Dr.Levent Şahin ve Ümit Davala'nın Fatih Terim'e Katkıları

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Dünya üzerinde her yardımcı patronuna bir şeyler kazandırır, katkı verir, düşünce yapısını değiştirir. Ben bu ikilinin Fatih Terim'e herhangi bir noktada bir katkı sağladığını düşünmüyorum. Daha da kötü olan nokta Fatih hocanın da böyle çalışmak istemesi.

Katkı almaz verir. Yardımcıların tek görevi 5 e 2 de oyuncuların başında durup kuka dizip toparlamalaridir. Başka da terim e hiçbir katkısı yoktur. Terim inde bu hocalara bi katkısının olduğunu düşünmüyorum.. Sonsuz döngüye girdik anasını satayım sarıp duruyoruz

Bugün levent Şahin in açıklamaları güzeldi yalnız. Söyledikleri kendisinden ziyade terim ide kapsar. Bu takımın patronu kendisi değil terim sonuçta. Bu özür levent Şahin in değil fatih terim in özrüdür.

GSC Mobile App

Bunlar kafa sallayip haklisin demekten başka birşey yapmiyorlardir. Derhal yollar ayrilmali

Hocanın kendi bildiğini okuma huyu var ama yardımcı konumundaki bu çapsızlar da harbi çok yetersiz yahu. Hamza Malatya'dan ayrılırken hoca sırf şu sudan sebeplerden ötürü aldığı ve bundan sonra da alması muhtemel olan cezalardan ötürü yardımcı olarak düşünse keşke diye geçirmiştim içimden. Seve seve kabul ederdi Hamza ama Davala, Şahin gibi çapsızlar yerinden olmasın diye aklından bile geçirmemiştir böyle bir şeyi.

Son düzenleme:
Fatih hoca 34 senedir teknik direktörlük yapmasina ragmen kimseyi yetistiremedi hoca/antrenör olarak.

Yalmiz Murat, hicbir Teknik Direktorun boyle bir "dogal" misyonu yok. Onu belirtelim, yine savunmus gibi gorunecegim, olsun ama bu biraz abarti ve utopik bir beklenti.

Konuya gelirsek ben Umit'in ozellikle ne ise yaradigini anlamadim. Levent hoca'yi tanimiyorum ki bana gore bir etkisi yok ve vucut dili de baya pasif.

Yalmiz Murat, hicbir Teknik Direktorun boyle bir "dogal" misyonu yok. Onu belirtelim, yine savunmus gibi gorunecegim, olsun ama bu biraz abarti ve utopik bir beklenti.
X hocanin yaninda yardimci olarak calisip sonra bir baska takimda A takim teknik direktörü olup basarili olan isimler var ama Galatasaray'dan böyle biri cikmadi. Süper Lig seviyesinde bile teknik direktör cikaramadik. Bunda bir gariplik yok mu?

X hocanin yaninda yardimci olarak calisip sonra bir baska takimda A takim teknik direktörü olup basarili olan isimler var ama Galatasaray'dan böyle biri cikmadi. Süper Lig seviyesinde bile teknik direktör cikaramadik. Bunda bir gariplik yok mu?

Ya tabi, boyle birsey var. Terim - Denizli - Piontek gibi. Ama hic bir kulup bir TD'den "aha bu da bizim Umit Davala eti senin kemigi benim 10 sene sonra hoca olsun" diye beklentiye girmez, ya da bunu istemez. Bu Terim'in basarisidir yani Piontek'ten kaptiklari diyelim, oldugu soylenir ona atfen yaziyorum. Mouinho'ya bunu soylesen baya guler bence :) Ben bir TD'den dogal gorevinin bu oldugu konusunda katilmiyorum. Garip olan sunu soyleriz mesela; Terim'in Mufit Kasap ile olan yol ayriligi ya da 10 sene onceki ekibiyle simdiki arasindaki farklar gibi.. Bence TD kemiklemis yardimci, masor, analizci, scout neyse ekibiyle gelir ve bu sekilde kurumsallasir.

Dünya üzerinde her yardımcı patronuna bir şeyler kazandırır, katkı verir, düşünce yapısını değiştirir. Ben bu ikilinin Fatih Terim'e herhangi bir noktada bir katkı sağladığını düşünmüyorum. Daha da kötü olan nokta Fatih hocanın da böyle çalışmak istemesi.

Hocam katki almas, katki verir renktas

Fatih hoca 34 senedir teknik direktörlük yapmasina ragmen kimseyi yetistiremedi hoca/antrenör olarak.
çünkü yetiştirme kapasiteside yok aynı oyuncularda olduğu gibi

zorda kaldığında oyuncu kendi kendini yetiştiriyor sonra ft yetiştirdi oluyor. bknz: ozan kabak

çünkü yetiştirme kapasiteside yok aynı oyuncularda olduğu gibi

zorda kaldığında oyuncu kendi kendini yetiştiriyor sonra ft yetiştirdi oluyor. bknz: ozan kabak
Ya bizim bu tembel tenekelere ne demeli? Hic birinde ulan a takim teknik direktörü olayim derdi yok. Gelsin kebaplar, gitsin tabaklar..

Maça gelirken paltosunu taşımaları!

Geri
Üst Alt