Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Sevgili Drogbacığım o zaman söyle biricik babacığına söylediğim ifadeler ırkçı ifadeler değildir bana karşı yapılan her türlü saldırılara karşı her adımı atacağım diye instasından açıklama yapsın sen değil. Sıçan gibi saklanmasın o tatlı assi yiyorsa

Drogba da bu kelimenin Türklere söylendiğinde de benzer nitelik taşıdığını bilmeyen cahillerdenmiş demek. Yönetimde düzgün ve akıllı biri olsa Drogba'ya ulaşır. Avrupa'da yaşayan Türklerin de maymun kelimesinden siyahlar gibi müzdarip bir millet olduğunu ama bunun maalesef dünya kamuoyunda pek bilinmediğini anlatırdı. Mourinho'nun siyahilere olan ırkçılıktan uzak geçmişine ve Drogba'yla geçmişten gelen yakın ilişkisine saygımız var, ancak maalesef sizler Türkler'e Avrupa'da yapılan ırkçılığa pek hakim değilsiniz, sadece siyahiler penceresinden bakıyorsunuz. Mourinho'nun niyeti ırkçı bir aşağılama yapmak olmayabilir ancak nasıl bir siyahi gruba o lafı söyleseydi Drogba da böyle bir söz söyleyeni niyetinden bağımsız kabul etmeyecektiyse biz Türkler de aynı şekilde incindik ve bu benzetmeyi kabul etmiyoruz. En azından eğer Mourinho'nun kastı Türkleri aşağılamak değilse samimi şekilde bu kelimeyle ilgili hassasiyeti bilmediğini teyit etmesini, incinenlerden özür dilemesini ve buna uygun cezasını çekmesi gerektiğini kabullenmesini beklediğimizi iletirdi. Nazikçe hassasiyetin kaynağının ne olduğu anlatılmış olurdu. Sonra da belki Drogba, en azından daha orta yolcu, bizim hassasiyetimizi de dikkate alan, Türklere karşı yapılan ırkçılığın da dikkate alınması gerektiğini ifade eden 2. bir açıklama yapardı.

Yaw mou nin irkci olmadigni hepimiz biliyoruz kendimizi kandirmayalim
Nereden biliyoruz? Ben gayet Türklere karşı bir ırkçılığı olduğunu düşünüyorum. Bunu da iki de bir Türkleri hor gören yaptığı açıklamalardan dolayı düşünüyorum.

Kendi görüşüdür benim icin hâlâ aynı drogba

Olay ırkçılık mevzusu değil zaten buna ağzına geleni söyle nasıl olsa ceza veremezler diye içeride üstümüze saldılar bu da laflarının nereye gideceğini hesap etmeden saldırıyor her tarafa.

Alt tarafı 1 buçuk sezon oynayıp gitmiş bir futbolcuyu bu kadar abartmaya gerek yok. Evet iyi bir futbolcuydu ama kendisi bir Chelsea efsanesi. Bizimle alakası ne? Geldi, biraz oynadı ve gitti. Hepsi bu.

Hain herif chelsea deplasman maçı dün gibi aklımda.

İkinci kere yapıyo, bir daha Gs üzerinden prim yapma ahlaksız.

Olay ırkçılık mevzusu değil zaten buna ağzına geleni söyle nasıl olsa ceza veremezler diye içeride üstümüze saldılar bu da laflarının nereye gideceğini hesap etmeden saldırıyor her tarafa.
Aynen. Zaten mourinho ırkçı biri değil. Ama söylediği sözlerin cezasını çekmeli ve aklını başına almalı artık.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi olmuş haksız yere gs tarihinde olduğundan büyük yere koyuluyordu, gomis bile daha büyük gs efsanesidir drogba'dan

ha mourinho iti ırkçı olduğu için değil oe olduğu için o lafı söyledi orası ayrı, ırkçılık konusunda aşırı hassasiyet de ucuz bi şey ama mou maymun söyleminde olmasa da geldiğinden beri ülkemiz hakkında aşağılayıcı konuşuyor zaten, o yüzden kulübümüzün açıklamayı yanlış bulmuyorum daha önceki küçümseyici tavırlarına da dikkat çekilebilir hatta

Geri
Üst Alt