Cengiz Kahraman
Aslan Üye
- 7 Aralık 2016
- 9.481
- 6.023
- 823
Irkcılık yapsada yapmasada portekiz maymunu şerefsizoğlu şerefsiz bir adamdır,Bu karaktersizi savunanda karaktetsizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maymun ne anlamda ırkçılık anlayamadım ben de
siyahi bi topçuya mı yönelikti ifade? ben okan buruk'a diye biliyom ama yanlışsa düzeltin, ki bu durumda hakaret etmeğe çalışmış aklı sıra ama ırkçılık ne alaka
İngilterede italyada ağzına ederlerdi o terbiyesizin ve en ağır cezayı yapıştırırlardıMourinho’ya zaten hitler’sin diyen yok.
Niyet önemli değil eylem önemlidir
Bulunduğu eylem “niyeti öyle olmasa dahi” ırkçı bir söylemdir, ağır hakarettir
Özür dilemek erdeminde dahi bulunmamıştır
İtalya veya İngiltere’de öttüre öttüre özür diletirlerdi de burası “muz” cumhuriyeti
1) Okan Buruk’a söylemiyor kulübeye söylüyor o esnada Okan Buruk zıplamıyor bile (Gala’s Bench are jumping like monkeys)
2) Maymun siyahiye söylenirse ırkçılıktır demek ise en başta beyaz-siyah ayrımı yaparak ırkçılık yapmaya girer yani oksimoron bi durum oluşturur (Acun’un sıvaması)
3) Forest yerine Jungle tabiri ve maymun gibi derken ki hareketleri ise kültürel ırkçılığa, Avrupa-beyaz üstenciliğe giriyor, sen senin milletinden olmayan insanların hareketlerini taklit ederek maymuna benzediklerini söylüyorsun.
maymun siyahiye söylenirse ırkçılık olarak algılanır dünyanın her yerinde heis, ama kulübeye söylemiş madem bu durumda sıradan bi hakaret bence (jungle da aynı kategoride, gs'yi aşağılıyor işte)
forest sözcüğü zaten anlamsız olurdu buradaki bağlamda
Bunun çalıştırdığı takımları bilmek dışında nasıl bir karaktere sahip olduğunu çoğu kimse bilmiyordu.Bende aynı şekilde.Bir milleti aşağılıyorsan zaten o ırkçı bir bakış açısına sahip olduğunun göstergesidir, ayrı şeyler değil. Irkçılık sadece siyahilere değil dünyanın her yerinde bir çok ırka karşı yapılan bir sorun
Eskiden de böyle çirkef, rakiplerine karşı saygısız bir herifti bu. Yenilgiye bahaneler, yalanlar bulan ve rakibini karalayan biriydi hep.Bunun çalıştırdığı takımları bilmek dışında nasıl bir karaktere sahip olduğunu çoğu kimse bilmiyordu.Bende aynı şekilde.
Kim olursa olsun Bu ülkeye geldikten sonra nasıl bir karaktere sahip olduğunu az çok görüyorsun.
Benim gördüğüm bu portekizli hal ve hareketleriyle yaptığı yorumlarla her türlü pisliği yapabilecek tarzda bir adamdır.