Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha bebeye bak neler diyorUlan sana mabedim dediğin yeri yaktırmışım , sahanda kupa almışım 3 puan alsam ne almasam ne.
onlar 6-0 yendi ama

DROGBA BIZE GELDIGINDEN BERI KÖTÜ OYNADIGI MAC SAYISI TAKIM ICERISINDEKI TÜM FUTBOLCULARDAN (MELO VE MUSLERA HARIC ) DAHA AZDIR . Örnek ,Semih,Chedjou,Burak,Selcuk vs bunlarin hepsi rahat en az 10 mac kötü oynamissa Drogba en fazla 5 mac kötü oynamastir ki bu Drogbanin yasina göre MUAZZAM bir oran
Drogba mimlenmiş , adamın kariyeri karizması öncelikle bu taraftarı EZMİŞ ,
bu eziklik ön yargı olarak bilinç altlarına öyle bir yerleşmişki maç seçme-laubalilik-kendini üstün görme gibi kavramlarla , adamın geçmiş kariyerini , oynadığı maçları stilini hiç seyretmemiş gibi yorumlar yapılıyor ,,
Bu takımda uzun zamandır istikrarlı bir biçimde her maç rezil oynayan ,
istikrarlı bir biçimde "istikrarsızlığını" sürdüren ve bir maç iyi diğerinde takımı batıran ,
top kontrol edemeyen - top süremeyen takım oyununa katkısı sıfır dahi değil eksi olan ciddi anlamda yetenek düşmanı adamlar mevcut .
Dün Sneijder'e ajdar muamelesi yapılıyordu neredeyse , geldiğinden beri Drogba için herkes önyargıları çalıştırmak için tetikte ,
yarın Melo ya sararız fazla agresifleşti " milli takım olayı bozdu " deriz halbuki takımdaki yiyip içip yan gelip yatan istikrarlı adamların delirtmesine göz yumarız ,
Drogbaya dönersek kötü oyunu her zaman eleştirin , ama fener medyasının bilinç altına yerleştirdiği abukluklar üzerinden itibarsızlaştırmayın , sene sonunda bakarız yabancı mevzusuna göre kalmasını isterim ama negatif durum olursada yerine yerini doldurabilecek birisinin alınmasını isterim ,,
O zaman Mancini de Rıdvan'dan etkilenmiş. Bu duygusallığı anlamıyorum. 1 maç vs. laf etmek saçmalık ama 6-7 maçın 5'ini kötü oynarsa kötüdür. Kötü olana Drogba diye iyi mi diyelim? Aynısını Terim konusunda yaptık; neymiş haksızlıkmış, yok Mancini'ye trip atmalar filan.
İçerdeki maçlarda kimsenin laf ettiği yok. Oynasın; zaten iyi oynuyor. Ama deplasmanda boşuna kontenjan yemesin.. Seneye de :wave:.
Yazdığımı tekrardan okursan sevinirim .
Hangi kısmını? Son cümleden bahsediyorsan Drogba'nın kötü oynaması formsuzluk filan değil. İyi oynamak istememesi. Ben ona göre yorum yaptım.
Görüşünüzdür ama katılmam mümkün değil ,
önceki sizin alıntıladığınız iletimin ilk satırında zaten yukarıda koyulaştırıp altını çizdiğim konuyla ilgili yazdım ,
sizin sorduğunuz ise evet son cümlem sizden alıntıladığım ve koyulaştırıp altını çizdiğim yazılarla ilgili idi .
Sneijder'in de Melonun da durumu farklı..BU adamlar ya alışma süreci geçirdi(Sneijder) ya belli dönem kafasını futbola veremedi( geçmişte melo) Drogbanın yaşı 36, fiziki olarak düşüşte , ülkende yabancı sınırı var yabancıların verimli olmak zorunda ...
Kadıköyde birgün galip gelmekmiş kendi kendinize büyütüyorsunuz..Baros'un 2 yıl önce kafa topu direkten dönerken ne Sneijder ne Drogba vardı...Bir nokta da talihsizlik diyeceğiz bu işe nasıl son hafta şampiyonluk kaybetme muhabbeti devamlı Fenerin başına geliyorsa onları Kadıköyde yenememek de bizim talihsizliğimiz..