Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
hala 5+0+3 e inanan varmı öyle birşey olmayacak seneye
iddiaya var mısın
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala 5+0+3 e inanan varmı öyle birşey olmayacak seneye
Hertürlü varım
yeni sezon formasına girelim o zaman
yalnız federasyon yabancı sınırını değiştirmeyecek diyorum ben , o tarihe kadar mahkeme ab oyuncularına serbest dolaşım sağlarsa bilmem
Çeptalk
Bir yere gitmez adam hala bir sürü gol hazırlıyor.Bursa maçında sneijderin attığı 3. golde onun eboue ile paslaşmasını bizde yapacak forvet yok sonra attığı gol burak'a al da at dediği burak'ın kaleciye nişanladığı top var.Arkası dönük oynayabilen çok iyi topçu her şey deli gibi koşup gol atmak değil.
bahsettiğimiz konu sahada 5 tribünde 3 yabancı senin dediğin bende seneye bu olmaz diyorum AB mi olur statümü değişir orasını bilmem ama seneye sahada 5 tane olmaz diyorum ben yeni sezon formasınada girelim
ben tffye bjknin yapacağı baskıyla 5-0-3ü değiştirtmeyeceğini düşündüğümden 5-0-3 yürürlüğe girer diyorum, klüpler mahkeme kararına bir şey yapamayacakları için, o mahkemenin ne karar vereceğini de bilemeyeceğim için ab ülkesi vatandaşı oyunculara serbest dolaşım gelirse bunu bilemem diyorum
Çeptalk