 tane prof. maç yapmıs adamlara 15m euro vererek yatırım olmaz o riskin kralıdır.

Bu adamın GS gelmesine ihtimal dahi vermiyorum. Bu adam Ben Barcelonada Real Madridde Milanda oynarım diyor belli yani.

Hasta kaldım adama. rüyalarıma girer şimid bu adam.

Geri
Üst Alt