- 4 Aralık 2009
- 13.566
- 9.462
- 2.238
Yuh harbiden mi? Nöbette geri kalmanın zararları işte 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avratlardan basini kaldirmissin sonundaALLAAAAHHHH
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mertens 10 numara Kerem ve Yunus kanatlarda diye düşünüyorum.Benim hala cözemedim olayi, birde pahali bir 10 numara gelirse, kim nerde oyniyacak? Hani misal bir Mertensi yedek birakacak kadar lüksümüz yok bence, tek cözüm okanin kaleye gecmesi olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 172071
Ben 95'liyim. 2000'lerin ortasından sonrasını iyi hatırlıyorum. Öncesini hayal meyal işte. Ama ben hayatımda ilk kez eksiksiz bir kadro kurulduğunu görüyorum Galatasaray'da. Her mevki tamam şu anda. 10 numaraya da birini alalım ama biz yine de. 4-4-2 de oynayabilelim 4-2-3-1 de 4-3-3 de 4-1-4-1 de. Hatta 3'lü savunma bile oynanır bu beklerle. Güzel bir 10 numara ile tüm taktikleri ortalamanın çok üstünde oynayabilecek bir takım oluruz. 10 numara haricinde alternatif futbolculara bakabiliriz. Ama bence ikinci hafta Sami Yen'de 10 numara da kadroda olur. Hatta bir de kanat alternatifi alınır o zamana kadar.Benim hala cözemedim olayi, birde pahali bir 10 numara gelirse, kim nerde oyniyacak? Hani misal bir Mertensi yedek birakacak kadar lüksümüz yok bence, tek cözüm okanin kaleye gecmesi olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 172071