- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Ne kadar çok yeteneksiz forvet ile oynarsam o kadar çok gol atarım mantığına sahip bir hoca için gayet doğal bir değişiklik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun'u oyuna sokması anlaşılabilir bir hamle (hani topu şişiririz kafayla indirir falan filan diyerekten) ama Drogba'nın çıkması katliamdır. Yav çıkar Selçuk'u al Ceyhun'u gönder rakip sahaya. Sağdan Sabri şişirsin, soldan Telles, göbekten Melo ve Sneijder artık Allah ne verdiyse. Hani bunu yapsa belki bir izahı olurdu. Ama Drogba'yı çıkarmak nedir ya? 2005 yılında Gençlerbirliği ile oynanan maçta 2-1 yenik durumdayken Hagi'nin Hakan Şükür'ü çıkarıp Cafer Can'ı almasından bile daha rezil bir hamleydi.
Ceyhun bunun oğlu herhalde...
Drogba'da olmasa bu takım atacağı varsa da gol atamaz.
bugün 90 yerine 180 dakika oynasaydik drogba yine gol atamazdi.birak gol atmayi bir tane hava topuna cikacak dermani yoktu adamin..sen drogba´nin genel performansindan memun musun??
Benim tek açıklamam Ceyhun dönen topları alır son 5 dakika da bir baskı oluştururuz diye düşündü.
Olaya Drogba'nın bir şey yapıp yapmadığı yönünden bakmıyorum, oyun zaten sıkışmış, zaten sahada ki takımın 2 pas yapacak hali yok, mecbur şişirecekti topu ileriye. Ayrıca 88 dakika bir şey yapmaması uzatmalarla beraber kalan 10 dakika da bir şey yapamayacağını garanti eder mi? Veya Drogba 88 dakika bir şey yapmadıysa, yerine giren Ceyhun'dan ne yapması beklendi? Bu hamlenin tartışılacak bir yanı yok bana göre.
Ceyhundan bişey beklediğinden değil, amaç Drogbayı çıkarmaktı
Manciniye maçın geneli için ağır eleştiriler getirilebilir ama 1 bucuk saat oynayan adamı 2 dakka varken çıkardı diye bu kadar sallamak olmaz
ve de
Drogba çıkarılmasa ve maç yine berabere bitse (çok örneğini gördük) yine ilk asılanlardan biri olurdu.
dikkat ettiysen müdafaa derdine degilim,yalniz degil 10 dakika 50 dakika daha olsaydi drogba gol atamazdi..sadece bunu belirtmek istiyorum..birde bu huyunuz sIkmaya basladi ,adamin kötü oynunu baskalarinin kötü oyunuyla belirtmeye calismak cok basit bir yöntem..bir tane hava topu aldirmadi karabüklüler yahu..
36 yaşında ki Drogba, 28-29 yaşında ki sözde kral Burak'dan 1500 kat daha iyi oynuyor. Burak'ın olduğu her maç takım 10 kişi. Drogba en son eleştirilecek futbolcuların başında geliyor.
Ceyhundan bişey beklediğinden değil, amaç Drogbayı çıkarmaktı
Manciniye maçın geneli için ağır eleştiriler getirilebilir ama 1 bucuk saat oynayan adamı 2 dakka varken çıkardı diye bu kadar sallamak olmaz
ve de
Drogba çıkarılmasa ve maç yine berabere bitse (çok örneğini gördük) yine ilk asılanlardan biri olurdu.
^Tam da bundan bahsediyordum tebrikler. Ofansif değişiklik sonucu 1 puani da kaybetsek gerizekali olacakti, Ceyhun girince korkak oldu. :005:
N5
abicim top şişirdigin bir maçta drogbanin oyundan alinmasi gibi bir saçma iş olurmu. hiç olmazsatopu indirir. at diye 2 pozisyon yaratti 2 forvetimsi atamadi. drogba seneye gitsin ama en iyi forvetimiz o. performansi yeterli olmasa dahi. buragin gol atmayi geçtim. golü engelliyor herif.
Drogba'yı hiç oynatmasa veya son 20 dakika kala falan oyundan çıkarsa tamamdı. Eleştirilebilirdi ama mantıklı açıklaması da vardır.. Ama 86. dakikada doldur boşalta geçeceği dakikalarda hava toplarının adamını oyundan almak maçı kazanmak istememekten başka birşey değildir.. Ha Drogba olsa gol atar mıydık meçhul ama değişiklikle böylece atamayacağımız garantilenmiş oldu
bana baska futbolcularin noksanlari ile drogbayi müdafaa etmeye calisma..bu cok basit bir yöntem..kusura bakma..