Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

bencede ırkcılıkla alakalı söylemiyor onu. sadece bu kadar tecrubeli adam yanlıs anlasılmaya çok müsait bir örneği bile isteye nası söylüyor o tuhaf. nereye çekersen oraya gelir bu konu. direkt okan a maymun gibi zıplıyor diyemedi kulübe dedi.

Herkes ettiğini bulur. Mourinho'nun ırkçı olmadığına katılmakla beraber geldiğinden beri genel olarak Türk insanları hakkında başkalarının ipi ile kötü kalpli söylemlerde bulunursan Allah'ta ağzından o dünyanın her yerinde ırkçı bir söz olarak algılanan maymun lafını çıkarttırır. Kötüsünüz kötü. İki yakanız bir araya gelmiyor çok şükür.

Bence irkcilikdan daha cok herifin geldiginden belli Türklere karsi tavri acayip terbiyesiz. Ayni seyleri bizim antrenönürüm olarak deseydi, o aciklamalar basindan düsmez ve her zaman herife sallanirdi.

Drogbanin öbür takim arkadaslarinada yalvarmis mourinho. Essiende paylasim yapmis. Aga bunlar kadar mal görmedim yaw. Yani beyaz tenli diye irkcilik olamaz🤣 irkcilik sadece siyahilere olabilir haha

Ben de basın toplantısını ilk dinlediğimde ırkçı bir ifade olarak algılamadım. Amma ve lakin net bir biçimde karşısındaki camiayı aşağılamak ve hakaret etmek için ırkçılığa yorulabilecek kelimeler kullandı. Aga sen yılların kurt hocasısın. Yok Monkey'di yok Jungle'dı falan bu kelimeleri kullandığında, bunlara ne anlamlar yüklenebileceğini veya nerelere çekilebileceğini bilecek kadar tecrübeye sahipsin.

Ayrıca ülkeyi ve Türk insanını küçümsediği kesin. Irkçı bir yaklaşımı var mı bilmiyorum ama küçümsediği kesin. Bizim kulüp de bence madem algı oyunları üzerinden yürüyoruz, G.Saray üzerine yapmadığınız algı ve algı manipülasyonu kalmadı, alın size algı oyunu dedi ki bence doğru da yaptı.

Galatasaray'ın stadına gelip maçtan sonra kafana göre hakaret edip gidemezsin.

Her şeyi anlarım. Mourinho'yu savunmasını da anlayabilirim. O kadar mazisi var sonuçta. Ama yazdığı tweet'in içeriğindeki "üç yıldız" ayrıntısı bana hiç masumane gelmiyor.

Drogba'nın Galatasaray'ın 3 yıldızı olduğunu zannettiğini de hiç sanmıyorum.

Ben de basın toplantısını ilk dinlediğimde ırkçı bir ifade olarak algılamadım. Amma ve lakin net bir biçimde karşısındaki camiayı aşağılamak ve hakaret etmek için ırkçılığa yorulabilecek kelimeler kullandı. Aga sen yılların kurt hocasısın. Yok Monkey'di yok Jungle'dı falan bu kelimeleri kullandığında, bunlara ne anlamlar yüklenebileceğini veya nerelere çekilebileceğini bilecek kadar tecrübeye sahipsin.

Ayrıca ülkeyi ve Türk insanını küçümsediği kesin. Irkçı bir yaklaşımı var mı bilmiyorum ama küçümsediği kesin. Bizim kulüp de bence madem algı oyunları üzerinden yürüyoruz, G.Saray üzerine yapmadığınız algı ve algı manipülasyonu kalmadı, alın size algı oyunu dedi ki bence doğru da yaptı.

Galatasaray'ın stadına gelip maçtan sonra kafana göre hakaret edip gidemezsin.

Katılıyorum. Yine hatırlatmakta fayda var; biz kötü niyetli olduğunu düşünmüyoruz evet.

Fakat niyet okuyoruz.

Ceza alması gereken niyeti değil eylemi. Kimsenin niyetini cezalandıramazsınız zaten.

Fakat artık bu laf ağızdan çıkmış ve eyleme dönüştüyse bence orada ceza devreye girmesi gerekir.

Linç edilebilirim ama ırkıçılık konusunda hemfikirim.

Terbiyesizlik hakaret gibi hususlara girmek lazımdı sadece.

Ki bütün global basına yansıyan haberlerin altında da yabancılar ırkçılıkla alakası yok diyor.

Irkçı biri olmayabilir ama yaptığı şey ırkçılık

Özünde katil değilsindir ama birine arabayla çarpıp öldürdüğünde katil olursun

Özünde katil değildir denilerek aklanamazsın

Bu lavuğun sezon başından beri oynamadığı tiyatro kalmadı sesimizi çıkarmadık bırakında ırkçılığını suratına vurup globalde itibarını zedeleyelim en azından

Florya ovasından ayrıldığımız iyi oldu adeta bir hayin yuvasına dönüşmüş maalesef fbjklılar morinyocular kol gezmiş adeta
Kemerburaza geçerken o iki bjklıyı geride bıraksak 100 yıl ileri gideriz

Her şeyi anlarım. Mourinho'yu savunmasını da anlayabilirim. O kadar mazisi var sonuçta. Ama yazdığı tweet'in içeriğindeki "üç yıldız" ayrıntısı bana hiç masumane gelmiyor.

Feneri savunmuş onların da 3 yıldızı var işte Töre abi,yanlış yok twitte o açıdan

Revize etti, düzeltti hıyar copy paste yapmış.

Herkes ettiğini bulur. Mourinho'nun ırkçı olmadığına katılmakla beraber geldiğinden beri genel olarak Türk insanları hakkında başkalarının ipi ile kötü kalpli söylemlerde bulunursan Allah'ta ağzından o dünyanın her yerinde ırkçı bir söz olarak algılanan maymun lafını çıkarttırır. Kötüsünüz kötü. İki yakanız bir araya gelmiyor çok şükür.
Mourinho siyahilere karşı belki ırkçı olmayabilir ama türklere karşı ırkçı olmadığı kanısına nasıl varıyorsunuz. Adam sezon başından beridir laf atıyor türklere, bilinç altı temiz olmayabilir

Ayni tweette 5. yildizimizi takalim bu sezon demis. Sorun görmüyorum o konuda.

Mourinho maymun diyerek irkcilik yapmadi bence de ama alenen hakaret etti. Her türlü cezayi hakediyor. Ve sürekli Türkiye'yi kötülüyor zaten. Biraz burnu sürtsün iyi olur.

Geri
Üst Alt