Drogba'ya Yapılan Haksızlıktır

adamı bienvenu yaptınız ne oluyor gençler ? tamam form düşüklüğü var kabulümdür kötü şu sıralar ama eleştireyim diye asıp kesmeyin.1 maçla padişah yapıp 1 maçla kelle almak Galatasaray taraftarına göre değildir.

Zaman zaman unutuyor olabiliriz ama 36 yasinda olan bir Drogba dan bahsediyoruz. Sürekli üst seviye oynamasi mümkün degil. Yine bu yasina ragmen birseyler deniyor ona sükür.

adamı bienvenu yaptınız ne oluyor gençler ? tamam form düşüklüğü var kabulümdür kötü şu sıralar ama eleştireyim diye asıp kesmeyin.1 maçla padişah yapıp 1 maçla kelle almak Galatasaray taraftarına göre değildir.

son 10 maçta ne yaptı anlatsana!

Zaman zaman unutuyor olabiliriz ama 36 yasinda olan bir Drogba dan bahsediyoruz. Sürekli üst seviye oynamasi mümkün degil. Yine bu yasina ragmen birseyler deniyor ona sükür.

Hocam ligimizde yabancı siniri denen şey olmasa kimsenin bu kadar olumsuz konusacagini sanmam. Ama seneye 5 yabancı olacak sahada bu 5 kişiden de max verim almaliyiz yaşi 36 olmuş ama cabaliyor demissin yani yetmez seneye. Muslera son melo telles (simdilik soru isareti)banko seneye 5. Yabancı da bu isimler kadar faydali olmali

Hakan Şükür gibi bir efsaneyi

imageedit_2_5292596533.png

Ridvan'i dinleyip dinleyip gaza geliyor bizi taraftar. Ridvan farkinda tabii Kadikoy'de bir gun galip gelirsek Drogba gibi oyuncularin sayesinde gelecegiz. Onun icin dolduruyor, kiskirtiyor taraftari Melo, Sneijder ve Drogba gibi oyunculara karsi. Her oyuncunun kotu donemi olur, performansi duser bazen.

Ridvan'la alakasi falan yok demesin kimse bir iki ay once Sneijder Selcuk'u bozdu mesajlariyla ugrasiyorduk. O mesajlari yazan dahiler kimden ilham aliyordu, tabii ki Ridvan.

Ridvan'i dinleyip dinleyip gaza geliyor bizi taraftar. Ridvan farkinda tabii Kadikoy'de bir gun galip gelirsek Drogba gibi oyuncularin sayesinde gelecegiz. Onun icin dolduruyor, kiskirtiyor taraftari Melo, Sneijder ve Drogba gibi oyunculara karsi. Her oyuncunun kotu donemi olur, performansi duser bazen.

Ridvan'la alakasi falan yok demesin kimse bir iki ay once Sneijder Selcuk'u bozdu mesajlariyla ugrasiyorduk. O mesajlari yazan dahiler kimden ilham aliyordu, tabii ki Ridvan.

Sneijder'in de Melonun da durumu farklı..BU adamlar ya alışma süreci geçirdi(Sneijder) ya belli dönem kafasını futbola veremedi( geçmişte melo) Drogbanın yaşı 36, fiziki olarak düşüşte , ülkende yabancı sınırı var yabancıların verimli olmak zorunda ...

Kadıköyde birgün galip gelmekmiş kendi kendinize büyütüyorsunuz..Baros'un 2 yıl önce kafa topu direkten dönerken ne Sneijder ne Drogba vardı...Bir nokta da talihsizlik diyeceğiz bu işe nasıl son hafta şampiyonluk kaybetme muhabbeti devamlı Fenerin başına geliyorsa onları Kadıköyde yenememek de bizim talihsizliğimiz..

Kadıköyde zaten galip gelemzsiniz. Kendinizi kandırmayın.

Bizden 20 kat daha iyi takımda olsanız hayır kazanamazsınız. Değil mi Akif Bey

Siz 29l beklediniz Türkiye Kupası için ama sonuçta kazandınız biz de gün gelir kazanırız ama tarih veremiyorum.. Dedim ya bu tip şeyleri artık normal dışı karşılıyorum olmayınca akışına bırakacaksın birgün illa olacak..Baros'un son dk. kafası direkten dönünce iyice inandım bu uğursuzluğa

son 10 maçta ne yaptı anlatsana!

sen 10 maç için drogbayı yargılıyorsan seninle tartışmanın gereği yok arkadaş.eee geldiğinden beri çıktığı maçlarda neler yaptı sende bana bunu anlat ercan.sezonun en kritik 2 maçında juventus karşısında 2 asisti bir de golü var bu adamın.geçen sene şampiyonluk yolunda kazandığımız tüm maçlarda bu adamın imzası var.bu adam ile Galatasarayımız 3 kupa kazandı 1 yılda.hainlik yapmaya gerek yok.bu taraftar aklını başına almalı artık cidden yeter.2 maçta 'ovv saldı kobrayı oh yerleştirdi drogba' iki maç sonra 'gitsin artık yea'.sizin keyfinize göre topçu mu alacak bu klüp.sen ne yaptın ki Galatasaray için bu adamın yaptıklarını küçümsüyorsun.gelmiş bana son 10 maçı soruyor.

Reis sahada olması bile rakibi korkutuyor siz neden bahsediyorsunuz sanki yedekte ibrahimovicler varda Mancini oynatmiyor bu adamın ölüsü umudun burağın en formdaki dönemini havada tıraşlar

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Oha bebeye bak neler diyor :asd: Ulan sana mabedim dediğin yeri yaktırmışım , sahanda kupa almışım 3 puan alsam ne almasam ne.

Drogba bence cok formda, kimse hikaye anlatmasin. Adam istese bomba gibi oynar. Takimdaki kazmalara tahamülü yok. Cok siddetli mac seciyor.

Geri
Üst Alt