Yiğit İrdem
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.755
- 336
- 1.653
resmen hazır metin atmışlar şunu paylaş diye. organize ancak amatör bir kötülük diye boşuna demiyordu imparator
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde üc yildiz koymus ezikler puahahhaharesmen hazır metin atmışlar şunu paylaş diye. organize ancak amatör bir kötülük diye boşuna demiyordu imparator
Chelsea macinda penaltiyi bilerek kacirdigini bildigi halde bu taraftar seni bagrina basti ama bunu da kabul etmez. Kisaca sie.
vallahi allah şaşırtıyor
Gs efsanesi diyen mi varmış
Lucas Torreira falan Metin Oktay o zaman Drokba beyefendi GS efsanesi iseNadir de olsa.
Ben de basın toplantısını ilk dinlediğimde ırkçı bir ifade olarak algılamadım. Amma ve lakin net bir biçimde karşısındaki camiayı aşağılamak ve hakaret etmek için ırkçılığa yorulabilecek kelimeler kullandı. Aga sen yılların kurt hocasısın. Yok Monkey'di yok Jungle'dı falan bu kelimeleri kullandığında, bunlara ne anlamlar yüklenebileceğini veya nerelere çekilebileceğini bilecek kadar tecrübeye sahipsin.
Ayrıca ülkeyi ve Türk insanını küçümsediği kesin. Irkçı bir yaklaşımı var mı bilmiyorum ama küçümsediği kesin. Bizim kulüp de bence madem algı oyunları üzerinden yürüyoruz, G.Saray üzerine yapmadığınız algı ve algı manipülasyonu kalmadı, alın size algı oyunu dedi ki bence doğru da yaptı.
Galatasaray'ın stadına gelip maçtan sonra kafana göre hakaret edip gidemezsin.
Linç edilebilirim ama ırkıçılık konusunda hemfikirim.
Terbiyesizlik hakaret gibi hususlara girmek lazımdı sadece.
Ki bütün global basına yansıyan haberlerin altında da yabancılar ırkçılıkla alakası yok diyor.
Feneri savunmuş onların da 3 yıldızı var işte Töre abi,yanlış yok twitte o açıdanHer şeyi anlarım. Mourinho'yu savunmasını da anlayabilirim. O kadar mazisi var sonuçta. Ama yazdığı tweet'in içeriğindeki "üç yıldız" ayrıntısı bana hiç masumane gelmiyor.
Drogba'nın Galatasaray'ın 3 yıldızı olduğunu zannettiğini de hiç sanmıyorum.
Revize etti, düzeltti hıyar copy paste yapmış.Her şeyi anlarım. Mourinho'yu savunmasını da anlayabilirim. O kadar mazisi var sonuçta. Ama yazdığı tweet'in içeriğindeki "üç yıldız" ayrıntısı bana hiç masumane gelmiyor.
Mourinho siyahilere karşı belki ırkçı olmayabilir ama türklere karşı ırkçı olmadığı kanısına nasıl varıyorsunuz. Adam sezon başından beridir laf atıyor türklere, bilinç altı temiz olmayabilirHerkes ettiğini bulur. Mourinho'nun ırkçı olmadığına katılmakla beraber geldiğinden beri genel olarak Türk insanları hakkında başkalarının ipi ile kötü kalpli söylemlerde bulunursan Allah'ta ağzından o dünyanın her yerinde ırkçı bir söz olarak algılanan maymun lafını çıkarttırır. Kötüsünüz kötü. İki yakanız bir araya gelmiyor çok şükür.
Her şeyi anlarım. Mourinho'yu savunmasını da anlayabilirim. O kadar mazisi var sonuçta. Ama yazdığı tweet'in içeriğindeki "üç yıldız" ayrıntısı bana hiç masumane gelmiyor.