Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Lisansları bile yetişmeyebilir yarına ama bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki evander veya farkli bir bonservizle 10 numara gelirse? Ben onu cözemedim iste. Salliyorum 7milyon bonserviz verdik gelecek 10 numaraya o vakit o adam nasil oyniyacak Okan kaleye gecmedikceMertens 10 numara Kerem ve Yunus kanatlarda diye düşünüyorum.
Kadro bollugu herzaman iyidir, farkli taktikler hayata gecirmek icin ama bizim milyonluk oyuncuyu yedekte otutturacak lüksümüz varmi onu kestiremedim.Ben 95'liyim. 2000'lerin ortasından sonrasını iyi hatırlıyorum. Öncesini hayal meyal işte. Ama ben hayatımda ilk kez eksiksiz bir kadro kurulduğunu görüyorum Galatasaray'da. Her mevki tamam şu anda. 10 numaraya da birini alalım ama biz yine de. 4-4-2 de oynayabilelim 4-2-3-1 de 4-3-3 de 4-1-4-1 de. Hatta 3'lü savunma bile oynanır bu beklerle. Güzel bir 10 numara ile tüm taktikleri ortalamanın çok üstünde oynayabilecek bir takım oluruz. 10 numara haricinde alternatif futbolculara bakabiliriz. Ama bence ikinci hafta Sami Yen'de 10 numara da kadroda olur. Hatta bir de kanat alternatifi alınır o zamana kadar.
Diagne'yi yedek oturttuk vallahi. O da 2.7 falan alıyordu. Mertens de 3.2. Çok da büyük bir olay değil. Dursun Özbek o cüzdanı salladı ve Nevzat Dindar'ın da dediği gibi o cüzdan boş değilmiş.Kadro bollugu herzaman iyidir, farkli taktikler hayata gecirmek icin ama bizim milyonluk oyuncuyu yedekte otutturacak lüksümüz varmi onu kestiremedim.