Dries Mertens ve Lucas Torreira Bu Akşam İstanbul'a Geliyor

Ben 95'liyim. 2000'lerin ortasından sonrasını iyi hatırlıyorum. Öncesini hayal meyal işte. Ama ben hayatımda ilk kez eksiksiz bir kadro kurulduğunu görüyorum Galatasaray'da. Her mevki tamam şu anda. 10 numaraya da birini alalım ama biz yine de. 4-4-2 de oynayabilelim 4-2-3-1 de 4-3-3 de 4-1-4-1 de. Hatta 3'lü savunma bile oynanır bu beklerle. Güzel bir 10 numara ile tüm taktikleri ortalamanın çok üstünde oynayabilecek bir takım oluruz. 10 numara haricinde alternatif futbolculara bakabiliriz. Ama bence ikinci hafta Sami Yen'de 10 numara da kadroda olur. Hatta bir de kanat alternatifi alınır o zamana kadar.
Kadro bollugu herzaman iyidir, farkli taktikler hayata gecirmek icin ama bizim milyonluk oyuncuyu yedekte otutturacak lüksümüz varmi onu kestiremedim.

Kadro bollugu herzaman iyidir, farkli taktikler hayata gecirmek icin ama bizim milyonluk oyuncuyu yedekte otutturacak lüksümüz varmi onu kestiremedim.
Diagne'yi yedek oturttuk vallahi. O da 2.7 falan alıyordu. Mertens de 3.2. Çok da büyük bir olay değil. Dursun Özbek o cüzdanı salladı ve Nevzat Dindar'ın da dediği gibi o cüzdan boş değilmiş.

Yıllardır takımda frikik kullanan adama hasretiz. Mertens senede iki maçı bile koparsa frikikleriyle çok önemli bir katkı sağlamış olur.

Hayırlısı olsun, Sırada Ali Akman ve Stoper olacak zannediyorum. Nelson satılırsa Kaan Ayhan + 1 stoper daha olabilir. Evander den vaz geçildi gibi.

Hadi hayirlisi bakalim.

Guncel ilk 11 kadro nasil olacak?

fenerin kadro ile karsilastirilirsa ayni seviye diyebilir miyiz?

10 numara da gelecek mi?

Her alarmda birini açıklasalar sonuncu ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt