Dries Mertens ve Lucas Torreira Bu Akşam İstanbul'a Geliyor

ALLAAAAHHHH

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iki transferi bitiren ekip; Erden Timur, Arda Turan ve Eyüpspor Başkanıymış.

via Haluk Yürekli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarın yeniden benimsemesi için transferler üzerinden bilinçli olarak Arda güzellemesi yapılıyor bence.

Mertens’e de en az Torreira kadar sevindim. Sırf Mertens’i izlemek için hemen gidip kombine alayım. Seferovic Mertens’i kral yapar kral

Allaaaahh. Sakın üflemeyin, düşüyorum!

Mubise illa bi rol bicilecek

Benim hala cözemedim olayi, birde pahali bir 10 numara gelirse, kim nerde oyniyacak? Hani misal bir Mertensi yedek birakacak kadar lüksümüz yok bence, tek cözüm okanin kaleye gecmesi olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 172071
Ben 95'liyim. 2000'lerin ortasından sonrasını iyi hatırlıyorum. Öncesini hayal meyal işte. Ama ben hayatımda ilk kez eksiksiz bir kadro kurulduğunu görüyorum Galatasaray'da. Her mevki tamam şu anda. 10 numaraya da birini alalım ama biz yine de. 4-4-2 de oynayabilelim 4-2-3-1 de 4-3-3 de 4-1-4-1 de. Hatta 3'lü savunma bile oynanır bu beklerle. Güzel bir 10 numara ile tüm taktikleri ortalamanın çok üstünde oynayabilecek bir takım oluruz. 10 numara haricinde alternatif futbolculara bakabiliriz. Ama bence ikinci hafta Sami Yen'de 10 numara da kadroda olur. Hatta bir de kanat alternatifi alınır o zamana kadar.

Geri
Üst Alt