Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Mourinho Arsenal veya Tottenham hocası olup bunları söylese böyle bir tweet atmazdı her gelip biraz performans veren kariyerli topçuyu büyüten taraftarımıza ders olsun gs kariyeri gomisten kötü olup sneijder melo musleranın yanında efsane olarak anılması saçmaydı zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mourinho siyahilere karşı belki ırkçı olmayabilir ama türklere karşı ırkçı olmadığı kanısına nasıl varıyorsunuz. Adam sezon başından beridir laf atıyor türklere, bilinç altı temiz olmayabilir
Aşağılama ile ırkçılık başka şeyler bana göre hocam. Herif geldiğinden beri o veya bu sebeplerle her mikrofon tutulduğunda bunu kendinde hak görüyor arkasındakilere güvenerek. Belki temiz değildir dediğin gibi bilinç altı ama dozunu ırkçılıktan çok aşağılama tarafında ayarlayabiliyor. Ama dozunu fazlasıyla kaçırdığı için bu işin ırkçılık yapıyor diyenlere de saygı duyarım.

Aşağılama ile ırkçılık başka şeyler bana göre hocam. Herif geldiğinden beri o veya bu sebeplerle her mikrofon tutulduğunda bunu kendinde hak görüyor arkasındakilere güvenerek. Belki temiz değildir dediğin gibi bilinç altı ama dozunu ırkçılıktan çok aşağılama tarafında ayarlayabiliyor. Ama dozunu fazlasıyla kaçırdığı için bu işin ırkçılık yapıyor diyenlere de saygı duyarım.
Bir milleti aşağılıyorsan zaten o ırkçı bir bakış açısına sahip olduğunun göstergesidir, ayrı şeyler değil. Irkçılık sadece siyahilere değil dünyanın her yerinde bir çok ırka karşı yapılan bir sorun

Telefon gitmiş beyefendiye "benim için bişiler der misin durumu biliyosundur" diye. Bu arkadaş da "tabi coseciğim söyleriz bişiler sen kafaya takma" demiştir. Şu ifadede niyet arama hatası yapmamak lazım. Bu kelimenin anlamı belli. Kanguru da zıplıyor, tavşan da zıplıyor. Bu kelime bilerek aşağılamak için kullanıldı. Kelimenin tüm dünyada kullanım amacı net belli. Onun niyetini okumak zorunda değil kimse. Kime ne anlatıyoruz ya hala 2025 yılında.

hamza Türk oynatmıyo diye ırkcı diyenler herşeye ragmen forumda bu herifi savunması düşündürücü

Gururuna sokayım senin kişiliksiz herife bak gurur falan duyma sen

çelsi maçını bilmesek inancaz uzaaaaaa

Linç edilebilirim ama ırkıçılık konusunda hemfikirim.

Terbiyesizlik hakaret gibi hususlara girmek lazımdı sadece.

Ki bütün global basına yansıyan haberlerin altında da yabancılar ırkçılıkla alakası yok diyor.
Bu bir savaşsa ki her türlü pisliği, iftirayı, kötülüğü yapıp bunu savaşa çevirenler onlar, aynı zamanda savaşta kural, namussuzlukta sınır tanımayan tanımayan yine onlar; onlar gibi olmak lazım.

Tam tersi olduğunu bir düşün medyada neler yazdırıp, söyletirlerdi? Yabancı gazatelere ne paralar yedirip ne haberler yaptırırlardı?

drogba kendini galatasaray efsanesi filan sanıyor herhalde. galatasaray'da oynamış isimli topçu sadece. bu arada saha dışına fazla sürükleniyoruz istedikleri bu zaten. Ünal Aysal gibi birisi de yok uluslararası alanda ses getirecek girişimde bulunabilsin.

Geri
Üst Alt