Drogba Seattle Sounders'a mi gidecek?

Bir yere gitmez adam hala bir sürü gol hazırlıyor.Bursa maçında sneijderin attığı 3. golde onun eboue ile paslaşmasını bizde yapacak forvet yok sonra attığı gol burak'a al da at dediği burak'ın kaleciye nişanladığı top var.Arkası dönük oynayabilen çok iyi topçu her şey deli gibi koşup gol atmak değil.

Arkadaş birinizde zirvedeyken bırakın. Azıcık Hagi, Scholes gibi topçulardan feyz alın.

Drogba bir efsane ya. 1.5 sene bile olsa bu adami Galatasaray formasi altinda izlemis olmak gurur verici.

1 sene daha banko oynardi da, 2 sene fazla. Ciddi de bir maliyeti var, ama 1 sene daha kalmasini isterdim. Durusu yeter.

Giderse de yolu acik olsun. Umarim yerine 19´luk bir bebe degil de, gercek bir yildiz aliriz.

yeni sezon formasına girelim o zaman

yalnız federasyon yabancı sınırını değiştirmeyecek diyorum ben , o tarihe kadar mahkeme ab oyuncularına serbest dolaşım sağlarsa bilmem

Çeptalk

bahsettiğimiz konu sahada 5 tribünde 3 yabancı senin dediğin bende seneye bu olmaz diyorum AB mi olur statümü değişir orasını bilmem ama seneye sahada 5 tane olmaz diyorum ben yeni sezon formasınada girelim

Bir yere gitmez adam hala bir sürü gol hazırlıyor.Bursa maçında sneijderin attığı 3. golde onun eboue ile paslaşmasını bizde yapacak forvet yok sonra attığı gol burak'a al da at dediği burak'ın kaleciye nişanladığı top var.Arkası dönük oynayabilen çok iyi topçu her şey deli gibi koşup gol atmak değil.

Benim bu isle ilgili olanlarin tweetlerinden anladigim, bu hikaye coktan bitmis. Bence bizim icin cok iyi haber bu. Kalsaydi seneye cok problem olabilirdi. Yerine forvete kariyerinin sonunda olmayan bir yildiz alsinlar, bir kac yil maksimum verim alabilecegimiz birini.

bahsettiğimiz konu sahada 5 tribünde 3 yabancı senin dediğin bende seneye bu olmaz diyorum AB mi olur statümü değişir orasını bilmem ama seneye sahada 5 tane olmaz diyorum ben yeni sezon formasınada girelim

ben tffye bjknin yapacağı baskıyla 5-0-3ü değiştirtmeyeceğini düşündüğümden 5-0-3 yürürlüğe girer diyorum, klüpler mahkeme kararına bir şey yapamayacakları için, o mahkemenin ne karar vereceğini de bilemeyeceğim için ab ülkesi vatandaşı oyunculara serbest dolaşım gelirse bu iddiamiza dahil olmamalı diyordum ama siz 2sinden biri farketmez dediğinizden iddia iptal

Çeptalk

ben tffye bjknin yapacağı baskıyla 5-0-3ü değiştirtmeyeceğini düşündüğümden 5-0-3 yürürlüğe girer diyorum, klüpler mahkeme kararına bir şey yapamayacakları için, o mahkemenin ne karar vereceğini de bilemeyeceğim için ab ülkesi vatandaşı oyunculara serbest dolaşım gelirse bunu bilemem diyorum

Çeptalk

seneye bu tff kalmaz ben ona güveniyorum zaten

Tadında bırakması en iyisi olacak gibi. Her ne kadar geç yaşlanan bir adam olsa da bence bir sene daha kalırsa performansı daha da düşecek. Drogbayı izlemek heyecan vericiydi onu bu forma altında görmek bambaşka bir şeydi. O gol sevincini Arenada yapması bile süper bir şeydi kesinlikle..

Geri
Üst Alt