Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Avrupalı birinin orta doğululara karşı ırkçı olamayacağı mı iddia ediliyor

Maymun babandır Moronho şerefsizi
İt

Mourinhonun yaptığı ırkçılık falan değil ya öff milletin bok gibi hayatı var bütün ülkede en ufak olayda linçleyecek adam arıyorlar. En fazla Türkiyeyi beğenmiyorsan uza git dersin adama, adam ülkeyi küçük görüyor orası bariz belli zatem beğenmiyorsan git dersin onu söylersin olur biter. Adamı bir karındeşen jack yapmadığınız kalmış. Okanda fenere ana bacı sövdü ne yapalım şimdi ana bacı sövmekten daha ağır bişey mi var. Boş boş işlerle uğraşılıyor her zamanki gibi.

Sidikli Mourinho babanın ırkçılık yapıp yapmadığını hukuk belirleyecek.

Irkçı olmakla ırkçılık yapmayı karıştırmışsın, drogba kardeşim. Sen bir sus, haddini bil. Galatasaray taraftarını karşına alma, emeklilik hayatına bak!

Irkçılık maksatlı yaptığını ben de düşünmüyorum ama niyet kötü zaten, tamamen hakaret etmek ve aşağılamak amaçlı söylüyor. Adamın bütün kariyeri böyle aptal aptal söylemlerle dolu. Burada ama iyice azıttı, çünkü biliyor ne söylerse söylesin ne adam gibi eleştirilebiliyor ne de doğru düzgün ceza alabilir.

Konu ırkçılık ya da değil adamın amacı aşağılamak ve pislik yapmak. Yani "Irkçı değil bu adam benim babam" derken yaptığı pisliği de örtmüş oluyorsun. "Söylediklerini savunmuyorum ama amacı asla ırkçılık olamaz" dese anlarım. Drogba'nın bu lafı direkt Fenerliler için benzin olmuş.

Maymun açıklamasını ya da Türk hakemlerine sallamayı Fatih Terim yapsaydı en az 10 maç ceza alırdı. The Crying One maşallah uluslararası korunuyor.

Moi bence de ırkçılık için söylememiştir ancak söylem net ırkçı ve geldiğinden beri hem Türk futboluna hem rakiplere hem de hakemlere sallıyor, bizi aşağılayıp küçük görüyor.

Net şekilde ceza almalı.

Buyuk firsat teptik, bunlari yenseydik ortada ne Mou kalacakti ne Acur..
Seneye gonderilmesi sart.

Drogbaya kızmak yersiz bence cunku adamı var eden mou ve chealse oldu kibarca onu savunmuş lakin savunduğu adam 20 sene oncekinden daha edepsiz ve pis ağızlı

Aslında ırkçılık arkadaşların dediği gibi bize yapılıyor. Asıl bundan şimdiye kadar linç edilmeli gerekli cezalar verilmeliydi.
Bize yapılması ayrı bunların savunmasına göre siyahi yoksa ırkçılık olamaz beynine sahipler.

Ancak kazın ayağını kaçırıyorlar tüm bench maymun gibi zıplıyordu diyip maymun hareketi yaptığında konuya tüm yedek kulübesi ekstra olarak girer. Bu işin ikinci ayağı, zaten bunlar ortaya çıktı için acunla bunun götü yanmış gibi her önüne gelen yere ama ırkçı değil ki şeklinde bir savunma metoduna girdiler.

Sorunun kaynağı niyet değil. Irkçılık mı değil mi bilemeyiz niyetini. Jungle filan da diyo. Asıl sıkıntı niyet değil. Suç teşkil eden birşey yapması. Beni ilgilendirmez ne niyetle söylediği. Yaptiği şey sıfır tolerans gerektiren bir konuda suç. Cezasını çeksin bütün olay bu. İğrenç bi herif zaten. Yalancıda. Fenerle mükemmel ikili oldular. Başarısızlar ve koyunları iyi güdüyolar.
Drogba'ya gelince kardeşim olaya hakim değilsin neden atlıyosun. Birileri olayı tam anlamıyla anlatırsa farklı düşünür. Sadece siyahilere ırkçılık yapılmadığını öğrenememiş henüz

Geri
Üst Alt